3. - Seznámit se s Avengery? Tak jděte s Rogersem a Bartonem nakupovat!

5.9K 272 66
                                    

Pomalu, a musím upřímně říct, že dost nervózně, jsem sešla po schodech do obývacího pokoje. Tam jsem uviděla, jak tam sedí asi šest lidí. Nikdy se mi nestalo, že bych byla tak nervózní. A to ani ve chvíli, kdy jsem měla před třídou prezentovat projekt, kterej se mi šíleně nepovedl. 

Když jsem sešla dolů, tak si mě všiml Tony. Následně se usmál a vstal. "Tak tady jí máme, naší malou princeznu," řekl a objal mě kolem ramen. 

Podívala jsem se na něj pohledem, který jasně říkal Děláš si legraci?. Pak jsem se podívala na ostatní a odstoupila od Tonyho. "Ehmm...ahoj, lidi. Já jsem Emily," pousmála jsem se a pozvedla ruku na pozdrav. 

Chvíli se nic nedělo do doby, dokud se všichni náhle nezvedli a nešli se mi představovat. 

První ke mně přistoupil jakýsi inteligentně vypadající muž ve fialové košili a černých kalhotech. "Ahoj, já jsem Bruce Banner Aka. Hulk," usmál se na mě a potřásl si rukou. 

Přikývla jsem. "Ráda Vás poznávám, pane Bannere," řekla jsem a pousmála se. Takže Fialka. 

Další ke mně přišla jakási rusovlasá žena, která měla dost přísný obličej. Pak se ale usmála a objala mě. "Ahoj, jsem Natasha Romanoff Aka. Black Widow," řekla. 

Objetí jsem jí oplatila a zapsala si do paměti další jméno. Ta Nebezpečná. 

Poté se u mě objevil muž, který měl světlé vlasy a oči modré s nádechem zelené. Jeho tělo bylo velmi vysportované. "Steve Rogers, k Vašim službám," řekl, vzal mou ruku do své a jemně mi políbil hřbet ruky. 

Začervenala jsem se. "Emily Roobsová/Starková," špitla jsem a uhnula pohledem. Takže Gentleman. 

Když Steve odešel, přišel ke mně jakýsi týpek, co měl krátké světle hnědé vlasy a tvář měl dost...rodičovskou. Něco, jako měla máma. "Jsem Clint Barton Aka. Hawkeye, těší mě," usmál se a potřásl mi rukou. Hmmm...takže další Slušňáček. 

Poté, jako poslední, ke mně přistoupil muž s delšími světlými vlasy a jakýmsi podivným brněním. "Nazdar, jsem Thor," řekl a stiskl mi ruku. 

"Emily," pousmála jsem se a vytvořila pro něj také přezdívku. Božáček. 

"Tak to bychom měli. Ale vypadá to tak, že tady Emily bude potřebovat nějaké základní věci, hlavně tedy na sebe a podobně," řekl Tony a podíval se na mě. 

Opatrně jsem přikývla, snad abych neurazila. 

"Fajn...takže volno teď mají Starouš a Legolas. Chceš jít s nima nebo si tu počkáš na taťuldu?" usmál se, očekávajíc jednoznačnou odpověď.

Ušklíbla jsem se. "Řekla bych, že to zvládnu s klukama," řekla jsem jednoznačně a dívala se na Avengery, kteří z nich jsou ti jmenovaní. K mojí úlevě to byli Clint se Stevem. 

Clint se podíval na hodinky a přikývl. "Nedělá mi to problém. Co tobě, Kapitáne?" optal se parťáka. 

"Nevidím jediný problém," ušklíbl se Steve a střelil po Tonym pohledem. 

Podívala jsem se na Tonyho. "Neboj, táto. Spolu někdy zajdeme do Aquaparku," mrkla jsem na něj. Až podivně rychle jsem roztála a začala se bavit. 

"Vidět Starka v plavkách? To si asi nechám ujít," ušklíbl se Steve. 

Ale Tony si to nenechal líbit. "Náhodou. Zeptej se tady Natashy," řekl a ukázal na Nat. 

Ta jen povytáhla obočí. "Promiň, Tony, ale tebe jsem nikdy nahýho neviděla," uvedla to na pravou míru Nat. 

"Ještě aby," zabručela jsem si pod vousy, ale museli to slyšet, když se rozesmáli. 

Monster? No, Stark. (Avengers CZ)✔Where stories live. Discover now