5. - Ten parchant má Clinta!

5.2K 242 27
                                    

Dorazili jsme na základnu S.H.I.E.L.D.u. Cestou se od nás odpojil Clint, protože ho povolali někam jinam. Nedá se říct, že by to byla vážně jen základna, spíše létající loď. Ostatní zřejmě věděli, kam jít, protože se ani nezastavovali a šli dál, takže jsem cupitala za nimi. 

Tony zpomalil a došel mě. "Emily...musíš být vážně opatrná, nechci, aby ti ten parchant ublížil, jasný?" 

"Neboj, tati, nic se mi nestane," pousmála jsem se a společně jsme vešli do jedné obrovské místnosti, kde všude byli agenti S.H.I.E.L.D.u. 

"Máme zprávu, že se Loki objevil ve Stuttgardu," řekl Nick Fury, jakmile jsme se všichni shromáždili. Po cestě nás opustil i Thor. 

"Toho zmetka vyřídíme," přikývl Tony a podíval se na mě. 

"Jak táta řekl," stála jsem za rodinou a podívala se na Furyho.

Fury se zamračil. "Je dobrý nápad, aby jste jí brali s sebou, Starku?" zeptal se Tonyho, zatímco mě stále propaloval pohledem.

"Nepodceňujte jí, Fury. Dokáže víc, než si myslíte," řekl Tony hrdě. 

Fury pokynul rukou. "Tak prosím, předveď se," řekl mi.

Podívala jsem se na Tonyho. Ten jen přikývl, takže jsem pozvedla ruku a šálek, který Fury držel v ruce, se mu z ruky vytrhl a začal se vznášet nad ním. Pak se vyklopil a tekutinu, kterou v sobě měl, jsem zachytila pomocí druhé ruky. Hrnek jsem donutila, aby se postavil na stůl a pomalu jsem do něj lila tekutinu zpátky. 

"No dobře, může jít. Ale pak tady podstoupí výcvik a bude z ní naše agentka, jinak nebude moci chodit na mise, je to jasné?" zavrčel Fury a mávnutím ruky nás odvolal. 

Když jsme nastoupili do výtahu, tak se ostatní rozesmáli. 

"To bylo úžasný, Em," řekla Nat a poplácala mě po zádech. 

"Ano, naprosto nezodpovědné, drzé, ale úžasné,'" přidal se Steve a pocuchal mi vlasy. 

Ušklíbla jsem se. "No co, aspoň je vidět, čí jsem dítě," řekla jsem a loupla okem po Tonym, který hrdě vypjal hruď. 

"Nepřidávej mu to ego, už tak ho má vysoký jako jeho Stark Tower," zasmál se Bruce. 

"A bůh ví, jak vysoký ho bude mít jeho dcera," dodal Steve a rozešli jsme se všichni do hangáru, kde na nás už čekalo letadlo, které nás dopraví do Stuttgardu. 

"Emily, vezmi si ten oblek, protože poletíme sami," rozhodl Tony. 

"Starku...půjdete ze zálohy, jasný? První úder půjde ze vzduchu od Natashy a ze země to jistím já," řekl Steve a vzal si do ruky svůj štít, protože v uniformě už šel. 

Tony se na mě podíval. "Budeš se držet za mnou a nebudeš riskovat, rozumíš? Nechci, aby se ti něco stalo."

"Neboj se, budu v pohodě, tati," usmála jsem se a aktivovala jsem svůj oblek. Na rozdíl od toho Tonyho byl úplně jiný. 

Můj oblek by se dal popsat jediným slovem. Civilnější. Bylo to totálně jednoduchý. Na sobě jsem měla černé tílko, na tom modročernou kostkovanou košili. Poté černé kožené legíny a modrou sukni ke kolenům. Na nohou obyčejné modré tenisky. Vlasy jsem měla spletené v obyčejném copu ze tří pramenů, na rukou jsem černé rukavice, které v sobě měly zabudované stejné zbraně jako ty Tonyho, jen v menším provedení, a v uchu dálkový komunikátor pro komunikaci s ostatními. A na očích černé sluneční brýle. 

 

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।
Monster? No, Stark. (Avengers CZ)✔जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें