15. - Narozeniny Pietra a Wandy

3.3K 154 27
                                    

°O čtyři měsíce později°

Skrývala jsem to největší tajemství ve svém životě přede všemi. Vždy, když už jsem se rozhodla jim to říct, něco mi v tom zabránilo. Ať už se téma odvedlo na něco jiného nebo jsem na to neměla. 

Seděla jsem sama v pokoji v Avengers Tower a v ruce držela malou černobílou fotografii. Bylo to jen pár dnů zpátky, kdy jsem tuhle fotku dostala do rukou. Byla jsem u doktora, aby mi osvětlil mojí nevolnost a změny nálad. Ač jsem si test udělala, nechtěla jsem tomu věřit. Ale doktor mi to potvrdil. Opravdu čekám Pietrovo dítě. 

A na dnešek je připravená narozeninová oslava pro Pietra a jeho sestru Wandu, takže jsem se rozhodla dát mu to jako dárek. Bojím se, aby mě pak neopustil. 

Povzdechla jsem si a přešla ke srovnané hromádce oblečení, které jsem si připravila speciálně na tuhle oslavu. 

Černočervenou kostkovanou košili a černé džíny. Oblékla jsem si to a na nohy si obula vysoké černé kozačky na podpatku. Vlasy jsem si nakulmovala a oči si namalovala tak, že jsem udělala základní kouřovky a poté doprostřed víčka dala třpytivý stříbrný stín. Řasy si nařasila a vrchní i spodní linku udělala černě. Poté jsem si červenou rtěnkou jemně přejela po rtech, aby dostaly červený nádech, ale ne abych vypadala jako děvka. Do kapsy džínů jsem složila fotku z ultrazvuku a nadechla se. Snad to všechno vyjde jak má. 

Někdo zaklepal na moje dveře od pokoje

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Někdo zaklepal na moje dveře od pokoje. 

"Ano?" 

Dveře se otevřely a tam stála Nat. "Emily? Všechno je připraveno, jdeme?" zeptala se a prohlédla si mě. "Mimochodem, vypadáš nádherně." 

Usmála jsem se a vzala do ruky ještě malou krabičku, ve které byl dárek pro Wandu. "Jo, díky. Hned půjdu, jen mi dej ještě chvilku," poprosila jsem jí a Nat odešla z mého pokoje. 

Vytáhla jsem fotku z ultrazvuku a nakonec jí vložila do bílé obálky, kam jsem napsala Pietrovo jméno a přes uzavírání nakapala obyčejný vosk z vonné svíčky, která mi hořela na stole. Poté jsem vzala oba dárky do rukou a sešla do obýváku, kde se shromáždili všichni, kromě oslavenců, kterým jsme řekli, že musí zůstat v pokojích dokud jim Friday neřekne. 

Dort už byl připravený na stole a u něj svíčky. Dohodli jsme se, že dort necháme udělat jen z německé Kinder čokolády, která dvojčatům hrozně moc chutnala. Dárky jsme nechali všichni na konferenčním stolku, jen tu obálku jsem si nechala v kapse košile, aby jí nikdo jiný neotevřel.

 Dárky jsme nechali všichni na konferenčním stolku, jen tu obálku jsem si nechala v kapse košile, aby jí nikdo jiný neotevřel

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Monster? No, Stark. (Avengers CZ)✔Where stories live. Discover now