17. - Ultrazvuk.

3K 130 31
                                    

°O nějaký ten pátek později°

Musím uznat, že další měsíce byly měsíci klidu. Jen Avengers sem tam zakročili, kde bylo potřeba, ale žádné obrovské zákroky to nebyly. 

Když den po té párty na oslavu Maximovových narozenin přijela Pepper, tak se s Tonym trochu pohádali a ona odjela do jeho vily v Malibu. Prý aby si od sebe odpočinuli, ale mně to přišlo, jakoby se s ním Pepper chtěla rozejít. Bylo mi jich líto, ale nekecala jsem jim do toho stejně, jako oni nekecali do mého vztahu. 

Clint mezitím odešel na chvíli domů, ale moc dlouho tam nevydržel, protože asi po třech týdnech se vrátil zpátky s oznámením, že se s Laurou rozvádějí. Když jsme se ptali proč, řekl, že jejich vztah už nebyl o ničem, ačkoliv podle mě to mělo hlubší důvod. 

Styl, jakým se Wandu začal dívat, mi napovídal, ač jsem se jim do toho nechtěla motat. Jestli spolu ti dva skončí, tak jedině dobře, protože o Wandu začal mít zájem i Vision. 

Mně se bříško zase o něco zvětšilo a byla jsem v šestém měsíci. Už v pátém měsíci jsme s Pietrem chtěli nechat udělat ultrazvuk na zjištění pohlaví, ale vlezlo nám do toho něco, takže jsme to odložili na šestý měsíc.

A ten den přišel dneska. Na sebe jsem si vzala lehké těhotenské šaty v lososové barvě. Vlasy jsem si spletla do rybího copu. Oči jsem si udělala jen řasenkou na na rty nanesla červenou rtěnku. Obula jsem si černé semišové balerínky a na krk zapnula přívěsek, který jsem od Pietra dostala k výročí. Byl to znak Avengers vyskládaný červenými kamínky.

Když jsem byla hotová, někdo lehce zaklepal na moje dveře

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Když jsem byla hotová, někdo lehce zaklepal na moje dveře. 

"Ano?"

"Zlato, můžeme vyrazit?" zeptal se Pietro přes dveře. 

"Jo, můžeme," odpověděla jsem mu, popadla ještě malou černobílou kabelku, do které jsem v rychlosti naskládala všechny dokumenty a svojí peněženku s telefonem a vyšla z pokoje. 

Pietro tam stál v černé košili a černých džínách, jak jinak, a když se na mě podíval, jeho očí zajiskřily. "Nevím jak to děláš, ale i když čekáš dítě, jsi zatraceně sexy," zavrněl a viděla jsem mu na očích, že by se mnou nejradši zacouval zpátky do ložnice a dvě hodiny bychom se nehnuli z postele. 

Popravdě bych nebyla proti, ale už je načase zjistit pohlaví našeho miminka. Hrozně moc se těším. Přemýšleli jsme nad jmény a vyšlo tohle. Pro kluka by to byl William Anthony Maximoff/Stark. Pokud by to byla holka, za což bych byla si raději, byla by to Daphne Natasha Wanda Maximoff/Stark. Daphne podle mé matky a ta dvě zbylá jména podle Nat a Wandy. 

"Pojď, ty draku. Až se vrátíme domů, tak tam skončíme stejně," mrkla jsem na něj, vzala ho za ruku a sjeli jsme do garáží, kde jsme si vybrali modré Ferrari. 

Pietro si sedl za volant a já si sedla na místo spolujezdce. Pak nastartoval a rozjeli jsme se k nejbližší nemocnici, kam jsem chodila na měsíční kontroly. Zaparkoval na nemocničním parkovišti a otevřel mi dveře, abych mohla vylézt z auta. Pak auto zamkl, nabídl mi rámě a společně jsme vešli do porodního oddělení, kde jsem měla svého doktora. 

Monster? No, Stark. (Avengers CZ)✔Where stories live. Discover now