32. - Zapomněla jsem? Ne.

2K 107 8
                                    

Chtěla jsem ještě spát, ale už jsem neusnula. Otevřela jsem oči a zamrkala. Ležela jsem Pietrovi na hrudi. On klidně oddechoval, což znamenalo, že ještě spí. Pozvedla jsem hlavu, abych mu viděla do tváře a usmála se. Byl roztomilý, když spal. Jeho tvář nebyla plná starostí, jak tomu bývá. 

Jemně jsem se vymanila z jeho sevření a vstala. Políbila jsem ho na tvář a tiše odešla z jeho pokoje, aby se taky trochu vyspal. Kdybychom spali v mojí posteli, neodešla bych, protože tam se v klidu vyspíme. 

Došla jsem do svého pokoje a šla se vysprchovat. Pak jsem si na sebe oblékla černý crop top s krajkami a černou volánkovou sukni. Na to jsem hodila černý cardigen a vlasy si spletla do nadýchaného copu, který začínal už u ofiny. Líčení jsem udělala jednoduché a přidala řasenku společně s jemnou nude rtěnkou. Na nohy jsem si obula obyčejné černé tenisky a pohlédla na sebe do zrcadla. 

Souhlasně jsem přikývla a pousmála se

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

Souhlasně jsem přikývla a pousmála se. Pak jsem vyšla z pokoje a zamířila do kuchyně, abych si vzala něco k snídani a taky něco přinesla Pietrovi. 

"Ahoj, Emily," pozdravil mě Clint, který zrovna z kuchyně vycházel. 

Usmála jsem se. "Ahoj, Clinte. Jak se máš?" otázala jsem se vesele. 

Překvapeně zamrkal. "No já dobře, zato ty jsi jako vyměněná. Co se stalo?" zajímal se a doprovodil mě do kuchyně. 

Zakoulela jsem očima. "Jen jsem ráda, že je všechno v pořádku, nic víc," odpověděla jsem a podívala se do ledničky. 

"Víš o tom, že ta lednice není televize, že?" zasmál se Clint a usrkl kávy. 

Vytáhla jsem nějaké ingredience na míchaná vajíčka s jarní cibulkou a pohlédla na něj. "Samozřejmě že to vím," odpověděla jsem mu a vytáhla pánev, na kterou jsem dala trochu másla a postavila ji na sporák. 

Po chvíli se ale rozesmál. "Už jste se usmířili, co? Jinak bys zase nevytáhla paty z pokoje a jedla bys donuty," řekl. 

Otočila jsem se na něj a pokývala hlavou. "Ano. Vysvětlila jsem mu to a pochopil to. Jsem ráda, že už je vše v pořádku," zamumlala jsem a na pánev rozklepla několik vajíček, aby toho bylo dost pro mě a Pietra. Poté jsem nakrájela cibulku a přidala ji k vajíčkům, takže se celá vůně změnila na něco lahodného. 

Clint ke mně přešel a poklepal mě po rameni. "To i já, Emily. Každopádně už musím jít, Fury mi dal misi. Se mnou jde i Wanda, Nat a Steve," řekl jakoby jen tak. 

Ohlédla jsem se na něj a povytáhla obočí. "Misi? Myslela jsem, že je Hydra zničená." 

Pokrčil rameny. "Byla to jen jedna základna, ale po světě jich je víc, možná stovky. Fury našel další, takže ji jdeme zničit. Zatím se měj, Emily," mávl mi a odešel z kuchyně. 

"Zatím, Clinte!" zavolala jsem na něj a zase svou pozornost přesunula na vajíčka. Po chvilce jsem vypnula sporák a vajíčka dala na dva talíře, které jsem položila na tác. K tomu přidala dvě sklenice pomerančového džusu a dvě housky, abychom k tomu měli nějaké pečivo. 

Monster? No, Stark. (Avengers CZ)✔Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz