33. - "Aspoň budu vědět, že mi tam vzadu neprzníš dceru."

1.9K 99 16
                                    

°O dva dny později° 

Konečně jsem si sbalila a nyní už jen sedím v obýváku a čekám na Pietra, kdy přijde. Na poslední chvíli jsem se rozhodla, že se převléknu na cestu. 

Na sebe jsem si vzala bílé krajkové tričko s třičtvrtečním rukávem a černé kraťásky, které mi jsou sotva pod zadek. Na to jsem si vzala koženou bundu a bílé krajkové rukavičky. Bezprstové, samozřejmě. Na nohy si obula boty na nízkém podpatku a s kamínky. Makeup jsem si udělala kouřové stíny, k tomu tenkou černou linku a červenou rtěnku. Vlasy jsem si jen nakulmovala a ostatní věci jsem si zabalila do krásného ombré kufru. 

"Musím uznat, že vypadáš nádherně, Emily," kývl na mě spokojeně Tony, když vešel do obýváku

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

"Musím uznat, že vypadáš nádherně, Emily," kývl na mě spokojeně Tony, když vešel do obýváku. Trval na tom, že nás tam hodí a nebaví mě se s ním furt hádat. 

Pousmála jsem se. "Díky, tati. Jsem ráda, že nás tam hodíš, i když bych nás tam klidně teleportovala." 

Zavrtěl hlavou a svalil se na sedačku. "Řekl jsem, že vás tam hodím, takže se se mnou nedohaduj," odpověděl a protáhl se. 

Usmála jsem se a dala nohu přes nohu. Vzala jsem si do ruky mobil a projížděla sociální sítě, abych si nějak zkrátila čekání. 

"Tak co, už můžeme vyrazit?" ozval se Pietrův hlas. 

Zvedla jsem oči od telefonu a doslova mi spadla brada. Vypadal...dokonale. 

Na sobě měl černou košili s krátkým rukávem a tmavé džíny. Na nohou kotníkové tenisky a na ruce jakési hodinky, které jsem u něj ještě neviděla. Přes loket měl přehozenou černou mikinu s bílým čínským drakem. Vlasy měl, jako vždycky, rozcuchané a jeho modré oči zářily nedočkavostí. 

Když se na mě podíval, ztratil na chvíli řeč

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Když se na mě podíval, ztratil na chvíli řeč. Viděla jsem to na něm. 

Pousmála jsem se a vstala. "Ano, pokud máš všechno, tak můžeme," řekla jsem a uchopila svůj kufr za to plastový držátko a vydala se k výtahu. 

"J-jasně," vyrazil ze sebe Pietro a vydal se, společně s Tonym, za mnou. Když ke mně dorazil, objal mě kolem pasu a políbil na čelo. "Jsi nádherná," špitl tak tiše, abych to slyšela jen já. 

Monster? No, Stark. (Avengers CZ)✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat