*Küçük Bir Not*

1.8K 83 6
                                    

Bu; yeni bölüm değil arkadaşlar. Yeni bölümün sadece yarısını yazmış bulunmaktayım. Bu yazıyı yazmamın amacı ise, sizi yeni bölümün neden gelmediği hakkında bilgilendirmek istmemem.

Benim birkaç gündür ilhamım kesilmişti ve düşünemiyor vaziyetteydim. Dün ise, tekrardan yazar psikolojisine girdim ve saçma sapan düşüncelerimden arındım. Fakat şöyle bir şey var ki; bu hikayeyi hâlâ tam anlamıyla yazamıyorum. Yarısı bitmiş durumda. Hatta aklıma fikirler geliyor fakat elim yazmaya gitmiyor.

Yazarların ilhamı okuyucularıdır. Ben, hem sınravlarla boğuşuyor hem de bölüm yazmaya çalışıyorum ama yazdığım bölüme de doğru dürüst yorum gelmiyor. Yorum yapan birkaç kişiye sevgim ve saygım sonsuz ama ben iki üç yorumdan daha fazlasını istiyorum. Tamam, mükemmel hikayeler yazmıyorum ama Wattpad'deki bir sürü fanfiction'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum hikayemin. Wattpad'deki kızların çoğu burada sadece seks içerikli hikayeler yazıyor, süper yorum ve beğeniler alıyor. Ben ise dikkatli ve özenli yazmama rağmen sadece çok az yorum ve beğeni alabiliyorum. Sitem etmek yanlış belki ama şu durumda, nasıl yazmam beklenebilir ki? Ben okuyucularımı çok önemseyen bir insanımdır. Bilen bilir. Ama ben istediğim tepkileri alamayınca gerçekten çok üzülüyorum. Bu yüzden de bu hikayeye bir süre ara vereceğim. Yani en azından, tekrar yazma aşkıyla dolana kadar... Bu süre zarfında ise planladığım şey; Legend Of The Night Owl'a yüklenmek olacak. O hikayenin umut vaat ettiğini düşünüyorum. Bu hikayeye ara verdiğim müddetçe onu yazacağım. Umarım, çok kısa bir zamandan sonra I Know You Want Me'nin yeni bölümünde tekrardan görüşürüz. 

Belki yorum yaparsınız, ha?

I Know You Want MeWhere stories live. Discover now