*12* Obtain

2.4K 156 14
                                    

Bu bölümde, Zayn'in duygularına yer verdim biraz. Onu anlamanızı istiyorum. Ama size sadece anlamanızı istediğim kısmı verdim. Onun diğer manyak özellikleri hâlâ gizli kalmak zorunda.

Gecikme için üzgünüm ama buna mecburdum. Biraz başka şeylere odaklanmalıydım. İlhamım kesilmişti ve iğrenç bölümler yazmak istemiyordum. Bölümü yazdım ve şu an yayında işte. İyi okumalar :D

Bölümü @damlayldz1994'e ithaf ediyorum. Paylaştığım not kısmında yazdığın kısa cümleler, beni mutlu etti. Bu bölümü beğenirsen çok mutlu olurum. Senin gibi okuyuculara ihtiyacım var, güzelim :)

"Olmaz," dedim titreyen sesimle. Parmağını göbek deliğim üzerinde gezdirmeye devam ediyordu ve bu konuşmamı fazlasıyla zorlaştırıyordu. "Yapamam."

"Bu işi yokuşa sürmekten bıkmadın mı artık? Benim olmak istiyorsun. Beni istiyorsun. Sana sunduğum şeyler hoşuna gidiyor. Sen de benim hoşuma gidiyorsun."

Elini kavradım ve bedenimden uzaklaştırdım. Olması gereken bu değildi. Benim için yanlış kişiydi o. Birbirimize hiç benzemiyorduk bir kere. Hulk ve Thor gibi... O çok güçlüydü, istese beni ezip geçebilirdi. Ben de güçlüydüm, ama onun yanında kendimi, hiç olmadığım kadar savunmasız hissediyordum.

"Ben güzel bile değilim. Unuttun mu?" dedim alaycı bir ifadeyle. İttiğim elini belime yerleştirdi ve başını eğip alnını alnıma yasladı. "Yalan söyledim, Sebastian. Tanrım! Bunu anlayamayacak kadar saf olduğuna inanamıyorum."

Gülümseyerek elini kaldırdı ve elinin tersiyle yanağımı okşadı. "Sen benim, hayatımda gördüğüm en güzel kadınsın."

"Beni yatağa atmak için mi söylüyorsun sen bunu?" dedim ve dudağımı dişledim. Derin bir nefes aldı ve bir adım geri çekildi. "İstesem sana dokunmam, Sebastian ama burada," dedi ve sol göğsünün üzerine vurdu. "öyle bir arzu var ki sana karşı... Ben bile bunu engelleyebilecek kadar güçlü değilim."

"Yapma," dedim. "Bu kadar özel olduğumu düşünmüyorum. Ayrıca sen, bana kendimi özel hissettirecek son kişi bile değilsin."

"Tamam," dedi. Birkaç saniye gözlerimin içine baktı ve devam etti. "Başta amacım sadece seninle yatmaktı. Aslında hâlâ da öyle. Ama ben hayatımda, senin kadar zor bir kızla karşılaşmamıştım Sebastian."

Aramızdaki mesafeyi tekrardan kapadı ve sıcacık elleriyle yüzümü kavradı. "Bırak," dedi. "Bırak da, sana özel bir şey yaşatayım. Bu, güzellikle falan alakalı değil. Bu, sen ve benimle alakalı. Ben senin, erkeklere karşı ördüğün bu savunma mekanizmanı yok etmek istiyorum. Gerçek seni bulup ortaya çıkarmak istiyorum. Kabuğundan çıkmanı istiyorum, Sebastian."

"Ya ben o kabuktan çıkmak istemiyorsam?" diye sordum. Bir şey söylemek için dudaklarını araladığında, tuvaletin kapısı sertçe açıldı ve irkilmeme sebep oldu. Zayn elini yüzümden çekerek benden uzaklaştı ve ikimizin bakışları da kapıya döndü.

İçeri giren kişiyi gördüğümde, ağzım açık kaldı. Karşımda, abim duruyordu çünkü. Thomas!

Gözleri, ikimiz arasında gidip geliyordu. Benim sıyrılmış tişörtümü fark ettiğinde gözlerinden alevler sıçradı sanki. Abimi daha önce hiç böyle görmemiştim. Bakışları, Zayn'e odaklandığında, yumruklarını sıktı. Dişlerinin arasından konuştu. "Siz burada ne yapıyorsunuz?"

"Hiçbir şey," dedim. Abimin durumu hiç de sağlıklı görünmüyordu. Eğer biraz önce, Zayn'in beni seks için ayartmaya çalıştığını öğrenirse, kesinlikle onu gebertirdi.

"Lanet olsun Zayn!" diye bağırdığında resmen yerimden sıçradım. "Kız kardeşimden uzak duramamana lanet olsun! Git, mükemmel kızlar bul ama benim kardeşimden uzak dur."

I Know You Want MeWhere stories live. Discover now