Breaking News [Wontaek]

100 14 0
                                    

Vajon elfogadóbb lesz Dél-Korea?

Nem tudom, hogy az a meglepőbb-e, hogy ezen események bekövetkeztek, vagy az, hogy egyesek már szinte „megjósolták” évekkel ezelőtt.

Igen, természetesen arról a hírről van szó, ami napok óta foglalkoztatja és boldogítja, illetve megbotránkoztatja a Dél-Korea popzenei kultúráját kedvelőeket világszerte.

Azoknak, akik esetleg még nem hallották volna, szolgálhatok egy rövid összefoglalóval: A Ravi-ként ismerté vált Kim Wonshik a napokban meglepő tényeket közölt Twitter oldalán. Posztjában biztosítta a rajongókat feltétlen szeretetéről és reményét fejezte ki, hogy ez az érzés kölcsönös, majd néhány egyszerű szóval tisztázta, hogy homoszexuális, valamint bejelentette kapcsolatát Jung Taekwoon-nal (Leo), akivel állítása szerint évek óta szeretik egymást. A média sokáig a fiók meghackelését sejtette a háttérben, ellenben amikor rá egy napra mindketten élő adásba megerősítették a leírtakat, már senki sem kételkedett. A két művész felkapottabb volt, mint valaha, pedig korábban is a legnépszerűbb előadók közé tartoztak. Számos műsorba kaptak meghívást; amiket egy kivételével mind el is utasítottak, és nincs olyan Dél-Koreai popzenével foglalkozó oldal vagy újság, ami ne említette volna meg a nevüket.

Ez alól természetesen a mi oldalunk sem lehetett kivétel; a VIXX munkássága minden írónk legnagyobb kedvencei közé tartozik, így ez elkerülhetetlen lett volna.

Senki sem tudhatja, hogy milyen hatással lesznek a történtek a két énekes karrierjére vagy Dél-Koreai zeneipar megítélésére, de egy biztos. Valami változni fog, és ha az emberek vagy a média jól reagálja le ezt az esetet, talán az eddig tökéletesen megformált idolok nem fognak félni felvállalni önmagukat.

Új hírekkel és információkkal sajnálatos módon nem szolgállhatunk, de szeretnék megkérni mindenkit, aki ezt olvassa, hogy mielőtt undorodva leiratkozna  a VIXX Youtube csatornájáról, gondolkozzon el rajta, hogy ez a kapcsolat miben is változtat az eddigi munkásságukon. Nem most hirtelen lettek azok, akik, így ha eddig fontosak voltak voltak valaki számára, nem látom okát, hogy a továbbiakban miért ne lehetnének azok.

Köszönöm.

Taekwoon a gyengébb pillanataiban mindig Wonshik karjai között kereste a biztonságot.

-Ha nagy gáz van, hajlandó lennél eltűnni velem?

-Te is tudod erre a választ.

A karjai közt ezúttal a közös jövőjük reményét is megtalálta.

Igazság szerint ez egy órai beandandóként született meg, de mivel önmagában elég furcsa volt (így is, lol), a békesség kedvéért megtoldottam pár mondattal a végén.

VALAKI MONDJA MEG, EZT MIÉRT OSZTOM MEG😂😂

Shine Forever [KPop OneShots] Donde viven las historias. Descúbrelo ahora