A Story To Tell To The Kids [JohnJae]

137 8 0
                                    

Hey there. Felteszem, nem különösebben számítottál rá, hogy pont most, vagy még inkább egyáltalán valaha pont tőlem fogsz még üzeneteket kapni. Visszanézve, hogy soha, egyetlen egyszer sem írtam neked semmit, egyszerűen még sokkal nevetségesebbé teszi az egész helyzetet. Természetesen nem az online folytatott beszélgetések határoznak meg egy kapcsolatot, de azt hiszem, mindketten beláthatjuk, hogy élőszóban sem váltottunk szót túl gyakran vagy komolyan. Azt hiszen a felvezetésnek vége is van.

Szeretlek szeretlek szeretlek.

Ha egyáltalán mondhatom ezt úgy, hogy valójában nem is ismerlek. Szeretlek, ha ezt mondhatom úgy, hogy soha egy normális szót nem váltottunk. Szeretlek akkor is, ha 6 év ismerettség után még mindig csak mások elmondásából tudom kikövtleztetni, hogy ki is vagy. És még akkor is szeretlek, ha ez a világ legszánalmasabb dolga, amit tehetnék, pedig tudom, hogyha egy bizonyos másik személy lennék, mindennél jobban örülnél ennek az üzenetnek és kifejezetten értékelnéd a cringy, nyálas hangvételét. Tegyük hozzá, ha az a bizonyos valaki lennék, már rég lett volna lehetőségem élőben elmondani.

Nem is tudom miért akarom annyira elküldeni ezt az üzenetet. Talán csak azért, hogy amikor a gyerekeim megkérdezik, hogy ki volt az első szerelmem, ne csak annyit mondjak nekik, hogy egy srác, akit 6 éven keresztül szótlanul bámultam. Mert természetesen sokkal jobban hangzik az, hogy egy srác, akinek, miután 6 évet töltöttem a bámulásával, végül ballagás után egy üzenetben szerelmet vallottam. Tudom, hogy egy másodperccel az üzenet elküldése után meg fogom bánni az egészet, de messze van még az osztálytalálkozó, addig csak elfelejtelek.

Figyelj, tudom, hogy ez neked nagyon kínos, de egy sorry, nekem senki különleges nem voltál üzenet sokat jelentene, hátha ezt az alapvetően elég biztos feltevésemet megerősítve segítene végre valahára elfelejteni téged. Bár ki tudja, ha sokáig nem látlak, talán magától is elindul a folyamat, végülis nem ez történt minden egyes nyáron?

Nevetséges, de bármennyire is biztos vagyok egy nemleges válaszban, természetesen mivel minden egyes porcikám egy igent akarna, tökéletesen el tudom hinni, hogy 6 éve, te is pontosan ugyanúgy, mint én, minden körülmény ellenére ugyanannyira odavagy értem, mint én teérted. Kérlek, okozz csalódást.

Jaehyun

Ehjj Jaehyunie, remélem kizárólag a közös gyerekeinknek tervezed ezt a történetet mesélni.

Furcsa, hogy az ész, ami oly sokszor az érzelmeket logikusan elnyomja, néha tévedésnek bizonyulhat.



Oooof de rossz, de ez van, csak így jött.

Shine Forever [KPop OneShots] Where stories live. Discover now