3-Esas Çocuk

2.3K 185 58
                                    

Arkadaşlar yorumlar ve oylarınız için çok teşekkür ederim.Hikayemi okuduğunuzda gerçekten çok mutlu oluyorum oylarınızı ve yorumlarınızı esirgemeyin lütfen...İyi okumalar :)

...

Karanlık...Kanlar içinde yatan anne ve babamın soğuk bedeni...Ve karanlığın içinden üstüme doğru gelen bir adam.

''Senin için geleceğim...Sadece bekle...Oldukça yaklaştım, seni unuttuğumuzu sanma...sadece bekle..bekle...''

Bu korkunç sesler kafamın içinde yankılanıyordu.Yüzünü göremediğim siyah takım elbiseli adam bana iyice yaklaştı ve bıçağı karnıma geçirmesiyle acı içinde inledim.

...

Çığlık atarak uyandım.Hemen kazağımı sıyırarak karnıma baktım ve derin bir oh çektim.Kabusmuş.Sadece lanet olası bir kabus. Ama acı o kadar derindi ki hala hissedebiliyordum.Yüzümü yıkayıp aynada gözlerime baktım.Islanmış ve etrafı kan çanağına dönmüştü.Sanırım ağlamıştım.Kaç saat uyudum ben böyle diye düşünürken elimi cebime doğru götürüp telefonuma baktım ve bakmamla çığlık atmam bir oldu.

Bu kadar çok uyuduğuma inanamıyorum.İşe geç kaldım hemde ilk günden.Hemen odama gidip üzerime krem bir kazak geçirdim ve deri taytımı giydim.Saçımı salıp hafif bir makyaj yaptım.Çizmelerimi giyerek evden çıktım.

Kafeye vardığımda kapalı olduğunu farkettim.Kulübe nasıl geçeceğimi düşünürken aklıma Yekta'nın gösterdiği kapı geldi.Ama bu kapıyı bulmam için arka sokağa gitmem gerekiyordu.Adımlarımı hızlaştırarak yürümeye başladım.Bu sokağa ilk defa geliyordum.Etraf çok karanlık ve tenhaydı. Korkmamaya çalışarak hızlı adımlarla yürüdüm.

Karşıdan gelen 3 tane serseriyi görünce yönümü değiştirmeye çalıştım ama ne yazık ki beni farketmişlerdi.

''Bak bak bak...Kimler varmış? Sarışın bir bomba.Tam ağzımın tadına göresin bebeğim nereye gidiyorsun böyle?''

İşte şimdi gerçekten korkmaya başladım.Böyle iğrenç konuşabildiklerine göre yapabileceklerini tahmin etmek güç değildi.

Birden bana doğru koşarak etrafımı sarmaya başladılar.Şimdi kaçacak bir yerim yoktu işte.

Uzun boylu esmer olan çocuk beni omuzlarımdan tutarak,

''Sarışınların aptal olduklarını duyduk.Bize ne kadar aptal olduğunu göstermeye ne dersin?'' dedi o iğrenç sesiyle.

''Bu aptal kızın yüzünde açtığı yarayı görmeye ne dersin?'' diyerek kafamı suratına geçirdim.Ama benimde kafam kırılmış gibiydi.Bu kadar acıyacağını düşünememiştim.

Kafa atmamla çocuk sersemleyerek arkaya doğru hafifçe sendeledi.Sonra bana doğru dönüp pis pis sırıtmaya başladı.

''Vayy.. Sert kızları severim.Sen tam benim tipimsin anlaşılan.''

O iğrenç bakışları bütün vücudumda dolaşıyordu.Kimbilir aklından ne sapıklıklar geçiyordu.Ben bunları düşünürken diğer ikiside bana iyice yaklaştı ve beni duvara yasladılar.

''Çek o pis ellerini üzerimden'' dedim sert olmaya çalıştım ama korktuğum sesimin titremesinden anlaşılıyordu.

Çırpınışlarım fayda etmemişti.Çok güçlüydüler ve bileklerimi hareket ettiremiyordum.Ben çırpınmaya devam ederken esmer olan çocuk bana doğru yürümeye başladı.Aramızda çok az bir mesafe vardı.Nefesini hissedebiliyordum.Gözlerimi sımsıkı kapatıp kafamı sağa doğru çevirdim.O pisliğin beni öpmesine izin veremezdim.Çenemi tutup kafamı çevirmesiyle gözlerimi açtım.Canımı yakıyordu.

KİMSİN SEN?Where stories live. Discover now