18-Beklenmeyen

966 48 8
                                    

Arkadaşalar umarım beğenirsiniz.Vote ve yorumu unutmayın lütfen.İyi okumalar...

Kapı çaldığında kimin geldiğini merak ediyordum.Önceki gün beni tanıştıracağını söylediği kişi olmalıydı.

Ayağa kalkıp kapıya doğru yöneldiğinde aynı şekilde onu takip ettim.Zil tekrar çalınca bana bakmayı kesip kapıyı açtı.

Karşımda,oldukça şık bir takım elbise giymiş, 1.80 boylarında, 45-50 yaşları arasında bir adam duruyordu.Saçlarına düşen aklar yaşlanmak üzere olduğunu gösterirken dinç ve dinamik vücudu tam tersini söylüyordu.Ela gözlerinde geçmişin yorgunluğu hissedilirken aynı zamanda bir umut vardı.Gözleri adeta parlıyordu.Adamın yanında takım elbiseler giymiş ve siyah gözlüklerini takmış iki genç vardı.Adamın korumalarının olması dikkatimi çekmişti.

Atlas ile görüşüp içeri geçerken karşımda durdu.Beni baştan aşağı süzerken bakışlarındaki duygu karmaşasını anlayamıyordum.Bana kötü bakmıyordu.İyi niyetle baktığı belliydi fakat yinede kuşkulanmıştım.

Elini uzatıp ''Ben Vedat" dediğinde elimi uzatıp uzatmamakta tereddüt etmiştim.Atlas'a baktığımda sorun yok der gibi başıyla onayladığında ona güvenip elimi uzattım ve ''Bende Azra.'' dedim.

Sert bir adamdı, aslında biraz korkmuştum.Ama Atlas beni kötü biriyle tanıştırmazdı.Ona güveniyordum.Elimi uzun bir süre sıktıktan sonra yanındaki korumaya eliyle işaret yapıp içeri gelmesini söyledi.Diğeri kapının dışında bekliyordu.

Bu koruma işi beni biraz kuşkulandırmıştı.Neden böyle bir şeye ihtiyaç duyuyorduki? Belki de korktuğu biri veya bir şey vardı.Hangimizin yoktu ki?

Koltuğa oturduğumuzda ortama sessizlik hakimdi.Atlas'a bakıp konuşmasını beklerken söze Vedat Bey başladı.

"Benim kim olduğumu merak ediyor olmalısınız.Atlas'ın daha önce bahsetmemesine şaşırdım doğrusu.Oğlum adına özür dilerim."

Şaşkınlık dolu gözlerle adama bakıp; "Oğlunuz mu?" diye sordum.

Başıyla onaylayıp; "Bu kadar şaşıracağınızı düşünmemiştim.Evet...Atlas benim oğlum." dedi ve bakışlarını Atlas'a çevirdi.

Atlas'ta şaşırmış gibiydi.Bunu bana söylemesini beklemiyor gibiydi ya da aralarında daha farklı bir şey vardı ama çözememiştim.

Vedat Bey korumasını işaret ederek;"Bu da korumam ve oğlum gibi sevdiğim Kıvanç."

Kıvanç gözlüğünü çıkartıp elini uzattığında bende ona karşılık verip elimi uzattım.Ardından yüzünü incelemeye başladım.Düşündüğümden daha genç ve yakışıklıydı.Atlas gibi yeşil gözleri yoktu ama kahverenginin en güzeli tonu mevcuttu.Yüzünün şekli gerçekten seksi ve karizmatik gösteriyordu.En fazla 25 yaşlarındaydı.Ben onu incelemeye dalmış bunları düşünürken Atlas'ın elimi onun elinden ayırmasıyla kendime gelebilmiştim.Etkilendiğim için falan değil sadece dalmıştım.Hadi ama kimi kandırıyorum tabiki biraz etkilenmiştim ama o kadar.Sadece karizmatikti.Ama Atlasla kıyaslanamazdı benim için.

Atlas sert bakışlarını bana çevirmiş bakarken gözlerimi kaçırmaya çalışıyordum.Ancak kime baksam kurtuluşum yoktu.

Vedat Bey konuşmaya başlayınca bakışlarımı ona sabitledim.

"Olanların birazını duydum.Artık bu evde kalabilirsin.Ayrıca üzülmene de gerek yok.Burda rahat olabilirsin." dediğinde biraz utanmıştım.Atlas olanları anlatmış mıydı? Ne kadarını anlattığını bilmiyorum ama içimden bir ses ev sahibimden bahsettiğini söylüyordu.Utanma işini bir kenara bırakıp konuşmaya karar verdim.

KİMSİN SEN?Where stories live. Discover now