4-Bay Ukala

2.2K 195 72
                                    

Okuyan arkadaşlardan rica ediyorum oy vermeyi unutmayın ve düşüncelerinizi söyleyin lütfen.Yorumlarınızı bekliyorum. Emeğe saygı lütfen :)

İçerideki giyinme odasına doğru yürüdüm. İçeri girdim ve askıdaki kıyafetleri gördüm.Askıdan çıkararak incelemeye başladım.Bu da neydi böyle? Eteğin yarısı nerede? Siyah dar ve oldukça miniydi. Bunları giymek zorunda mıydım? Ortama ayak uydurmam gerekiyordu.

Eteği bir kenara iterek gömleği elime aldım.Gömlek beyazdı ve üstünde pileleri vardı.Bunu beğenmiştim.Hemen eteği giyip gömleği üzerime geçirip düğmelerini kapattım.Gömleği eteğin içine soktum.Gömlekte dardı neyseki belim inceydi ve kötü durmuyordu. Etek o kadar kısa ve dardı ki zor nefes alıyordum.Aşağı doğru çekiştirme çabam fayda etmiyordu.

Hemen ayağıma yerderki siyah platform ince topuklu  ayakkabıları geçirdim.Topuğu çok ince ve yüksekti.Bu kadar yüksek olmasındaki amaç neydi? Yüksekten bütün masaları görüp iyi hizmet edebilmem mi? Haha hiç sanmıyorum.

Aynanın önüne geçip incelemeye başladım.Bu kıyafetler içinde fazla seksi görünüyordum.Aynada son kez kendime baktım ve odadan çıktım.

İçkilerin olduğu yere doğru yürürken Yekta karşıma çıktı.Baştan aşağıya beni süzdü ve,

''Vayy.. Oldukça iyi görünüyor şimdi gidip iş arkadaşlarınla tanış ve çalışmaya başla.'' dedi.

''Anlaşıldı efendim.'' dedim elimi başıma koyarak.

Artık işe koyulmalıydım.Bar kısmına doğru ilerleyip oradaki çalışanlarla tanışmaya başladım.

''Merhaba ben Azra.İşe yeni başladım yardımcı olursanız sevinirim.'' dedim gülümseyerek.

Siyah düz saçlı kısa boylu şeker bir kız da gülümsememe karşılık vererek;

''Bende Gülce. Tanıştığımıza memnun oldum.Kaç yaşındasın?'' dedi.

''19 sen?''

''20'' dedi gülümseyerek.Daha genç görünüyordu oysaki.

Acaba o neden böyle bir işte çalışıyordu.Çünkü benim tercih etme şansım olsa asla burayı seçmezdim.Sanırım onunda bir nedeni vardı tıpkı benim gibi.Ben düşüncelere dalarken;

''Bende Aslı.Bakalım ne kadar dayanabileceksin'' dedi ve kızıl saçlarını eliyle geriye doğru savurup eline tepsiyi aldığı gibi gitti.

Sesindeki küçümseme ve bakışlarındaki ezme neyin çabasıydı böyle?Çok sinir bozucu olduğu anlaşılıyordu.Gülce'de sinir olduğumu farketmiş olmalı ki;

''Sen ona bakma kendini beğenmiş şımarığın tekidir o.Herkese böyle davranır, biz artık takmıyoruz.'' dedi beni sakinleştirmek istercesine.

Yanımıza 2 çocuk gelerek kendilerini tanıttılar. Arda esmer ve uzun boylu bir çocuktu.Dikkati daha çok kaslarının çektiğini söyleyebilirdim. Utku ise kumral ve hafif kaslıydı. İkiside iyi birine benziyordu. Zamanla daha iyi tanıyacağıma emindim.

Yekta elinde içki dolu bir tepsiyle gelerek;

''Bu kadar konuşma yeter.'' diyerek tepsiyi elime tutuşturdu ve hangi masaya ait olduğunu işaret etti.

Gösterdiği masaya doğru ilerlemeye başladım. Erkekli kızlı 6 kişilik bir gruptu.İçkilerini masalarına teker teker bıraktım.Boş tepsiyi elime alıp bara doğru ilerliyordum ki gözüme yan masadaki çocuk takıldı.

KİMSİN SEN?Where stories live. Discover now