11-Gizli Numara

1.3K 105 69
                                    

Merhaba arkadaşlar :)) Geçen bölüm az vote gelmişti ama yorumlarınız çok güzeldi teşekkür ederim. :) Lütfen oy vermeden ve yorum yapmadan geçmeyin.

İlerleyen bölümlerde daha heyecanlı ve şaşırtıcı olacağını düşünüyorum. ;) İyi okumalar^^

''Ne yapıyorsunuz siz...!''

Yekta'nın sesini duyduğumuzda üçümüz de susmuş ve ellerimizi saçlarımızdan çekmiştik.Gözlerindeki kızgınlık ve öfke korkmama neden olmuştu.Bu sefer sınırı fazlasıyla aşmıştım.Bakışlarını dağılmış saçlarımda ve çizilmiş kolumda gezdiriyordu.Sonra kafasını çevirip Gülce ve Aslı'yı incelemeye başladı.Aslı'nın durumu hepimizden kötü görünüyordu.Bunu kesinlikle haketmişti.Saçları yolunmuş ve darmadağındı.Yüzündeki çizik ise görülmeye değerdi.Gülce ne yapmıştı böyle?Tüm sinirini çıkarmış olmalıydı.Aslı bunu haketmiş olsada yüzüne baktığımda ona gerçekten acımıştım.Bu çizik geçmezse bize yapacaklarını düşünüyordum.Gülce'ye baktığımda ise sadece saçlarının dağılmış olduğunu gördüm.Hepimizden güçlü olduğunu kanıtlamıştı.Onu öyle gördüğümde yüzümdeki gülümsemeyi saklayamıyordum.Benim için Aslı'ya saldırmıştı.Bunu daha iki gündür tanıdığı kız için yapmıştı.Gülce'ye olan sevgim gittikçe artıyordu.O güçlüydü, güzeldi ve en önemlisi cesurdu.Böyle bir kızın dostluğu sahip olduğum en güzel şeydi.Gülce'ye baktığımda gözlerinde zafer kazanmış bir eda vardı.Yekta'nın bağırışlarıyla bir kez daha kendime geldim.

''Size ne olduğunu sordum, hemen cevap verin!'' dedi sert bir şekilde.Aslı'nın konuşmaya başlamasıyla delici bakışlarımı ona çevirdim.

''Her şeyi o başlattı.Benim bir suçum yok, bir anda saldırdı.'' dedi Gülce'yi işaret ederek.Ardından Gülce de karşılık verdi.

''Azra'nın kıyafetlerini çaldığını neden söylemiyorsun?'' dedi omzunu dikleştirerek.Bense sadece olanları izliyordum ve elimden başka bir şey gelmiyordu.Yekta'nın tepkisini merak ettiğim için henüz sesimi çıkarmamıştım.

''Bunlar doğru mu Aslı?'' dediğinde Yekta'ya bakıyordum.Bu soruyu bana sormalıydı ama o gidip Aslı'ya sormuştu.Ona olan sinirim gittikçe artıyordu.

''Hayır, iftira atıyor.Ben almadım neden böyle bir şey yapayim ki?'' dediğinde Aslı'nın o yolunmuş saçlarını tekrar yolmak istiyordum.Geçmiş karşımıza yalan söylüyordu.Az önce kendi ağzıyla itiraf etmişti.

''Kıskandığın için olabilir mi?'' dedi Gülce ve o sırada Yekta araya girdi.

''Tamam, kesin artık kavgayı.Mekanımda kavga gürültü istemiyorum.Kanıt olmadan birine iftira atmanızı da istemiyorum.Üçünüzde cezalısınız.Maaşınızın bir kısmını kesiyorum ve ödemeyi geciktiriyorum.Bir daha kavga etmeden önce iyi düşünün ve şimdi işinize dönün!'' dedi sert bir şekilde.Yeteri kadar sinirlenmişti.Aslı yüzünden başımıza gelenler sinirimi bozuyordu.Verdiği ceza benim için çok ağırdı.Paraya acilen ihtiyacım vardı.Kirayı mutlaka ödemeliydim.Ayrıca Gülce'de benim yüzümden ceza almıştı.Aslıdan tam anlamıyla nefret ediyordum.Tam arkamı dönmüş gidiyordum ki Yekta'nın sesiyle durdum. ''Azra sen kal!'' dedi.Bende tam kurtuldum sanıyordum meğer yeni başlıyormuş.Onun uyarısını dikkate almayıp yürümeye devam ediyordum ki beni kolumdan tutup sürüklemeye başladı.Kapının dışına çıktığımızda kolumu bıraktı ve bağırmaya başladı.

''Ne yaptığını sanıyorsun sen? Geldiğinden beri sorun çıkarıyorsun.Sana bir daha sorun çıkarmak yok dememiş miydim?''

Bana bağırmasından nefret ediyordum.Sorun çıkaran ben değildim ki.Suçlu olan Aslı'ydı.Ama o nedense sürekli bana kızıyordu.Her seferinde suçu bana yüklüyordu.Günah keçisi olmaktan bıkmıştım artık.

KİMSİN SEN?Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang