8-Nereye Gidiyoruz?

1.5K 146 57
                                    

Merhaba arkadaşlar :) Bu bölüm biraz gecikti, beklettiğimi biliyorum bunun için üzgünüm.Bundan sonraki bölümlerde çok bekletmeyeceğim :) İyi okumalar...

-YEKTA-

Kahveleri masaya getirdiğimde çocuğun resmen Azra'nın ağzına düştüğünü gördüm.Ona iltifatlar ediyor ve gittikçe yaklaşıyordu.Bu çocuğun derdi başkaydı.Sabahtan beri onları izliyordum ve çocuğa gerçekten gıcık olmuştum.Ders bahanesiyle Azra'ya bu kadar yakınlaşması...Onu dövmemek için kendimi zor tutuyordum.Ona daha da yaklaştığını farkettiğimde elimle kahvesini ittirdim ve üzerine döküldü.Bağırmaya başladığından yandığı anlaşılıyordu.Ona iyilik yapmıştım.Eğer dövseydim eminim canı daha çok yanacaktı.Bu da benden ona bir iyilik.Canını bağışladığımı düşünmeliydi.O tuvalete doğru koşarken Azra şaşkın bir şekilde bana bakıyordu.Açıklama bekliyormuş gibiydi.

-AZRA-

Yekta'ya sinirli bir bakış atarak ''Ne yaptığını sanıyorsun? Bilerek yaptın değil mi, bilerek ittirdin kahveyi? '' dedim.

''Birde nedenini mi soruyorsun Azra? Görmedin mi sana resmen yazıyordu,ağzına düşecekti neredeyse.Onun amacı ders çalışmak falan değil, nasıl bu kadar saf olabilirsin?'' dedi sinirli bir şekilde.Neden bu kadar sinirlenmişti ki, burada sinirlenmesi gereken kişi bendim.

''Biliyorum, saf falan değilim tamam mı! Sen niye karışıyorsun benim işime? Bunca zaman gayet güzel idare ettim.''

''Hoşuna gidiyor yani böyle davranması öyle mi? Baştan söyleseydiniz ya Azra Hanım!'' dedi gözlerini gözlerime dikerek.Yine bana bağırıyordu ve ben yine haklıydım.Bu dengesizi hala anlayamıyordum.

''Ne saçmalıyorsun, hoşuma gittiği falan yok! Sadece işimi yapıyorum, ailesi bana para ödüyor ve benim buna ihtiyacım var.'' dedim bağırarak.

''Para için her şeyi yapar mısın sen? Bu kadar rezil misin? Orospuluk yapmaya ne dersin, daha kolay para kazanırsın hem?'' dedi o aşağılayıcı bakışıyla.İşte bu çok ağırdı.Gözlerimin dolmasına neden olmuştu.Hayatımın nasıl olduğu konusunda hiçbir bilgisi yoktu ama ne yazık ki fikri çoktu.Söylediğim gibi insanların en iyi yaptığı şeylerden biri yargılamaktı.Şimdi karşıma geçmiş beni tanımadan yargılıyordu ve ne kadar acımasız olduğundan habersizdi.Peki canımı ne kadar yaktığının farkında mıydı? Dolmaya başlayan gözlerime hakim olmaya çalışıyordum ama böyle durumlarda kendimi tutamıyordum.Tam ağzımı açıp bir şey söyleyecektim ki bir ses beni böldü.

''Lafını geri al!''

Bu ses...

Arkamı döndüğüm gibi Atlasla göz göze gelmiştik.Onun burada ne işi vardı.Onu karşımda görünce gerçekten şaşırmıştım.Nereye gitsem karşıma çıkıyordu.

''Lafını geri al ve özür dile!'' dedi.Sesi kendinden emin ve sert çıkıyordu.

Yekta'da şaşkın görünüyordu.Atlas' a doğru dönerek; ''Sen de kimsin? Ah, şimdi hatırladım sen dünkü kavga çıkaran çocuksun.'' dedi.

''Evet ve şimdi lafını geri almazsan yüzünde koca bir yumruk çıkaran çocuk olacağım.'' dediğinde ben hala şaşkın şakın Atlas'a bakıyordum.Çok sinirli olduğu sıktığı yumruktan anlaşılıyordu.

Yekta'nın ''Seni ilgilendiren bir konu değil şimdi defol git!'' demesiyle Atlas yumruğunu daha da sıkarak havaya kaldırdı.Tam vuracaktı ki ben kolunu tutup '' Yapma, sorun yok.'' dedim.Sinirli gözlerini Yekta'nın üzerinden ayırmış kafasını bana doğru çevirmişti.

''Azra bırak kolumu.'' dedi sesi daha sakindi.Kolunu bırakmamla aşağı indirdi ve yumruğunu sıktığı elini gevşetti.''Burada bitmedi!'' diyerek beni bileğimden tutup çekiştirmeye başladı.Çok sıkı tutuyordu.Kapının önüne çıktığımızda bileğimi bıraktı.Motoruna doğru yürüyüp eline aldığı kaskı bana uzattı.Motoru çok havalı ve dikkat çekiciydi.Pahalı olduğu her halinden anlaşılıyordu.Atlas'ta aynı şekilde, motoruna uyum sağlayan siyah deri ceketi, siyah pantolonu ve botlarıyla çok havalı görünüyordu.

''Motora hiç binmedim.'' dedim utanarak.

''Her şeyin bir ilki vardır.Hele ki benim gibi birinin motoruna binmek...şanslı olmalısın.''dedi havalı bir bakış atarak.

''İkiniz için bu motor biraz küçük değil mi?'' dedim.

''İkiniz derken?'' dedi şaşkın bir şekilde.

''Sen ve egondan bahsediyorum.'' dedim gülümseyerek.Şaşkınlığı en fazla birkaç saniye sürmüştü.Bana uzattığı kaskı elimden aldı ve kafama geçirip kapattı.Nereye gittiğimizi sordum ama tek söylediği ''Soru sormak yok''' oldu.

Motora bindiğimizde kollarımı beline doladım.

''Hazır mısın?'' dedi bana daoğru hafifçe dönerek.

''Hazırım ama çok hızlı sürme.'' dedim.

''Korkuyor musun yoksa? Hadi ama bu kadar güçlü bir kızın bundan korktuğunu söyleme bana.'' dedi ve cevap vermemi beklemeden motoru çalıştırmaya başladı.Motordan çıkan sesle kalbimin ritminin artması bir oldu.İlk defa motora biniyordum, bu yüzden heyecanlanmıştım sanırım, yoksa kollarımın Atlas'ın bedenine sıkıca sarılı olmasıyla bir ilgisi yok.Yok değil mi? Bende öyle düşünmüştüm.

Motorun çalışmasıyla ona daha sıkın tutundum.Çok hızlı sürüyordu ve ben gözlerimi kapatıp başımı sırtına yaslamıştım.Vücudumun her yerini adrenalin kaplamıştı ama bu iyi hissettiriyordu.Korkacağımı düşünmüştüm ama korkudan çok huzur vardı.O yanımda olduğu için mi böyle hissediyordum yoksa adrenalin bağımlısı falan mıydım?

Nereye gittiğimizi söylememişti ve yola bakınca da anlaşılmıyordu.Bu hızla bir şey göremiyordum zaten.Uzunca bir süre kafamı kaldırmadan ve gözlerimi açmadan ona sarıldım.

Sonra bir anda yavaşladı ve motor aniden durdu.Kafamı kaldırıp ona yaklaşarak ''Ne oldu, neden durdun?'' dedim.

''Kahretsin! Bir anda durdu bende anlamadım.'' dedi sinirli bir biçimde.

''Benzini mi bitti yoksa?''

''Hayır şarışın, benzini bitse anlardım'' dedi benzin göstergesini işaret ederek.

''Ne oldu o zaman?'' dedim merakımı gidermeye çalışarak.

''Bilmiyorum, bozuldu galiba.'' dedi bir şeylerle uğraşırken.İnip lastiklere baktı ama sağlamlardı.Bende kaskı kafamdan çıkarıp motordan indim.Etrafa baktığımda buraya daha önce gelmiş olduğumu farkettim.Ara sokaktaki yolu takip ederek vilların arasından yürümeye başladım.Atlas'ın arkamdan geldiğini hissedebiliyordum.Villaların yanından geçerken onları inceliyordum.Çok tanıdık geliyordu.İlerlemeye devam ettim ve onu gördüğümde buna inanamadım.

Burası düşündüğüm yer olamazdı değil mi? Beni buraya getirmiş olamazdı.Motor burada bozulmuş olamazdı...

Not: Vote vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın lütfen! Eğer çok fazla oy ve yorum gelirse yeni bölümü yarın yayınlarım :) Görüşlerinizi söylerseniz çok sevinirim. :) Ve her zaman dediğim gibi emeğe saygı lütfen :) Sizi seviyorumm <3 ;)

KİMSİN SEN?Where stories live. Discover now