famfrpálové finále

2.9K 272 6
                                    

jaj já jsem strašná, řeknu si, že vás budu trošku napínat, ale ne, já to sem prostě dát musím, takže příjemné čtení ;)

Dveře se otvírají a my slyšíme hlasitý potlesk. Vylétáme na hřiště a zápas začíná. Míče se ujímá Angelina. A dává první gól, nečekaně. Slyšíme hlasitý nářek z řad Zmiozelských studentů. Potter létá nad hřištěm ve vysoké výšce. Kroužím také, ale o tak 5 stop níž. Jeden z Weasleyovic kluků proti mně vysílá potlouk, raději uhnu, protože pochybuji, že ten náš neschopný odrážeč, by to odrazil. Nejsem ovšem dost rychlá a potlouk míjí jen o pár palců moji hlavu.

,,Uf, to bylo těsně.“ Řeknu si. Opět začínám kroužit po hřišti. Vidím malý zlatý záblesk těsně u země. Nenápadně klesnu o pár stop níže. Mám tak padesát stop náskok, když se za mnou vydá Potter a náskok se zmenšuje a zmenšuje. Vtom mě do popálené nohy zasáhne potlouk. Jen vykřiknu a spadnu z koštěte na zem. Koště dopadne vedle mě. Doskáču k němu a vylétám. Uslyším hlasitý potlesk. Divým se proč Potter krouží nad hřištěm, pak si uvědomím jednu zásadní věc zlatonka se ztratila.

Po dvou hodinách hry se ještě pořád neukázala a my prohráváme o dvěstě bodů, skóre je 260:60. Pak poprosí Oliver o oddechový čas. Slétám pomalu dolů a když slézám z koštěte někdo mě podpírá, je to Billy, náš střelec. Vyhledávám odrážeče našeho týmu. ,,To jsi úplně slepý, ten potlouk mě málem dvakrát zabil.“ Zakřičím na něj.

Madam Hoochová píská a zápas pokračuje. Když vyletím do své výšky začíná bouřka. ,,Tato hra začíná být čím dál nebezpečnější.“poznamenám šeptem. Musím chytit zlatonku co nejrychleji. Vtom do Billyho koštěte narazí blesk a začne hořet. Billy padá dolů. Kašlu na zlatonku pomyslím si a vydám se k němu. Chytám ho tak deset stop nad zemí. Povím vám, ten je ale těžký. Ani se nedivým, když je ze sedmého ročníku. Slétnu na zem a položím ho tam.

Pak se odrazím a letím zpět. Jaké štěstí, že se zlatonka ještě neukázala, i když ne tak úplně štěstí. Všimnu si, že na našeho hráče letí potlouk, nebudeš se zabývat ostatními, přísně si přikážu, a už mám oči na štopkách. Pak ale uslyším křik. Ten náš blbý odrážeč to napral do zmiozelských diváků. Nemám, ale čas to řešit, do té doby, než nad tribunou se Zmiozelskými fanoušky nespatřím zlatonku, i když je Potter blízko, doufám, že si bude myslet, že se jdu podívat, co se stalo. Vypadá to, že to sežral, protože letí opačným směrem. Letím, jak nejrychleji můžu a chytám zlatonku. ,,Mám ji“ zakřičím

Pak se letím podívat, koho sejmul ten potlouk, ale ne byl to Draco. Nevím, proč ale letím k němu. ,,Draco, Draco, no tak vzbuď se, co ti je?“ pak přichází Lupin.,, Pojďte, musíme pana Malfoye dostat na ošetřovnu“ řekne a vyčaruje nosítka. Přikývnu a vstanu, pak se pode mnou něco křupne a já spadnu na zem. ,,áááááá“ zařvu bolestí, podívám se na svojí nohu, nic nevidím, jen jizvy od popálenin a velkou bouli. Profesor Lupin vyčaruje ještě jedno nosítko a pokládá mě na něj. Pak už jdeme na ošetřovnu.

Prvně se Poppy věnuje Dracovi, a po chvíli přijde ke mně. ,,Je to jen zlomené.“ Řekne a dá mi nohu do pořádku. Poděkuji jí. Pak k mému lůžku přijde Lupin :,,Mohla by jsi tu, nohu začít aspoň trošku šetřit.“ Řekne a usměje se. ,,Ale já za to nemůžu.“ Řeknu podrážděně. To už se na ošetřovnu, ale hrne celý Zmiozelský tým. My vyhráli. Pomyslím si. Hodinu oslavujeme, a pak Poppy říká, že můžu jít. Celý zmiozelský tým odejde, ale já tu zůstanu s Drackem. ,,Mrzí mě to, můžu za to já. Kdybych toho pakoně nenechala hrát, tak by se ti nic nestalo.“ Řeknu a odejdu.

tek tady to máme, upozorňuji, že do konce knihy zbývá už jen hodně málo kapitol, takže prosím o co nejvíce votů a komentů, ať vám to sem můžu co nejrychleji šupnout

škoda, že víte, že to sem dám i když nedostanu ani jeden vot :(

néééé to byl vtip ovšemže to tu dám co nejdříve, ale víte jak to je člověka (tedy mě a dalších asi 699 000 999 999 živých bytostí na této modré planetce) potěší, když někdo projeví svou přízeň, takže asi tak

jo a ještě něco, píšu ještě jednu knížku, je to taková zbásněná verze Harryho Pottera, takže si můžete přečíst a jestli se vám bude líbit, tak votujte pro pokračování, protože u této knihy jsem velice přísná a jen tak vám žádnou další kapitolu nepřidám ;) když by jste si ji chtěli přečíst tak ji najdete normálně v discover, když tam zadáte Harry Potter

díky, že jste četli toto zdlouhavé a únavné vylítí mého srdce, moc vás mám všechny ráda -Pája-

WHO AM I? Harry PotterKde žijí příběhy. Začni objevovat