YÜREKLERDEKİ AKSA DÜŞERSE SELAHADDİNLER KUDÜS'TEKİ AKSA'YA MUHAFIZ OLUR MU?

164 19 2
                                    

Müslümanlar yüz elli yıldır tarihteki bütün saldırı şekillerinden daha tehlikeli bir taarruza maruz kaldı. Bu; İslam’ı bizzat müdafaaya memur olanların planlayıp icra ettiği bir saldırı olduğundan gerektiği gibi anlaşılamadı, önlemler alınamadı. Bu yüzden sorunlar her geçen gün biraz daha çözülmez bir hâl aldı. Siyaset cephesinde kanlı mücadeleler veren Müslümanlar, sokakları çocukların ve gelinlik kızların kanıyla dolan İslam şehirlerinde, üniversitelerde “sömürge valilerinden daha insafsız”, “oryantalistlerden daha ölçüsüz” ilim, fikir, sanat ve siyaset adamlarının tahkir, tezyif ve bühtanına maruz kaldı.

İçindekiler 

1 Kudüs, Direnen Çocuklar ve Alfred Guillaume2 İdeolojik Okumaya Şaheser Olmaya Namzet Bir Çarpıtma3 Tahrîfin Sidre-i Müntehâsı4 Akademik Ünvanları İptal Ettirecek Bir Tahrif: Hadislerde Mescid-i Aksa Meselesi5 Beyt-i Makdis’in Mescid-i Aksa’dan Başka Bir Yer Olduğunu Söyleyen Bir Âlim Var mı?6 Üç Mescid Hadisi ve Akademyadan Manzaralar7 İşte Buyrun Cinayet!8 Bütün Ünvanların İadesine9 Siyeri Farklı Okuyayım Derken10 “Emevî Sempatizani” Kim?!11 Kim Söylemiş “Mevali’nin Hadisi Alınmaz” diye?12 Uydurulan Dinin, Uydurma Delilleri13 Yerler Gök, Gökler de Yer Oldu14 İbn Şihab ez-Zührî Üzerinden İşlenen Bilim Cinayetleri15 Bir Şia Klasiği: Ya’kubi16 Nerelerdesin Ey İnsaf!17 İbn Şihab ve Hadis Uydurmacılığı18 Müslümanlara “Mürtedlik” İftirası19 Tarih Hakem Olsun!20 Beş Tarik, Dört Rivayet21 Bu İddiaya Hadis Mecmuaları Şöyle Dursun Tarih Bile Yol Vermez22 Sarayı Sarsan Muhaddis23 MESCİD-İ AKSA NEREDE?!24 Yazar’ı Destekleyen Tek Bir Rivayet Yok!25 Hülâsa26 İlgili

 Kaynak; Yazar: İhsan ŞenocakTarih: Aralık 19, 2016Kategori: Büyük DoğuMakaleler

Selamünaleyküm ihvanlarımm 😊
Bu sefer sizlerle paylaşıcaklarım biraz uzun olacak.. Ve yine İhsan hocamızdan olacak inşallah.. Yukarıda içindekiler bölümünün hepsini sizinle paylaşıcam inşallah kardeşlerim..  Okursanız sevinirim.. Selametle..

Bizim Boş Vaktimiz Yok!-1  [ Bitti ]Where stories live. Discover now