Fatih'in İstanbul'u Fethettiği Yaş!.

134 10 1
                                    

Uykularımı kaçıran bir düşünce zihnimi kemirmekte! Ne yana dönsem peşimden ayrılmıyor! Ve kalkıyorum düşüncelerin beynimi istila ettiği gecelerde.. Ne okuyabiliyorum doğrudürüst, ne yazabiliyorum! Ah.. Bir misalsiz hale düşmüşüm ki kelamım yetmiyor halimi izaha!. 

Geceleri sabah edenleri tanır mısınız siz ? gözyaşlarıyla,  gönül yangınıyla.. Bir bardak çayı bitirirken, bir dünya dolususu küfürle cenke giriyorum.. Bi yudumda kaç küffarın boynunu geçirdiğim hesapsızdır.. Delikanlı diye bir tabir vardı, alın size deli kan! En hakikisindem hemde!! İman kokulu! Dertli! Gamlı! Direnişe mübtela! Çilesi İslam olan bir neslin cereyan etmesi için sancılı geçen bir zamandayız biz!

Yaş, Fatifin istanbulu feth ettiği yaş!. Yıllar sonra geriye dönüp baktığımda! Yada bana sorduklarında: bir ömür ne yaptın? Diye.. Ne derim? Allahu alem!. 

Ve bir karar anı gelir kaderimin..Fetih yaşı bitmeden bir fetih olmalı! İslam adına bir fetih yapmalı!! 

Abdullah galip bergusi nin dediği gibi" Eğer direnişe silahla destek olamazsam kalemim ve mürekkebim direniş yolunda silahımdır"diyerek işe koyulmaya başlayalım inşallah!.. 

Evet kardeşlerim diyin hele!! İmanı galeyana gelmiş! Davası galebe çalanınız yok muuu?!
Aşkı davası olan! İslama sevdalı olan bir nesill! Nerdesiin!! Sesini duyur! Hiç bir şey için geç değil!! Sen yeterki gel! Başın secdede imanın arşu âlada mekan titretsin!!

                                                                                                     كل اتن غريب!
Her gelecek olan yakın!

Sabret ve gayret et! Allah hayalini kurdurduğu şey uğrunda yaşatır kullarını! Bizim hayalimiz Aşkımızdır! Aşkımız İslam dır bizim!
      Biz Hazreti Muhammed'in Ümmetiyiz! Bize bu şeref yeter biiznillah!.
Zaferler ver Allah'ım! Fetihler ver bize!

Bizim Boş Vaktimiz Yok!-1  [ Bitti ]Where stories live. Discover now