6. dio

5.8K 174 0
                                    

Denis POV

Htio sam leći kraj nje, privit njeno maleno tjelo uz svoje, udisati božanski miris njenoga tjela, ljubiti svaki milimetar toga malenoga tijela.. Htio sam Bog mi je svjedok da jesam ali sam se predomislio, zašto? Zato jer sam ja nevolja ukaljao bih tu čistoću, ona zaslužuje nekoga ko će joj unijeti mir u život a ne mene koji joj ga samo još više može uzburkati. Sjedio sam na kauču sa čašom tequile u ruci, posmatrao je kako spava. Zatim mi zazvoni mobitel
"Pas mater", opsujem nakon što izjurim da je ne bih probudio.
" Hallo", grubijanski se javim
"'Kolibri'", čim čujem šifru pretvorim se u uho, tu šifru govorimo kada saznamo za neku Axelovu novu kretnju
"Nastavi"
"Uočen je u zapadnom dijelu New Yorka, lično je sklapljao ugovor, sa jednom curom. Crna duga kosa, bijeda put, visoka mršava. Ne znamo tačno odrediti ko je i zašto je s njim"
"Želim da u roku od 3h dobijem sve podatke o tom ugovoru", žustro odgovorim
" Potruditi ćemo se šefe", prekinem. I zaputim se prema kuhinji. U dnevnom ispred tw-a me dočekaju Mateo i Nina koji me uopšte ne doživljavaju.
"Malci devet je sati u krevet", stanem ispred njih
"Tata makni se", Nina mi lijeno odgovara
"Nina Mateo u krevet odmah", kažem i ugasim tw.
"Gdje je mama"
"Zaspala je", a potom mi dođe iz dupeta u glavu, da malac spava u istoj sobi sa njom a Nina samnom.
"Nina, Mateo šta kažete da vas dvoje spavate skupa", govorim dok se preznojavam
"Moce, Teo oces ti?" upita ga gledajući u njega
"Može" odgovori,
"Mila će vas odvesti u sobu....Milaa!!"
"Da sine",
" Odvedi ih u sobu da spavaju, u Ajšinu", odgovorim ona klimne i ode, potom ja sjednem ispred tw-a. Zatim mobitel
"Jeste šta saznali?" upitam čekajući odgovor
"Dogovaraju se za zabavu, udružiti će se sa njom ona je Kei Soiko, vođa bande i Japanske četvrti. Opasna ženska, ne znamo našta je sve spremna, kažu da ima ogromnu zalihu oružja ali niko ne zna koliko."
"Nastavite istraživati"
"Uredu šefe", spustim mobitel upalim telku i tražim neku film, bilo šta...

Sumorno pogledam na sat pola jedan poslije ponoći dignem svoje zgodno dupe sa kauča i krenem prema sobi. Uđem i ne palim svjetlo da je ne bih probudio skinem se i ostanem u boksericama potom legnem do nje, ubrzo me savlada umor i teški kapci padnu preko mojih očiju i zaspem.

Ajšegul POV

Lijeno otvaram oči, i razgledam oko sebe, shvatam da sam u njegovoj sobi, potom osjetim ruku preko mojih leđa, stisnem jezik da nevrisnem. Okrenem se i ugledam crnu razbarušenu kosu crne guste trepavice sakrivaju na kapcima sakrivaju modro zelene oči, crne čekinje još više ostavljaju dojam muškosti.
"Koliko dugo me posmatraš?", lecnem se na njegov jutarnji seksi glas, pokrenem usne da odgovorim
"Samo sam te okrznula pogledom", on se nasmije i otvori oči zarobi moj pogled u njegovom.
" Kladim se da si već pola sata budna i posmatraš me",
"E nisam već 10 minuta", prekrijem rukom usta i žar mi udari u obraze a potom ustanem iz kreveta.
" Ja ovaj...moram..negdje..", spetljano govorim mašući rukama kreten se i dalje smije. Potom ustane i priđe meni tek sada shvatim da je u boksericama, priđe mi na pristpjnu razdaljinu i ostavi moj pogled da luta po njegovom tijelu.
"Oči su mi gore", kaže i bezobrazno se nasmije
"Kreten..", kažem i krenem van sobe.
On se nastavi smijati a ja napustim sobu... Stignem pred vrata svoje sobe i začudim se jer nema Maxa uđem u sobu i vidim Matea i Ninu na istom krevetu zagrljeni, raznježim se na ovaj prizor, ostavim ih da spavaju i odem do ormara, uzmem malo zavodljiviji kupaći nego inače

 Stignem pred vrata svoje sobe i začudim se jer nema Maxa uđem u sobu i vidim Matea i Ninu na istom krevetu zagrljeni, raznježim se na ovaj prizor, ostavim ih da spavaju i odem do ormara, uzmem malo zavodljiviji kupaći nego inače

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Njegova svijetla strana**1**🔚🔚Where stories live. Discover now