10. fejezet - A búcsú

127 12 0
                                    

Shirayuki amint felkelt meglátta a levelet ami az éjjeliszekrényén volt. Obi vissza zárta, hogy Shirayuki-nak ne tűnjön fel a kémkedés. Obi nem volt a szobában, mert mikor Shirayuki ébredezett kimászott az ablakon (Mint mindig... xD ).

Shirayuki nyújtózkodott egyet, majd kinyitotta a levelet

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Shirayuki nyújtózkodott egyet, majd kinyitotta a levelet. Azonnal felismerte Zen kézírását. Kivette a borítékból, széthajtogatta és elkezdte olvasni. Ez állt a levélben:
Kedves Shirayuki! Ezt a levelet azért írtam neked, mert szóban nehéz lenne megfogalmaznom.
Amikor először megláttalak eléggé össze voltam zavarodva. Szemeink találkoztak egymással.. én elvesztem. Tudtam, hogy veszélyes lenne szóbaállnom idegenekkel, de nem érdekelt. Azóta volt pár közös kalandunk és én még jobban megszerettelek. Te lettél az ok, az ösztönzés arra, hogy mégjobb herceg lehessek. De most.. tanácstalan vagyok. Rossz dolgok közelednek a királyság felé. Szeretnék melletted lenni, de a királyságnak szüksége van rám. Az erőnknek is titokban kéne maradnia... Ha neked is jó lenne, egy ideig Raji-herceg vigyázna rád, Tanbarun-ban. Így téged és a királyságot is megtudom védeni.

Zen Wisteria

Shirayuki végzett a levél elolvasásával. Egy kicsit tanácstalan volt. Felöltözött, megreggelizett és elindult Zen-hez. Már majdnem ott volt, mikor meghallott valamit és megállt. Gróf Haruka hangja volt.
-Minél hamarabb távolítsd el innen azt a lányt! Ha nem megy el, akkor fenyegesd meg Zen herceg megölésével!!
-Igenis uram...
Shirayuki a szája elé kapta a kezét.
*Jaj ne.. ha továbbra is ittmaradok Zen-nek bántódása eshet! El kell tűnnöm innen.* Megfordult és elkezdett a lakása felé szaladni. Fogott egy táskát rakott bele néhány dolgot és épp elindult volna, mikor eszébe jutott valami.
*Írnom kéne valamit.. hogy miért tettem. *
Tollat és papírt fogott. Elkezdett levelet írni.

Kedves Zen!
Sajnálom, hogy eltűntem. Hogy itthagytalak. De meg kellett tennem. Köszönök mindent!!

Elkezdett egy másik levelet is.

Kedves Ryu, Yatsufusa és Mester!!
Köszönöm, hogy tanulhattam tőletek!! Sajnos el kell hagynom ezt a helyet..
Mindent amit tudtam megcsináltam, hogy nektek ne kelljen. Köszönöm!!

Letette a tollát és a két levelet külön borítékokba rakta. *Mostmár indulhatok. * Meg is tette. Kilépett az ajtaján, csendben elhaladt az őrök mellett és bevetette magát az erdő sűrűjébe. Elkezdett szaladni, hogy minél messzebb mehessen a kastélytól. Hirtelen megcsúszott és beleesett egy pocsolyába. Ahogy állt fel belemarkolt és a kezébe agyag volt. Ránézett a hajára és az agyagra.
*Hátha sikerül elrejtenem.. *
Fogta és elkezdte az alma piros haját "befesteni" az agyaggal. Miután végzett elővett egy tükröt és belenézett. Szürkéd-barna lett. Így teljesen másmilyen embernek nézett ki.

Sziasztok!! Meg is jöttem a következő résszel!! Remélem, hogy tetszett!!

A fény gyermeke ✔Where stories live. Discover now