↟ 13 ↟

108 23 3
                                    

13

Kusura bakmayın biraz geç oldu. Diğer bölümden sonra anca kendime geldim skhdcjöhsgdf

  ↟ ↟   

Kendini Josh'ın hareketlerine bıraktığı gibi vücudu tahtadan yere yığıldı. Titrediğini hissedebiliyordu. Ağzındaki metal tat sonunda inanamadığı kadar sesli bir inlemeyle dağıldı. Kollarını iki yana yığdı ve tahtaya vuruken çıkan sesi dinledi. Vücudundaki tüm kaslarının kasılıp gevşediğini hissedebiliyordu. İnlemesi büyüdü büyüdü ve en sonunda bir çığlığa dönüştü. Nefes alış-verişleri düzensizleşti. Sonunda Josh'ın fısıldadığı yumuşak, tatlı sözlerle kendini bıraktı.

"Oh.." dedi Tyler kendine gelince.

Josh Tyler'ın boynuna doğru "Hey," diye fısıldadı.

Tyler kulakları çınlarken zar zor "Hey," diyebildi. "Bu- Bu yaptığımız.." ilk defa bir şeyi tanımlayamamanın sokundaydı.

Josh onu isteklice öperken "Evet," dedi. "Biliyorum.."

Tyler kendinden habersiz "Biliyorum.." diye tekrarladı. 'Keşke o kelimeleri çıkmadan ağzıma tekrar sokabilseydim' diye geçirdi içinden.

"Ne," dedi Josh yavaşça, dudakları dişlerini göstericek kadar gerilince "Dedin sen?"

Tyler aniden "Üzgünüm Josh.." dedi.

Josh sinirli bir şekilde nefesini dışarı saldı. Kırmızı-yeşil-turuncu. Pürüslü bir kristal yatağından akan bir nehir gibi. Saf teklike.

"Özür dilerim." dedi tekrar.

Josh "Sen anlamıyor-" sözünü yarıda kesip derin bir nefes aldı. "Sen anlayamazsın. Tamam mı?"

"Ben-"

"Eve gitmekten bile korkmanın nasıl olduğu hakkında" diye kükredi Josh. "Bir fikrin bile olamaz. Kendi ebeveynlerine korkuyla bakmanın nasıl bir şey olduğunu bilemezsin."

Ayağa kalktı ve Tyler'dan, ağaçevin küçük alanında, ne kadar uzaklaşabilirse uzaklaştı.

"Baban eve sarhoş gelip evdeki her şeyi dağıtırken saklanmaktan, annenin umursamak için kafasının fazla iyi olduğunun nasıl bir his olduğunu bilemezsin. Bedenini kardeşlerinin canını korumak için kalkan yapmanın nasıl hissettirdiğini de bilemezsin. Baban sırf kızgınlığını çıkarsın diye kemeriyle döverken kalbinin nasıl hızlandığını, o korkuyu anlayamazsın. Ebeveyn döneminde, ucuz içkilerle sarhoş olmuş bir adamdan dayak yemek nasıl bir his bilemezsin. Ve bişey diyim mi Tyler?" ağaçevde bir oraya bir buraya gitmeyi kesip Tyler'ın gözlerine odaklandı. "Acıyor. Acıtıyor."

Tyler yutkundu. "Ben- Ben üzgünüm-"

"Üzgün, üzgün-" Josh küçümseyerek güldü. "Herkes üzgün amınakoyim."

Ağaçev içinde volta atmaya devam etti. "Her şey mavi-siyah," tekrarladı. Birden durdu ve kaşları çatıldı, "Benim için."

  ↟ ↟ 

  Oy vermeyi unutmayın xx  

ForestFic/Joshler | türkçeTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang