Capitolul 4

2.7K 198 11
                                    

Betty POVESTEȘTE

După ce doamna Hermione mi-a dat camera amenajată pentru mine, am ales sa îmi aranjez bagajele în ordine și la locul lor apoi să fac o baie fierbinte.

Asta fac si in momentul acesta. Stau întinsă toată in cadă cu apa până la gât alaturi de un strat de spuma cu miros de vanilie și scorțișoară. Un miros de relaxare și un loc de relaxare.

Mi se pare foarte frumoasă casa, gradina, obiectele mobiliare, și tot ce tine de acest loc. După ce am mai discutat cu tata de lucrurile lipsite de unul și celălalt, tata a ales sa îmi arate toată casa, asta doar sa nu mă rătăcesc, și gradina.

In casa sunt cred că aproximativ 16 camere. Inclusiv living-ul, biroul tatălui care apropo, are chiar și un tablou mare cu mine, home-cinema, camera de conferințe și bucătăria. Aaa da! Și baia publică. Pentru că fiecare camera de dormit, are și baie personală.

Iar gradina este de un verde perfect curat. Prima oara crezusem că este gazon, dar se afla un om al casei care are grijă de tot ce conține grădină. Este chiar și o piscină alaturi de șezlonguri. Mici statui valoroase, o mica amenajare plina cu flori și chiar și niște locuri pentru jocuri in aer liber. Cum ar fi, ping pong, fotbal, baschet și chiar și volei.

Ador locul ăsta. Pot spune că este chiar un paradis. Cât timp părinții mei erau împreună, casa familiei era pe jumătate valoroasă din asta. Dar mama a ales după despărțire sa avem o casa normala fara banii tatălui care de fapt el voia sa am eu condiții cum are și el. Nu și pentru mama. Mereu s-a gândit la mine.

Sotia lui, Hermione, este foarte frumoasa și parca se potrivesc. Nu prea am vorbit cu ea dar sper sa am ocazia. Cât despre acei băieți gemeni, nu i-am văzut deloc de când am venit. Asta înseamnă că probabil nu sunt acasă.

Locul ăsta parca are ceva. Multa, dar foarte multa eleganță. Respect.. și nu mai știu. Dar se vorbește foarte politicos. Iar asta este un lucru foarte bun.

Am ales sa ies din cada și să mă îmbrac in alte haine. Dar m-ai intai sa mă usuc și să îmi iau halatul pe mine. Intrând în camera mă duc direct la dulăpior. Dintr-o dată încep să mă uit prin cameră. Fiecare loc și fiecare colțișor.

 Fiecare loc și fiecare colțișor

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Îmi place mult. Combinația dintre un alb și roz pal sau inchis iar crem, este o alegre foarte buna. Mobilierul pe gustul meu și amenajat foarte frumos.

Oftând, încep să aleg hainele cu care să mă îmbrac. O cămășuță roz, cu niste blugi eleganți și albi alaturi de niste balerini negri. Simplu.

In timp ce eram in fața oglinzii, arajandu-mi parul, cineva bătuse la ușă. Spun un simplu "intră" și aparitia își făcuse doamna Hermione.

Hermione: Ești atât de frumoasă, Betty.

Betty: Mulțumesc. Și dumneavoastră.

Hermione: Nu-mi vorbi așa. Mă simt bătrână. Îmi poți vorbi că o prietenă.

O VarăWhere stories live. Discover now