Capitolul 41

1.1K 49 6
                                    

Betty POVESTEȘTE

-Spre dimineață 05:57-

Imi este atât de sete, încât cred că aș bea un ocean. Oftând și făcându-mi curaj să umblu prin rulota noaptea, mă ridic din pat și ies din camera lui Cole ce dormea in pat langa mine.

Îndată ce ies din camera, văd lampa micuța de langa canapea deschisă. Dar abia îl zăresc pe FP ce doarme dus pe canapea. Atât de rupt de somn era închid adormise și încălțat.

Mă duc la el in camera și iau o pătură de pe scaunul de lângă pat. Merg din nou în living și întind pătura pe el. Noaptea este cam răcoare in rulotă. Doar ne aflam într-o zonă de camping.

Sting lampa și mă duc la bucătărie, pornesc apa sa curgă în chiuvetă apoi umplu un pahar întreg. Beau toata apa fara oprire și savurând orice înghițitură.

Chiar că mi-a fost sete. Mă întorc somnoroasă din nou in camera lui Cole si mă așez în pat lângă el, ce dormea fără tricou. Bine că ne-am îmbrăcat și n-am lăsat hainele aruncate prin cameră că sa își de-a seama FP ce am făcut.

Cole somnorosul își așezase brațul pe burta mea. Că și cum mi-a simțit lipsa timp de 5 minute. Ghemuită și micuță acolo la pieptul lui si într-o parte a patului, incerc din nou să adorm..

-Dimineața 08:09-

Ciripitul păsărilor mă făcuse să deschid ochii. Dar ii închid înapoi odată ce văd lumina puternică a soarelui în toată camera.

Respirând foarte adânc, îmi dau seama că trebuie să mă trezesc. Îmi deschid din nou ochii și mă întorc cu fața spre Cole. Dar Cole nu era in pat, și nici în camera.

Leneșă, mă ridic din pat și ies din cameră. Dar surpriză. FP încă doarme pe canapea iar Cole este de negasit. Poate o fi la baie. Cu ochii între deschiși, îmi pregătesc micul dejun. Laptele cu cereale. Mă așez liniștită la masă și încep să mănânc.

Observ că eu am mâncat tot in numai 15 minute iar Cole încă nu iese de la baie. Într-un final îmi fac curaj și încep să bat la ușa băii. Dar in așa fel încât să nu îl trezesc pe FP.

Bătând de vreo 6 ori și nu se auzea nimic din partea cealaltă a ușii, o deschis și văd că nu era nimeni la baie. Deci efectiv, unde este băiatul ăsta?

Daca tot sunt la baie, mi am făcut rutina de dimineață, apoi m-am întors din nou in camera pentru a mă îmbrăca.

După vreo 20 de minute de asortarea hainelor, îmi iau telefonul și îi dau un mesaj lui Cole.

"Unde ai plecat?"

Așteptând să răspundă, dar niciun semn. Îmi iau cămașă ce era potrivită pentru vremea frumoasa dar adierea vântului, ies fara gălăgie din rulotă.

Coborând de pe treptele din lemn și punând picioarele pe iarba verde, văd șerpii cum sunt in tot felul de grupuri și vorbind. Simțeam unele vor de legate despre mine, dar zâmbind o privesc pe Tony ce abia mă văzuse și pe mine.

Tony: Neața, Betty.

Betty: Hei, Tony.

Tony: Ce faci? Încotro?

O VarăWhere stories live. Discover now