Capitolul 9

2.2K 182 6
                                    

Betty POVESTEȘTE

Zgomotele puternice de afara mă trezise. Deschizând ușor ochii iar privirea era pe geam, vedeam dezastrul de afară. Somnoroasă mă ridic în șezut și mă uit mai atentă. O ploaie puternică și tunete. Asta este vremea de azi.

Arucându-ma înapoi în pat, Aveam de gând să mă culc înapoi dar nu mai puteam. Așa că am ales să imi încep ziua. Stând pe marginea patului mă gândeam la noaptea trecută.

De la Dylan, și Cheryl cu Cami sau îmbătat. N-am stat toata noaptea să jucăm adevăr și provocare. Kevin am mai cumpărat alcool iar Cole a fost DJ serii. La rândul ei, Cheryl a mai chemat câțiva prieteni.

A fost o petrecere cu adevărat ciudată. Dylan a adormit acolo iar eu cu Cole ne-am întors acasă pe la 6 dimineața. Cât timp a fost singuri spre casă, nu am vorbit despre cele întâmplate în debara. Nu am vorbit deloc despre acel sărut dar am de gând să îl întreb azi chiar dacă o să par probabil ciudată.

Oftând mă ridic de pe marginea patului si pășesc leneșa către baie. Ma priveam în oglindă iar fața mea era plină de machiajul întins. Nici măcar nu m-am de machiat. E bine totuși ca am dormit în pijamale.

Curățându-mi fața, spalandu-ma pe dinți, și făcându-mi nevoile, ies liniștită din baie și mă îndrept către dulap. De data asta aleg ceva sport. Niste colanți negri și un tricou roz pal. Îmi las părul desprins și apoi mă uit la ceasul de pe perete. Este 12:13. Nu credeam că e atât de târziu.

Ies liniștită și fără zgomot din cameră și mă îndrept către scări. Coborâm pe vârfuri, văd că nu era nimeni în marele living. Oftând mă duc către bucătărie iar bătăile inimii îmi crescuseră când l-am văzut.

Cole: Neața.

Betty: Neața? Este aproape 1 după-amiaza.

Cole: Știu. Iar Dylan încă nu a apărut.

Zâmbind mă pun la masă lângă el. Vorbind într-o mare lene, mânca foarte încet din laptele cu cereale.

Cole: Mănânci nu?

Puseseră în timp ce se ridică de la masă și pregătindu-mi si mie micul dejun.

Betty: Lasă-ma pe mine sa îmi pun. Tu doar mănâncă.

Cole: Lasă-mă pe mine. Lapte rece sau cald?

Betty: Cald..

Jur că nu îl înțeleg pe băiatul ăsta. Mai întâi aseară cu acel sărut, acum cu micul dejun. Sigur omul ăsta are ceva cu mine.

Betty: Mi-a plăcut aseară..

Cole: Ce?

Betty: Petrecerea..

Cole: Aa.. credeam că altceva..

Betty: Și acel ceva mi-a plăcut.

Cole: Aaa.. în legătură cu asta..

Betty: Mh?

Cole: Îmi pare rău, a fost ciudat. Habar n-am de ce am făcut asta.

Betty: Eu cred că știu de ce..

Cole: Mă simt ciudat..

Betty: Nu trebuie. Ți-am mai zis, mi-a plăcut..

Cole: Bine.. eu tot mă simt nașpa.

Îmi dau ochii peste cap și îmi văd de mâncarea mea.

Cole: Și mie mi-a plăcut.

Îmi ridic brusc privirea și mă uit la el. Iar el se uita in ochii mei cu o privire dulce.

Cole: As mai repeta asta..

Betty: Este a 4-a zi aici și deja ți-am furat inima?

Cole: Cred că da..

Betty: Ești un băiat foarte drăguț.

Cole: Doar atât?

Betty: Frumos..

Cole: Și mai ce?

Betty: Amuzant..

Cole: Probabil.

Râzând amândoi, ne speriem de Dylan ce abia mergea. Se așează pe scaun lângă noi și pune capul pe masa adormind imediat.

Cole: Mda.. încă mai e beat.

Betty: Îl lăsăm acolo?

Cole: De ce nu? Să îl vadă mama ce porc e.

Dylan: Și tu ești porc.

Țipă ridicând capul și plecând din bucătărie sprijinindu-se de perete. Îmi termin de mâncat laptele cu cereale apoi mă duc la chiuveta de îmi spăl bolul.

Betty: El bea mereu?

Cole: Absolut mereu.

Betty: Absolut.

Stând lângă blatul de la bucătărie, Cole venise în fața mea și lasă bolul in chiuveta din spatele meu. Se apropiase atât de mult de mine încât îi simțeam până și bătăile inimii.

Betty: Cum ai zis, vrei să repeți?

Cole: Dacă îmi dai voie..

Betty: Pai nu știu, doar încearcă.

Zâmbind își aproprie buzele de ale mele dar eu într-o fracțiune de secundă îmi întorc capul iar sarutul este unul pe obraz.

Cole: Aaa da? Bine.

Spune el bosumflat și întorcandu-mi spatele. Dar eu îl trag de mana înapoi aproape lipindu-si corpul de al meu. Trăgându-l de bluza iar el punându-si mana pe ceafă mea, amândoi aveam același scop. Sărutul..

 Sărutul

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
O VarăWhere stories live. Discover now