FİNAL PART 2(Seninle olmak)

1.1M 46.7K 16.7K
                                    

Arkamda bir nefes hissettiğimde ürkmüştüm. Ani bir hareketle defteri kapatmıştım. Durukan'ın ıslak saçlarını boynumda hissettim. Kulağıma yaklaşıp " Cık cık cık..." garip sanki onaylamıyormuşçasına yapmalıydın gibi bir ses çıkarmıştı. Başımı ona çevirirken kalbim deli gibi atıyordu. Göz göze geldiğimizde Durakan elini kaldırıp yanağıma koymuştu.

 " Okumamalısın." Derken dudaklarından akan damlalara gözüm kaymıştı. Oradan yarı çıplak altına havlu bağlanmış haline.

Durukan alnını alnıma dayarken derin bir iç çekmişti. Elleri yavaşça belime kayarken yutkundum. 

" Seni daha çok merak ediyorum. " diye fısıldadım yanlış anlamaması için.

 " Bana anlatmadığın ve ya göstermediğin yanlarını görmek istiyorum. Hala açılmamış bir kutu gibisin. Sanki içini okuyormuş gibiydim." ben bunları söylerken beni yavaşça ayağı kaldırıp kendine çekmişti.Gülümsemesi sinsiceydi. 

" Hımm ... " ellerimi çekip onları kendi omuzlarına yerleştirmişti

 " Dokun ... Hisset... Öğren" derken gülümsemesi tüm yüzüne yayılmıştı.

" Durukan! " diye hafifçe sesimi yükselttim. 

" İşe .. Gitmeyeceğim." Sesi kararlı çıktığında şaşırmıştım. Aklım defterdeydi. Gözüm o tarafa kaydığında defterin olmadığını görmüştüm.

 " Bunu mu.. arıyorsun?" Durukan defter hafifçe havaya kaldırmış bana doğru sallarken bir yandan sırıtıyordu. 

" Evet ver şunu! " tam elinden kapmaya çalıştığımda benden kaçırmıştı. 

" Hey!" Ben almaya çalıştıkça benle oynuyordu. Gülümserken birden belimden kavrayıp yumuşak dudaklarını dudaklarıma bastırmıştı. Öpüşü yoğun ve tutkuluydu.

Ah her zamanki gibi bu iyi hissettiriyordu. Dudağını birden ısırdım. Elindeki defteri tam kapacaktım ki ikimizde birlikte yere düştük. Durukan altımda kalmış ellerim ise onun göğsünün üstündeydi. 

" Çok ..hızlısın." gülümseyerek benle dalga geçiyordu.

 " Çocuk gibi oldun iyice! "Diye sitem ettiğimde defteri bir yere fırlatmıştı. Ellerini kalçalarıma yerleştirdiğinde " Hayır olmaz! " ne yapacağını anlamış kaşlarımı çatıp ona bakmıştım. Durukan durduğunda " Devamını.. okumamalısın ." sesi ciddileşmeye başlamıştı.

Onun üstünden kalkıp hızla deftere koşacakken " Yapma.." Bu ses nedense durmama sebep olmuştu.

 " Neden?" Dedim ona bakmadan.

 " Çünkü ... " sesi kesildiğinde ayak seslerini arkamda hissetmiştim. Arkamdan belime ellerini sarmıştı. Kulağıma tekrar yaklaşıp durdu. Sadece kulağımda sıcak nefesini hissettim. 

" Neden o zaman bu defteri yazdın? " derin bir nefes aldım.

" Bilmiyorum..." dediğinde ona doğru yüzümü çevirip " Git üstünü giyin." Diyebilmiştim sadece . Benden ayrılırken " Sen .. Giydir." Diye çocukmuş gibi fısıldamıştı. Ona tüm vücudumu döndürdüğümde " Defteri okuyacağım." Dedim büyük bir rahatlıkla. Bunu yapacaktım.

Ondan yavaşça ayrılıp attığı yerden defteri almıştım. Önce deftere sonra Durukan'a kısa bir bakış attım. Yavaşça kaldığım yeri ararken birden elimden defter fırladı. Kolumda sert bir baskı hissettim. Sırtımı duvara çarptığımda inlemiştim. Durukan'ın gözlerinin içine bakarken kızgındım. Canım yanıyordu. 

" Kolumu bırak! " evlendikten sonra onu ilk kez bu kadar sert görmüştüm belki de. 

" Canımı yakıyorsun ! Bırak şu kolumu!" Hızla kolumu ondan kurtarmıştım.

SessizHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin