♡Huszadik♡

3.5K 181 10
                                    

D E Á K  Á D Á M
------------------------------

-És mióta ismeritek egymást? - kérdezte Lili mosolyoga.

Otthon a szobám közepén, a földön ültünk, egy kis kört alakítva és beszélgettünk, vagyis Lili kérdezgetett, mi meg válaszoltunk.

-Igazából nagyon rég óta, csak nem beszéltünk sose. Olyan 1 hónapja vagyunk úgy beszélő viszonyban. - válaszolta Kamilla gondolkodva.

-Szóval csak beszélő viszonyban vagyunk? - kérdeztem vigyorogva.

-Lehetünk ennél kevesebb is. - mosolygott aranyosan.

-Haha. - forgattam meg a szemem mosolyogva.

-Cukik vagytok! - mondta Lili hirtelen.

-Tudom! - vigyorogtam.

Kamilla megbökte a bordám, hogy legyek kicsit szerényebb, de Lili rávágta, hogy hagyja, már megszokta az egóm.

-Én nem vagyok egoista! Csak jól nézek ki! Nem vagyok tökéletes, belőlem is hiányzik a hiba. - vetettem be a legszebb mosolyom.

-Mire válalkoztam! - nevette el magát a barátnőm.

-Képzeld Kami - szólalt meg Lili - volt egyszer olyan, hogy Ádám és anya elmentek üveggolyót venni. Ádi kicsit hülye volt és lenyelte a golyót! - nevetett Lili.

-Óh, te jó ég! Ugye akkor nem volt komolyabb baj? - riadt meg Kamilla.

-Nem - nevetett tovább a húgom én meg szúrós tekintettel néztem rá - az a vicces az egészben, hogy tavaly történt ez.

-Te tavaly még üveggolyóztál? - nevetett fel Kamilla.

Válaszolni akartam, mikor megcsörrent a telefonom.

-Mindjárt jövök! - mondtam és kimentem a nappaliba.

-Nah? - szóltam bele hűvösen.

-Szevasz fiam! Csak kíváncsiságból, a barátnőd nálad van nem igaz? - kérdezte az apámnak gúnyolt ember.

-Mit érdekel ez téged? - és itt esett le - Te voltál! Te írtad az üzenetet! Ha egy ujjal is hozzáérsz! - mondtam dühösen, de halkan, nehogy meghallják.

-Nyugodj meg, én nem küldtem semmilyen üzenetet! - tagadta az apja.

-Higyjem is el mi? - kérdeztem gúnyos hanggal.

-Hazudtam én neked valaha?

-Igen! Kezdjük a Lilis üggyel jó? Na, figyelj te szemét! Szállj le a családomról, ha valamit akarsz, akkor találkozzunk és lerendezzük! De ne fenyegesd a szeretteim!  - mondtam és letettem válasz nélkül a telefont.

Bementem a konyhába, fogtam egy üveg whisky-t és egy kettő literes coca cola-t. Fogtam kettő poharat majd mentem a szobámba. Érkezésemre felkapták a fejüket, majd mosolyogva nézték ahogy leülök.

Utálom az apám! Nem igaz, hogy mindig akkor bukkan fel, mikor jó napom van. Mikor minden jó, tuti történik valami, ami elrontja az egész napod. Mert jobban emlékszünk a rossz dolgokra, mint a jókra. Valahogy megmarad bennünk.
Jelenleg csak düht érzek. Nem akarom, hogy bántsa a családom vagy a barátaim és a barátnőm ez az állat, és ha ahoz az kell, hogy megöljön engem vagy vele legyek, akkor legyen. Ha kell, elmegyek, teljesítem amit kér, leélem az életem nála szenvedéssel. Mert inkább szenvedek én, mint a szeretteim.

-Kam, iszol? - kérdeztem egy kamu mosollyal az arcomon. Persze, ők ezt nem tudták.

-Nem köszi, de a cola-t elfogadom. - mosolygott ő is.

-Ú, cola-ból én is kérek! - mondta Lili.

Öntöttem mindkettőjüknek a poharába abból a szénsavas üdítőből, utána meghúztam az üveget. Az alkohol végig marta a torkom, ami most jól esett.

Miközben én ittam, hallgattam a lányok beszélgetését, ami arról szólt, hogy Lili kínos sztorikat mesélt rólam. Kamilla nagyon nevetett az egészen, én meg már lassan azt se tudtam ki vagyok vagy, hogy hol vagyok.

-Tudjátok mi vicces még? - ittam bele az üvegbe, ami mellesleg nagyon gyorsan kezdett el fogyni. -Amikor apám kis koromban majdnem megölt - nevettem fel - akkor most halott lennék - nevettem tovább - bárcsak úgy lenne! - mosolyogtam rájuk, majd a számhoz emeltem a whisky-s üveget és meghúztam. Kifogyott.

Csengettek az ajtón, Lili kelt volna fel, fel de hamarabb felpattantam. Egy kicsit megszédültem, de sikeresen mentem tovább az ajtóig. Kinyitottam az ajtót, és Kamilla apjával találtam szembe magam.

-Jó estét! Kér piát? Én már részeg vagyok! - nyújtottam az üres üveget felé. -Tessék csak elvenni, van másik majd öntök magamnak! - folytattam.

-Hol a lányom? - kérdezte idegesen.

-Ki is a maga lánya? Ön kicsoda is? - kérdeztem értetlenül.

-Ne szórakozz fiam! Ha a lányom részeg mint te, akkor megemlegeted! - kiabállt rám.

-Én nem vagyok részeg! - akadtam ki. -Én immunis vagyok rá! - nyújtottam rá a nyelvem. -Magából miért van kettő?

-Apa? Mit keresel itt? - kérdezte kínosan állva Kamilla.

Sziasztok! Meghoztam a következő részt! Remélem tetszik és nem okoztam csalódást! Kicsit hamarabbra terveztem a részt, de valahogy minden közbe jött és csak most volt erőm megírni.
Csók💕:
Viksu1

Rossz fiú bevetésenWhere stories live. Discover now