♡Huszonegyedik♡

3.3K 176 12
                                    

D E Á K  Á D Á M
------------------------------

-Kaptam egy üzenetet valakitől, hogy ide kéne jönnöm, mert valaki le itatja a lányom, hogy megfektesse! - nézett a szemembe dűhösen.

-Mégis miért tennék ilyet? - kérdeztem az ajtó félfába kapaszkodva.

-Ezek után, nem kérheted azt, hogy higyem el, hogy nem így volt! Részeg vagy, szerinted elhiszem? - nézett rám undorral.

-Elnézést! - jött félénken Lili mögém, de úgy, hogy lássa Kamilla apja - De Ádám kapott egy hívást és akkor részegedett le! Valószínű elég szar hírt kapott, mert utána már olyat mondott, amit nem kellett volna. És ebben, nem szerepelt az, hogy Kamihoz hozzáérjen úgy! - mondta az igazságot.

-Ugyan milyen szar hírt kaphatott volna Mr. Tökély? Lemondták a kosár meccsett? - nevetett fel gúnyosan.

-Az apám hívott, aki bántan akarja a családom, de maga biztos jobban tudja nem? - nevettem fel szerencsétlenségemen. - Én mentem!

Felkaltam a cipőm és elindultam a hideg éjszakába. Mivel szédültem, ezért nem mentem olyan messzire. Leültem egy padra és néztem a szökőkutat és gondolkodtam.

Rájöttem, hogy elcseszett ember vagyok. Nem vagyok tökéletes. Pár órája mondtam, hogy bennem is hiányzik a hiba. Rájöttem, hogy csak akkor tökéletes valaki, ha a hibáit is felválalja. Sokan mondják, hogy nincs olyan, hogy tökéletes, de van. Ha szeretsz valakit, ha tényleg szereted, akkor neked igen is tökéletes! A hibáival együtt. Mert nincs hibátlan ember. Lehet, hogy én magam vagyok egy hiba mások életében.

Anyám halálra dolgozza magát miattam, és még így is idegelem, nem hogy segítenék neki.

Lili jobb testvért érdemelne! Nem tudom, hogy megérdemlem, hogy egy ilyen testvérem legyen! Aranyos és mindent megtenne értem. Fordítva is így van.  Ezért döntök úgy, ahogy.

Kamillának eleve nehéz élete van, de amióta én megjelentem lehet, hogy rosszabb. Csak a saját szemszögemből néztem a dolgokat. Meg se kérdeztem, hogy ő egyátalán akarna-e velem lenni.

Így nem tehettem mást, felhívtam apám.

-Tudtam, hogy hívni fogsz! - mondta önkielégült hangon.

-Van egy alkum! - mondtam érzéstelenül.

-Hallgatom!

-Én örökké teljesítem minden kérésed, ha nem bántod azokat a személyeket, akiket szeretek! - mondtam ki sóhajtva.

-Rendben! De, ha megszeged megölöm őket, és tudod kivel kezdeném! Szóval ajánlom, hogy ne húzz újat velem! - mondta fenyegető hangon.

-Nem húzok!

Sziasztok! Itt van az új rész!
Remélem tetszik és nem okoztam csalódást most se!
Mindenkinek kitartást a sulira.
Puszi💕:
Viksu1

Rossz fiú bevetésenWhere stories live. Discover now