♡Harmincharmadik♡

2.7K 153 37
                                    

D E Á K  Á D Á M
-----------------------------

-Tesó passzolom! - kiálltott nekem Dominik.

-Ne! Ne nekem, hanem a Janinak! - szóltam rá gyorsan.

-Ezaz! - pacsiztunk le a többiekkel.

Jani hatalmas gólokat szokott rugni, de persze nem nagyobbakat nálam.

-Ádám veled mivan? - fogta meg az edző a karom.

-Mi lenne? -kérdeztem vissza komoran.

-Ma egy gólt se rugtál, és mindig átpasszolod a labdát másnak! Haljam, mi a mentség? - tette keresztbe a karját és idegesen nézett rám.

-Nézze edző bá, nincs kedvem ehez az egészhez. Már nem élvezem a focit. -húztam el a szám.

-Deák, nem hagyhatsz itt! Te vagy a legjobb játékosunk! - nézett rám nagy szemekkel.

-Hát már nem, kiléptem! - levettem a felsőm és oda adtam a kezébe, majd a hatás kedvéért egy kicsit meglökve a válát, elmentem mellette. Felnéztem a néző térre és össze akadt a tekintetem Kamiéval. Ő kérdőn nézett rám, én meg válaszképp rákacsintottam. Ő meg csak megforgatta a szemét. Dezsavú érzés fogadott. Francba, hogy még mindig fontos nekem!

-Ádám, hát te? - futott hozzám Levente.

-Nem vagyok többé a focicsapatban! Sajnálom tesó, de ennyi volt. - vontam meg a vállam.

-Normális vagy ember? Itt hagysz minket a meccs közepén? Ez egyátalán nem te vagy!  Sose hagynál minket cserben, mi történt? - kérdezte csalolódottan.

-Tudod tesó, elegem van, hogy rám mindig számíthattok, de mikor nekem van szükségem akkor nem mindig vagytok ott! Te is mit csináltál egy hete? Azok után, ami történt, nem biztos, hogy legjobb barátomnak mondhatlak!

-De ember, itt sírsz már lassan, egy hónapja, hogy jaj a Kamilla! Lépj túl! Ott voltam neked, akkor is mikor megtudtad, hogy van barátja! Hetekig hallgattam azt, hogy mi van velük, kicsit untam! Még valami, az hogy mi történt egy héttel ezelőtt, az csak is a te hibád! Nem kellett volna leállnod Kamival beszélgetni! - vágta a fejemhez.

-Nézhetsz rám csalódottan, megvethetsz és elítélhetsz! De baszod, ha majd egyszer, te leszel ennyire szerelmes valakibe, aki már nem szeret téged, és megjárad majd amit most én, majd rájössz, hogy milyen hülye vagy! Mert az vagy! - hagytam volna ott, ha nem kapott volna a kezem után.

-Szerinted nem tudom milyen érzés? - kérdezte kínosan nevetve. - Hidd el nekem sokkal rosszabb!

-Mégis miért? - néztem rá furán.

-Mert szeretlek! És fiú vagy, ahogy én is! És míg, te sírsz Kami után, én addig magamban sírok utánad! Csak az enyém lehetetlen, míg a tied bármikor összejöhet! Mert te vagy Deák Ádám, aki nem ismeri a lehetetlent! - mondta idegesen és elment. Ott hagyott. Levente.. Levente szeret engem?

Sziasztok! Meghoztam a következő részt! Remélem tetszik, és nem okoztam csalódást! Véleményeteket várom kommentbe! A következő részben, kiderűl, hogy mi történt egy héttel ezelőtt.
Csók💕:
Viksu1

Rossz fiú bevetésenWhere stories live. Discover now