41 |

4.3K 215 25
                                    


Pisac


"Ljudi,moram vam nešto važno reći, tiče se Loren i vas. Idemo kod mene kući da vam kažem."-Sara je rekla ozbiljno.  Harry i Betany su znali o čemu se radi pa su tužno uzdahnuli.

Kada su došli kod Sare kući sjeli su na kauč. Njezinih roditelja nije bilo kući pa su mogli raditi što su željeli.

"Slušajte....ja sam ovu odluku donjela i  vi se ne možete suprotstaviti. Ja vas samo inforniram što će se dogoditi."-Sara je započela. Svi su sjedili na kauču osim Sare. Ona je stajala i gledala ih sa zabrinutošću.

"Kada se Loren probudi.....odvest ćemo ju daleko odavde. Betany,Harry i ja. Rekli ste da ste ju uzeli ili ti ga oteli ju da bi ju zaštitili od njezinog bivšeg. Tamo gdje mi idemo neće to mjesto znati ni on niti vi."-Sara je govorila.

"Što?!"-Dečki su skočili kao da ih je struja opekla.

"To je najbolje za Loren."-Betany je tiho rekla.

"Ne! Ne može!"-Emilio je vikao. Nije to bio ljut glas,bio je očajan,tužan...

"Emilio obećala sam sam njezinom ocu prije nego što je umro da ću ju čuvati! Ne mogu izdati obećanje! Dala sam mu svoju riječ da će Loren biti sigurna i da ću se brinuti za nju!"-Sara je povikala tužno.

"J-ja....ja ću ju čuvati! Ne možeš mi ju odvesti!"-Emilio je očajno govorio dok se topla tekućina skupljala u njegovim očima prijeteći da izađe.

"Mogu i hoću. Vidjela sam ja kako si ju ti čuvao."-Sara je rekla pomalo drsko.

"Ali nemate 18 godina, ne možete."-Jason je rekao.

"Ja imam."-Sara je rekla. Preselila se iz Njemačke u New York pa je morala tek poslije upisati srednju školu. Zato ide u razred s Loren,a starija ju je.

"N-ne!"-Emilio je vikao. Bio je izvan sebe. Bio je toliko tužan i izgubljen što je ono napravio Loren,a sada još i ovo. Nije mogao zamisliti da netko njegovu malenu odvede daleko od njega.

"Sara..."-Ivan je tužno uzdahnuo. "A što ako se Loren ne složi?"-Pitao je.

"Onda će ići prisilno. Kao što sam rekla, osim obećanja njezinom tati on mi je dao i dozvolu,ugovor, da ja odlučujem o njezinoj sudbini kada napunim 18."-Sara je rekla.

"A što je sa njezinom mamom? Ako se ona ne složi?"-Pitao je Ruben.

"To je nebitno. Njezina mama je tada bila alkoholičarka tako da ona više nema pravo miješanja."-Sara je odgovorila. Bila je spremna na sva pitanja i negodovanje.

"Sara,može jedno pitanje,ali nemoj se uvrijediti?"-Ruben je pitao. Sara je klimnula potvrdno glavom. "Jesi li ti sad postala negativac u ovoj priči? Hoćeš li ti sada maltretirati Loren? Više ne razumijem ništa."-Iskreno je Ruben rekao.

"Nisam negativac i neću ju maltretirati. Samo....ovo se mora dogoditi."-Sara je rekla. Bila je uporna, ona je tako odlučila i to je kraj.

"Više ju nećemo vidjeti?"-Emilio je kroz šapat pitao. Tek tada su svi primjetili da su njegove oči bile crvene dok suze nisu prestajale kliziti niz njegovo lice.

****

Vote,com?

KidnappedWhere stories live. Discover now