//Chapter fifty-seven- Who are you?

2.4K 120 8
                                    

Ovaj predivni cover priče napravila je outworn! Hvala joj puno, jako mi se sviđa. Osim što radi odlične covere, piše i predobre priče pa zato odmah potražite njezin profil, follujte ju i počnite čitati jednu od njenih fenomenalnih priča. Nećete požaliti, obećajem.

Znate tko još piše predobre priče? _AussieBums_ ! Definitivno morate početi čitati koju od njenih priča također.

Outworn i _AussieBums_ su meni osobno vrlo drage osobe iako ih poznajem samo preko facebooka. Prirasle su mi srcu i zbog toga je ovo poglavlje posvećeno upravo njima. Volim vas cure <3

Reklame; Kim_1002 – Strong, Werewolf, Nothing like us / AldijanaCobain –Avantasia / twerking__styles – Revenge

______________________________

U PROŠLOME NASTAVKU:

„Cijenim što si uz mene. Hvala ti tako puno“, prošaptala sam, a onda prislonila svoje usne na njegove. Poljubac je bio mekan i nježan; sladak. Barem sam na nekoliko sekundi osjetila čistu sreću, bez ikakvih smetnji. Kad smo se odmaknuli, Zayn me pogledao duboko u oči.

„Amy, kako god da ovo završi, bit ću uvijek uz tebe. Ne zaboravi to. Ne ću se predati sve dok ne umrem. Želim da mi ti obećaš isto.“

„N-neću se predati...“, promrmljala sam brišući i zadnji trag suza.

„Dok ne umreš?“

„Dok ne umrem.“

***

„Misliš li da će ona ikada doći?“ upitao me Zayn sljedećeg dana dok smo ležali na krevetu. Zrake sunca probijale su se kroz spuštene rolete u sobu. Podne je prošlo. Pogled mi je bio prikovan za stropni ventilator koji se vrtio noseći hladan zrak prema našim licima kako nam ne bi bilo vruće.

„Tko?“ Skrenula sam pogled prema Zaynu. Ležao je pored mene; bio mi je opasno blizu.

„Kćer Svjetla.“ Nešto me u načinu na koji je to rekao natjeralo da se naježim, no zadržala sam to za sebe.

„Kćer Svjetla? Ti vjeruješ u tu legendu?“ Kimnuo je glavom.

„Valjda. Nikad ne škodi nadati se, zar ne? Nadam se da će ona doći, a dobro bi nam došlo da dođe uskoro jer smo nas dvoje u nevolji. Vjeruješ li ti u... nju?“ Tiho sam uzdahnula.

„Pa... Da. Možda i ne bih, ali i Isus Krist je bio samo legenda, pa se stvarno pojavio i izbavio ljude od smrti. Ako je Bog ljudima dao novu šansu, onda će valjda dati i novu šansu palim anđelima.“ U sjećanju mi je bljesnuo odlomak iz knjige iz vjeronauka koji je čitala moja vjeroučiteljica dok sam još pohađala osnovnu školu.

''Kćer Svjetla doći će, obeća Bog. Svim palim anđelima koje zadesi nesretna sudba po njihovu pretku Vragu, bit će poslano spasnje. Kćer Svjetla bit će biće toliko plemenito i hrabro da žrtvuje svoj život za voljenu osobu i izgubi priliku da dobije krila. Ona će palim anđelima donijeti svjetlost i oni će dobiti dopuštenje za ponovni ulazak u Raj. Nijedan više neće gorjeti u crnome Paklu zarobljen okovima kojima upravlja Vrag, niti će lutati tamnim odajama Čistilišta. Više neće biti zadatka da ubiju ljudsko biće. Bit će slobodni i dobit će svoja krila. Nikad više neće postati anđeli, no njihovom smrću će njihove duše ući u Raj ako su se za života kajali zbog grešaka što ih učini Vrag. Raj će dijelit' sa svim bićima, jer ipak, svi mi stvoreni smo od istoga Boga.''

Until I die ► z.m.Where stories live. Discover now