//Chapter ninety-eight- First time

981 108 10
                                    

[PUSTITE 18 OD NAŠIH DEČKIJU. MOŽETE JU NAĆI SA STRANE. ZNAM DA SAM JU DALA I ZA NEKO NEDAVNO POGLAVLJE, ALI MORALA SAM JU OPET STAVITI JER MI JEDNOSTAVNO NAJBOLJE PRISTAJE]

Ne pamtim da me Zayn ikada poljubio tako jako kao što je to učinio kad smo iz Everlessa došli u moju staru kuću. Istog trenutka kada sam zatvorila ulazna vrata iza nas, njegove su se usne našle na mojima. Iznenađeno sam uskliknula. Našla sam se odgurnuta uza zid, dok su njegove ruke bile omotane oko mene. Osjetila sam kako mu srce lupa brzo dok njegove su njegove usne čvrsto pribite uz moje. Njegov vrući dah škakljao mi je lice. Činio se tako zaneseno i uzbuđeno. Omotala sam svoje ruke oko njegova vrata.

„Skoči“, njegove su usne izgovorile ostavivši maleni poljubac na mojoj ušnoj školjci. Ugrizla sam se za usnicu, te sam skočila. Zayn me spremno uhvatio, tako da sam završila s nogama omotanim oko njegova struka. Gladno me poljubio još nekoliko puta, a zatim je počeo hodati prema mojoj sobi. Srce mi je počelo kucati brže. Nespretno je otvorio vrata sobe, na što sam se nasmijala. Nije se ni trudio upaliti svjetlo. Mjesečina je probijala kroz prozor osvjetljavajući glatku površinu kreveta kojeg sam jutros složila. Nogom je zalupio vrata. Spustio me na krevet. Mjesečina je udarila točno u njegovo lice čineći sam prizor njega još ljepšim nego inače. Sjeo je na krevet pokraj mene i povukao me k sebi. Nije oklijevao, već je nastavio ono što smo započeli još u šumi Everlessa.

Njegove usne su prelazile mojima snažnije nego inače, s više žara i temperamenta. U tome sam trenutku shvatila pravu definiciju strasti. Osjećati strast je kao da sjediš uz samo more dok su najveći valovi. Strast je neobuzdana, snažna, izražajna, uporna i zapljuskuje sve koji se nalaze u njezinoj blizini. Isto je i s valovima. Neukrotivi su, snažni, i kada je netko u njihovoj blizini, nema šanse ostati suh. Tako je i strast, koja je sijala u Zaynovim očima i očitavala se u načinu na koji me ljubio, polako prešla na mene. Srce mi je neobuzdano nabijalo. Sobu je ispunio zvuk Zaynovih i mojih poljubaca te teškog i brzog disanja. Zaplela sam prste u njegovu kosu koja je bila mnogo duža nego kad sam ga vidjela prvi put. To mi se sviđalo jer sam mogla prolaziti prstima kroz nju. Reagirao je na to te je lagano zagrizao svoju usnicu. Nasmiješila sam se usred poljubaca.

Poljubila sam njegov obraz na kojem su izbijale sitne crne dlačice. Nije se brijao nekoliko dana. To mi se također sviđalo. Nikad mi se prije nisu posebno sviđali muškarci poput Zayna, no nakon njega, promijenila sam svoje mišljenje. On je bio itekako vrijedan toga. Poželjela sam poljubiti njegov vrat na kojem je iskočila žila, ali smetala mi je njegova jakna. Prekinula sam poljubac na kratko.

„Skini jaknu“, šapnula sam. Bez suvišnih komentara, na vrlo je privlačan način skinuo kožnu jaknu sa sebe bacivši ju nemarno u stranu. Ostao je u crnoj majici koja je bila pripijena uz njegovo tijelo. Stavila sam dlan na njegovu ruku koja se u tome trenutku napela, učinivši da osjetim njegov biceps pod prstima. Naježila sam se. Nježno sam prislonila usne uz njegov vrat, što nisam učinila nijednom prije, te ostavila malen poljubac ondje. Zayn me povukao na sebe, pa sam se našla u njegovome krilu. Unutar mojeg trbuha je doslovno bio kaos, nešto suviše jako za opisati da bi se opisalo metaforom leptira. Njegove su se ruke omotale oko mojega struka. Zayn ih je zavukao ispod ruba moje majice. Bile su tople i ostavljale su nevjerojatno dobar dodir na mojoj koži. Nastavila sam ljubiti njegov vrat. Njegove su mi reakcije govorile da mu se to sviđalo. Nježno mi je povukao jaknu dajući mi do znanja da nam samo smeta. Skinula sam ju i odbacila u stranu, baš poput njega. Poljubila sam mjesto ispod njegovog uha, na što je zastenjao. Nastavila sam ljubiti tu točku nekoliko slijedećih trenutaka, a zatim je provukao svoju majicu preko prsa. Da mi je srce moglo kucati brže nego što već jest, vjerujem da bi.

Sad je on bio taj koji je ljubio moj vrat. Svojim je toplim prstima odmaknuo moju kosu u stranu i počeo ostavljati malene vlažne poljupce po području mojega vrata. Nasmijala sam se jer su me njegove dlačice lagano škakljale. Osjećala sam se tako sretno. Povukao je ovratnik moje majice malo niže kako bi mogao proširiti područje svojih poljubaca. Lagano sam ga odgurnula od sebe. Skinula sam svoju vlastitu majicu ostavši u grudnjaku pred njime. Nisam znala da ću to ikad učiniti, no voljela sam ga, i on je volio mene. Ugrizao se za usnicu na jako privlačan način, a zatim je počeo ljubiti moju ključnu kost. Zabacila sam glavu unazad dajući mu još prostora. Svojim je rukama prelazio preko mojih leđa. Ponovno sam se naježila. Rukom je prošao ispod vrpce mojeg grudnjaka na leđima. Moje su se ruke ponovno našle oko njegovoga vrata. Glava mi je potpuno bila u oblacima, uopće nisam imala osjećaj da se nalazimo u nekoj prostoriji. Nisam zamjećivala ništa oko nas, već samo nas dvoje. Zayn je jednu naramenicu mojega grudnjaka nježno pomaknuo prema dolje i počeo mi ljubiti rame. Pogurnula sam ga na krevet u ležeći položaj. Legla sam na njega i poljubila njegove usne. Pramenovi moje kose visjeli su i dodirivali njegovo lice. Njegovi su se bokovi odjednom podigli prema gore. U tome trenutku sam prekinula poljubac. Što je to bilo? Zayn se uspravio u sjedeći položaj i lagano me pogurnuo sa sebe. Sjeo je na rub kreveta i okrenuo mi leđa. Bila sam zbunjena.

Until I die ► z.m.Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ