bölüm altı

5.6K 260 12
                                    

****
Gözlerimi siyah camlı gri koltuklu bir arabada araladım, yanımda bilmediğin 2 farklı ses konuşuyordu.
Birisi diğerinin sesinden daha kalındı.

"Abi iyi güzelde biz bu kızla napıcaz?"

"Kes sesini tuna! Para aldık bu iş için. Ne denirse onu yapıcaz."

"Tamam abi tamam. Ama yakalanırsak bu işe zorla bulaştırıldım derim haberin olsun."

"Tamam be gerizekalı tamam!!"

Beni neden kaçırdıklarını bilmiyorum ama bu işte acemi oldukları çok belli.
Gözlerimi açamıyordum.

"Kimsiniz siz?"

"Oo uyuyan güzel gözlerini açmış "

"Ne istiyosun?!"

"Bu ne sinir güzelim? Sadece bi gezintiye çıktık eve sağ salim döneceksin merak etme. Ha sağ salim Derken, belki bi kaç çizik."

Çapkın sırıtışının ardı sıra bunları söylemişti. Korkuyordum çünkü kendimi savunmam için gerekli olan bacaklarımı bağlamışlardı. Kumsalda beni kaçırmaya çalışırlarken tepinerek bayılmadan önce telefonun hemen ana ekranındaki google arayıcısına yerlerini ezbere bildiğim harflerden yardım edin yazmaya çalışmıştım. Umarım yazabilmişimdir ve birileri okur.

"Gel buraya tepinme!"

Gözlerimi bağlamaya çalışıyodu ama kafamı oynatarak buna engel oluyodum. Bi süre sonra boynumda bi acı hissederek daha fazla engel olamadan yığıldım.
Boynuma dirsek atmıştı adi herif!.

****

Karanlık küf kokan her tarafı siyah renkli bir odanın içindeydim. yatak olduğunu bildiğim ama sert bir nesnenin üzerindeydim. Gözlerimi tamamen açınca yatak başlığına bağlı olduğumu ve bulunduğum odada kimsenin olmadığını fark ettim. Yatağın yanında küçük, çekmeceli bi komodin vardı. 2 sandalye ve duvara asılı emanetler. Aman Allah'ım neresi burası! Emanetlerin arasında av bıçağı, çakı, tüfek, kelebek ve daha ismini bilmediğim bir sürü emanet!
Pardon bana çin işkencesimi yapmayı planlıyorlar? Hah çok beklerler. Daha öncede kaçırılmıştım. Sebebi bi adamın kızıl saçlı kızlara ilgi duymasıydı. ilgiden kastım kızıl hatunları toplayıp işkence ederek tecavüz edip bi köşede öldürüp onların cesedini evinin bodrumuna asıp sürekli onları hatırlamak istemesi. Bende doğal kızılım. Bu adamın hikayesini ilk duyduğumda vaaoovvv fevkalade bir psikopat demiştim. Ordan nasıl mı kurtuldum? Valla beni kaçırmak için tuttuğu adamlar kekoydu. ip bağlamayı bile bilmiyorlardı. Adam tam bana tecavüz edecekken önceden çözmüş olduğum iplerden elimi kurtarıp adamla tepinmeye başladım. Baya tepindim ve zafer!! Benim!!
Ama bu sefer farklıydı. İçimde bi korku vardı. Nedenini bilmediğim garip bi his. Ellerimi biraz çözmeye çalıştım ama başaramadım.
Çok sert bağlamış şerefsizler. Ben ellerimle uğraşırken kapım açıldı ve içeri giren kişiyle gözlerim kocaman açıldı.
Bu adam beni daha önceden kaçıran adamdı ve bu sefer olduğundan daha sert ve güçlü görünüyordu. Ben korku dolu gözlerle ona bakarken bu sefer nasıl kurtulacağımı hiç bilmiyordum. Tek yapmam gereken içten içten dua etmekti sanırım.
Dua ederken üzerimde hala kırmızi renkli beyaz benekleri olan bikinimle durduğumu fark ettim. Kahretsin!!
Kapıyı kapatıp kilitlemişti ve bana yaklaşmıştı.

"Merhaba kızıl afetim"

"Ne istiyosun benden! Rahat bırak beni bak sonun kötü olur!!"

Dövüşçü Melez (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin