bölüm sekiz

4.9K 213 17
                                    

Multimedya hayal

Keyifli okumalar

****

Tam 1 hafta! Koskoca 1 hafta! Hastanede kalmıştım. umut bir kez olsun gelmemişti uğursa bir saniye yanımdan ayrılmamıştı. Umutun hayatını mahvettiğini bildiğim bu çocuğa az da olsa güveniyordum.

Ve en kötüsü yağmurla sürekli kavga ediyorlardı ve bu cidden komik ama sinir bozucuydu.

Bugün taburcu olacaktım! Hastanede kaldığım süre içerisinde babam gelmişti. Beni çok özlediğini ve özür dilediğini söylemişti. Bense sadece git burdan demiştim. Ve gitmişti.

Filmlerde git dediklerin daha çok kalıyordu. Gerçekte neden öyle olmuyordu ki.!

Taburcu olmam için uğur çıkış işlemlerimi halletti. Annem ve yağmur iki kolumu tutarak yürümeme destek olmuşlardı. Eve geldiğimizde uğur 'neyse geçmiş olsun sanırım görevim bitti' demişti.

Annemse 'olur mu oğlum o kadar yardım ettin. Gel bi çayımızı bari iç' demişti. Arada yağmuru da çekiştirip içeri almıştı ve çay suyunu koymuştu. Odada dururken bacağımdaki dikişler dikkatimi çekti ve gözlerim doldu.

Ne! Ben dövüşçüyüm. Kum torbasına tekme atarken o izleri görmek nasıl bir duygu sadece ben anlarım.

Ardından yağmur

"Aşkım istanbuldan geldiğimden beri eve hiç uğramadım ben bi gidiyim sende kendine dikkat et kuzum tamam mı?" Diyerek beni öpmüştü.

"Tamam annesi" diyen uğura ölümcül bakışlarından attıktan sonra kapıdan çıkmıştı.

~Yağmurdan~

Kaç gündür eve uğramıyordum annemle bir kaç kez konuşup hayal ile beraber olacağımı söylemiştim. Oda tamam kızım geçmiş olsun dileklerimi ilet diyip kapatmıştı.

Annem beni fazla sıkmazdı. Yani o gece evden dışarı çıkmak için yalvaran kızlardan değildim. 'Anne ben çıkıyorum' 'tamam kızım'dan ibaretti.

Hayalle çocukluk arkadaşıydık. O her zaman her konuda çok başarılıydı. Dövüşte, müzikte, derslerde ve diğer herşeyde. insan psikolojisinden de çok iyi anlıyordu. Bu zamana kadar ona elini kaldırabilen kimseyi görmemiştim.

O herkesi adıyla korkuturdu. Ve benide çok severdi. Ailelerimiz gençlik arkadaşıydı bu yüzden hep beraber büyüdük onunla. O benim her anımda yanımdaydı. Düşünüyorumda cidden her anımda yanımdaydı. Bu yüzden ona minnettardım.

Onu çok seviyorum ve ona bişey olmasına dayanamam. O benim sert mizahşer kahraman bestim. Kelimemin anlamsızlığına küfür edebilirsiniz. Bende ediyorum çünkü.

Hayallerden çıkıp okulun yolunu tutmuştum. okulumun önünde indim ve okulda kalan bir kaç eşyamı almak için okula girdim. Tahmin ettiğim gibi osman abi vardı. Okulumuzun bekçisi.

~uğurdan~

Hayallerden çıkıp okulun karşısında tuttuğum kiralık eve yürümeye başladım. Bir haftadır umutun yokluğunu kullanarak hayale daha da yakınlaşmıştım.

Bana yavaş yavaş güvenmeye başlıyordu. Bende 2. Kez umutun elinden sevdiğini alıcaktım.

Eve girmeden okulun önünde sarıyı gördüm. Ne! Evet ona sarı diye lakap taktım. Hiç adını söylemekle uğraşamam.

Yoldan geçen bir adam darının elindeki çantayı kapıp koşmaya başlamıştı. hayvan sevgisimidir nedir bilmem o sarı cadının ağladığını görünce bende adamın peşinden koşmaya başladım.

Dövüşçü Melez (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin