bölüm yirmi üç

2.5K 176 29
                                    

Multimedya hayal

Artık bende diğer wattpad yazarları gibi ' başta 5 kişinin sadece okuduğunu görmem bile mutluluktan havalara uçuruyordu. Şimdi 555k olmuşuz yerimde duramıyorum' demek istiyorum.. çokmu şey istiyorum sankiii lütfen amaa :((

Keyifli okumalar yorum ve vote yapmayı unutmayın :)

********

'Hayal'im, kardeş parçam, yoldaşım... biliyorum bu yaptığımı öğrenince aciz olduğumu düşüneceksin. Çünkü öyleyim... ben senin gibi değilim, hiç bir zamanda olamadım... uğur'un yaptığı bana çok koydu be hayal. Dayanamadım. Yüzüm gülüyordu ama sırf sende acılı olduğun için... senin acına acı eklemek istemedim. Yoldaşım hatırlıyormusun, küçükken seninle parka giderdik. Senin baban yanında olmazdı ama benimki yanimda olurdu. Parktaki diğer çocuklar sana babası yok der seni üzerlerdi. Bende sana 'üzülme istersen benim babam ikimizede babalık yapabilir' derdim. Benim babam o zamanda ikimizin babasıydı, şimdide ikimizin babası... babama iyi bak, olurmu güzel kardeşim. Hadi bir anı daha ; 9 yaşındaydık. Mahallede bir çocuk vardı. Hep benimle uğraşırdı. Bi gün saçımı çekip o zamanlar en sevdiğim tokamı koparmıştı. Ben olduğum yerde ağlarken sen kalkıp çocuğun kafasını kaldırıma vurmuştunda patlatmıştın. Sonra çocuğun annesi oraya polis çağırmıştı da senin anneni sormuşlardı hani. Annen hastalığı yüzünden gelemeyince benim annem gelmişti. Onun annesi benim demişti de ikimizide o durumdan kurtarmıştı. Benim annem seninde annen kardeşim. Annene ve anneme de iyi bak... ve, eğer öbür dünyada kemiklerimin sızlamasını istemiyorsan senden iki isteğim var. 1-Umutla ne yapıp edip barışacaksın kendini salmak yok. Ha sevgilisi var demekte yok! Neydi bizim ironi? Sevgilisi varsa ayırırız! dimi 2-evet uğur yüzünden bu mektubu okuyorsun ama uğura asla birşey yapmayacaksın... ailemden benim adıma özür dile kardeşim. Onlara kardeşini çok özlemiş onun yanına gitmiş de. Sizi hep çok sevmiş de. Arkasindan ağlamanızı da istemiyormuş de. Bu mektubu sadece sana yazıyorum. Kimseye, anneme babama bile verme. Sadece sende kalsın. Belki bir gün elime verirsin... Sana çok teşekkür ederim kız kardeşim... sen bu dünyada sahip olunabilicek en muhteşem kız kardeşsin. Öz kardeşimin yerini bile sen doldurdun. Ne olur bana kızma. Seni gökyüzü kadar sonsuz, kendimi attığım denizin beni sürükleyeceği okyanus kadar derin seviyorum...'

Furkandan

Yağmurun yazdığı mektubu okurken bende ağlamıştım. hayal çok kötüydü. onu umuttan ayrıldığında bile böyle görmemiştim. biricik kuzenim yıkılmanın dibini yaşıyordu.

yağmurun intihar ettiğini öğrenince saatlerce uçurumda oturup bağıra bağıra ağlamış ve sesinin kısılmasına sebep olmuştu.

gece 10 du ben onu bulduğumda. yanına gidip sarıldığımda ne olduğunu anlatamamış sadece elindeki mektubu gözümün önünde sıkı sıkı tutmuştu. mektubu elime almak isteyince de geri çekmişti.

hayalin haraket edemiyceğini anlayınca cebindeki telefonu alıp yağmurun annesinin numarasını aramıştım. daha sonra polisi, arama kurtarma ekibi ve ambulansı aramıştım.

yağmurun annesi feryat figan buraya gelip polislere saldırmaya başlayınca ambulans ekipleri sakinleştirici iğne yapmışlardı.

yağmurun babasıysa kalp krizi geçirmiş ve hastaneye kaldırılmıştı. başında da güneş abla yani hayalin annesi duruyordu. yağmuru kendi kızı gibi seven güneş abla onun için de endişelenmiş bu yüzden hastalığını unutup evden çıkmıştı.

bizse hala tüm ekiplerle beraber uçurumun başındaydık ve saat 3:40'dı. bize yaklaşan polis ekiplerine bakıp hayali dürttüm. bana bakınca göz işaretleriyle polisleri gösterdim.

Dövüşçü Melez (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin