bölüm yirmi yedi

2.6K 171 47
                                    

Keyifli okumalar yorum ve vote yaparsanız sevinirim :)

********

Açıkcası karşımda sakallı, bıyıklı, göbekli, kısa boylu, kafasının ortası kel olan ve saçları beyazlaşmış klasik türk babalarından bekliyordum.

Karşımda babam diye duran bu adamsa kaymak gibi bir surata sahipti ve aşırı kaslıydı. Ayrıca yaklaşık 1,90 boyu vardı ve saçları simsiyah ve ön tarafları uzatılmış arkaya doğru bırakılmıştı.

Pardonda adam melihden daha yakışıklıydı. Öyleki umuttan bile daha yakışıklıydı. Umut nerden geldiyse aklıma.

"Kızım?"

Evet büyülenmiş gibi -daha doğrusu ağzımın suyu akarcasına mal gibi- babama baktığım için sorarcasına kızım demişti.

"Pardon? Sen benim babam olamazsın. 25 yaşında bir adamın 17 yaşında kızı olurmu hiç? Ayrica sen niye bu kadar yakışıklısın. Olmaz kabul etmiyorum. Ben sakallı, bıyıklı, göbekli, kısa boylu, kafasının ortası kel olan ve saçları beyazlaşmış klasik türk babası istiyorum. Ama sende üzülme sevgilim olabilirsin yani. Tabi bu tipe bakarsan-"

Adam pardon babam başta muzipçe gülerken şuan kahkaha atıyordu. Haklı. Resmen babama sevgilim ol demiştim. Babam lan o benim!

"Sakin ol hayalim. Evet genç görünebilirim. Çünkü 30 yaşında büyümem durdu. Annende genç görünüyor o yüzden. Fakat yüzyıllardır yaşadığımı göz önünde bulundurmalısın."

Babamla oturup saatlerce konuşmuştuk. Ona milyonlarca soru sormuştum ve oda sıkılmadan her bir sorumu cevaplamıştı.

Yaşını sormuştum mesela. On binden sonra saymayı bırakmış yani oda gerçek yaşını bilmiyormuş. Ve babamdan vampir olmakla ilgili ders alacaktım.

Yani tamam vampir tarafım acıkınca gözlerimin kırmızıya dönüp yıllarca su içmemiş gibi boğazımın yandığını biliyordum. Ama vampir özelliklerimin neler olduğunu ve nasıl kullanıldıklarını bilmiyordum.

Melih babama bugün yorulduğumu, o yüzden şimdi uyuyup vampir eğitimine yarın başlamamın daha sağlıklı olabileceğini söylemişti.

Babamda kabul etmişti ve ona ayrılan odaya geçmişti. Yıllardır babam zannettiğim kişinin babam olmadığını öğrenmiştim. Ama yinede huzurluydum. Derin nefes alıp kendimi uykunun ellerine bıraktım.

^^^^^^^^^^

"Hayal kızım hadi uyan kahvaltını yap vampir eğitimine başlayacağız."

Ihhh bana ne diyip arkamı dönmemi bekliyorsunuz dimi? Aslında yanıma gelen kişi babamdan başkası olsaydı evet uyku daha çekici gelirdi.

Ama beni uyandıran, üstelik saçımı okşayarak uyandıran babamdı. Babamın beni ilk uyandırışıydı. Direk kalktım. Babam yanağımı öpüp odamdan çıkmıştı.

kanatlarımı zorlanmadan çıkarabileceğim bir kombin yapıp aşağıya indim.

Masada bir kuş sütü eksikti. Hersey eksiksizdi. Masada kan bile vardı be!

"Genç melezimiz yine kana susamış bakıyorumda"

bunu melih söylemişti. daha sonra gözleriyle aynayı işaret etmişti. aynaya bakınca vampir dişlerimin uzadığını ve gözlerimin kırmızıya döndüğünü gördüm. bu gercekten acıktığımın bir kanıtıydı.


masaya geçip önce insanken ne yiyorsam onlardan yedim. kurt ve büyücü tarafım bu şekilde besleniyormuş. sonra 1 torba kan verdi hizmetliler. onuda afiyetle içtikten sonra kahvaltım bitmişti.

Dövüşçü Melez (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin