Capitolul IV

10.4K 132 9
                                    

[ Ana pov]

Termin scoala si pe ziua de azi . M-am gandit non-stop la momentul filmului de diseara . In mintea mea se derulau niste filme putin cam perverse tinand cont ca eram virgina ( va rog nu ma judecati ca inca sunt virgina) .
Ajung acasa , imi fac dus , ma imparfumez , ma machiez lejer si aleg sa ma imbrac intr-o pereche de blugi rupti si un tricou alb iar in picioare conversii mei albi .
Plec spre Adam . Am facut 10 minute pana la el . Am batut la usa usor iar Adam apare in usa , fara tricou si in niste pantaloni scurti . Doamneeee salivam , arata asa bine si avea niste patratele , doamneee .

[ Adam pov ]

Chipul acela angelic a aparut in pragul meu . Ochii aia frumosi si stralucitori ma priveau cu atentie din cap pana in picioare . Arata asa bine . Ne holbam unul la altul dar fara a spune nimic . La un moment dat mi-am dat seama ca o tin afara si rup tacerea .

- Hei ! Hai in casa ,fa-te comoda.

-Hei ! Multumesc pentru invitatie .

-Pentru putin love.

Ana tot nu isi lua privirea de pe abdomenul meu asa ca am decis sa urc si sa imi iau un tricou pe mine .

- Scuza-ma putin !

Am revenit foarte repede , ea ma astepta in living cuminte cum e ea de obicei. Asta ma atragea cel mai mult , inafara de corpul ala sexy si rau care era in contrast cu chipul angelic .

- Am ales un film romantic , spun eu !

- Ai facut o alegere pe placul meu , cu toate ca ai facut asta din pur instinct .

- Asta asa e , hai sa ne uitam la film la mine in camera ca aici e prea mic locul .

- Okk.

[ Ana pov ]

- Okk , spun eu urmandu-l.

Am intrat intr-o camera imensa , cu un pat urias , negru , un televizor la fel de mare si un dresing si mai mare plin de haine . Ne-am asezat pe pat , eu intr-o parte el in alta ...imi era rusine sa stau langa el si el simteam ca nu voia sa ma forteze sa stau langa el . A pornit filmul iar pe ecran apare " 50 Shades of Grey " ....am ramas uimita , nu m-am uitat niciodata la filmul asta pentru ca am auzit ca are multe secvente cu sex .

Adam a inceput sa faca pasi spre mine si s-a asezat langa mine in pat , mi-a luat capul si l-a pus pe pieptul lui bine lucrat ...ma simteam protejata , dar nu stiu de ce simteam asta . Dupa ceva timp mi-am facut curaj si mi-am pus mana pe abdomenul lui incepand sa fac cerculete cu degetul pe el . Nimeni nu vorbea , doar filmul ce derula in camera. A aparut o secventa cu sex iar eu mi-am pus mana la ochi rusinata. Adam se uita la mine si spune.

-Love , iti e rusine sa te uiti la secventa asta , dar sa faci nu iti mai e.

-Nu am facut asta pana acum ,ma rosesc rau de tot.

- Si nu vrei sa faci asta bby ?

-Inca nu sunt pregatita .

-Bby ma lasi sa iti arat de ce esti pregatita ?Promit ca nu o sa doara si nu o sa iti iau ce ai tu mai scump .

-Bine Adam.

Apoi incepe si ma saruta senzual in timp ce isi plimba mana pe fundul meu si ma strange tare de fese . Limba lui se juca cu limba mea , m-a muscat de buza pana la sange si apoi a supt din sange usor pentru a ii simti gustul.

- Bby te-a durut? , intreba el cu un zambet pe fata .

- Nu ,chiar mi-a placut .

-Atunci pot continua cu ceva si mai placut?

M-am uitat la el speriata dar am zis da , chiar voiam sa vad ce o sa se intample .

El coborî cu saruturile pe gatul meu , imi musca din pielea gatului lasand un mic semn , apoi trase de tricou in sus si se plimba cu mana pe sanii mei care nu erau acoperiti de sutien .....ma simteam bine , dar tremuram de frica pentru ca nu stiam daca va ajunge pana la final sau doar o sa imi provoace alte senzatii . A continuat sa imi suga sfarcul iar cu cealalta mana mi-a deschis pantalonii si i-a dat jos ....am ramas doar in boxeri .

- Ce frumoasa esti love ! Esti perfecta spuse in timp ce imi saruta coapsa .

Mi-a dat boxerii usor jos plasand un sarut pe abdomenul meu .

- De ce tremuri puiule?

-Imi e frica ca o sa ajungi la sfarsit si ca o sa imi iei virginitatea .

- Bebe ti-am promis ca nu o sa fac asta , te rog crede-ma .

A coborat cu saruturi pana la feminitatea mea si a inceput sa se joace cu degetele pe clitorisul meu .

-Ahhh Adammmm !

[ Adam pov]

Cand am auzit ca mi-a gemut numele am simtit cum barbatia mea creste si se face din ce in ce mai tare .
Am inceput sa ii bag un deget iar ea a tipat ca o doare si ca nu vrea.

- Puiule lasa-ma sa ma joc cu limbuta si cu degetelele sa vezi ce bine o sa fie .

Nu a mai zis nimic iar eu mi-am continuat jocul . O lingeam si o muscam de clitoris in timp ce un deget de al meu se afla in ea .

- Ahhhh bby ! , o auzeam cum gemea pe fundal .

Barbatia mea mai avea putin si exploda . Am deschis pantalonii i-am dat jos cu tot cu boxeri si ea cand a vazut barbatia mea a ramas uimita si a inceput sa tremure .

- Nu iti iau virginitatea puiule , te rog crede-ma, daca voiam asta o faceam pana acum .

Mi-am luat barbatia in mana si am inceput sa o frec de feminitatea ei care mirosea a vanilie , era asa dulce , nu am mai simtit gustul si mirosul asta pana acum . Dupa ce m-am jucat asa cu ea am simtit un lichid cald , si-a dat drumu ,mi-am implinit scopul ....mi-am dat si eu drumu si apoi ne-am sarutat si am adormit dezbracati . Filmul nici nu a mai contat .

Iubire Periculoasa +18 Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum