Capitolul III

10.6K 130 3
                                    

[ Cristina pov ]

Eram bucuroasa ca Adam ii dadea mesaje , dar in sinea mea simteam ca se prabuseste cerul pe mine . Eu simteam ca muream in preajma lui inca din prima clipa , dar tot ea era cea care primea meritele . Probabil pentru ca arata mai bine decat mine sau poate ca faptul ca era timida ii dadea un aer mai atragator . Dar totusi trebuie sa ma bucur pentru ea , suntem prietene de la gradinita .

[ Ana pov]

Simteam ca ceva nu e ok asa ca mi-am luat inima in dinti si am intrebat :

- Cristina te deranjeaza faptul ca Adam imi scrie ?

- Nuuuuu , normal ca nuuu .

- Asa pare si daca chiar te deranja sau te deranjeaza il las pe Adam, oricum nu cred ca o sa fie ceva intre noi .

- Ana intelege ca nu ma deranjeaza , daca ma deranja iti spuneam de la bun inceput si nu ma mai bucuram . Vreau sa intelegi ca orice te face pe tine fericita ma face si pe mine .

- Stiu Cristina, dar orice te face pe tine trista ma face si pe mine . Vreau sa imi spui sincer daca si tu te-ai indragostit de Adam din prima zi .

- Da , asa am facut ....sunt o proasta , nu inteleg de ce ma gandeam ca pot avea o sansa cu el ....doamne cat de departe pot sa gandesc cand e vorba de baieti , dar nici macar tocilarul clasei nu se uita la mine .

- Cristina taci din gura ca altfel te bat rau de tot ! Cum sa spui ca Adam nu s-ar uita la tine? Tu gandesti? Crede-ma ca nu esti mai prejos decat nici o fata din liceul ala , da? Nici macar decat mine .

- Multumesc ca ma consolezi !

- Hai sa ne uitam la serial si taci din gura !

Am ales sa ne uitam la The originals iar cei din serial imi purtau numele de familie . Eram asa fermecata de zambetul personajelor masculine , dar fiecare zambet ma ducea cu gandul la zambetul lui Adam . In serial se folosea super mult cuvantul "love" ceea ce ma ducea iar cu gandul la el ....nu puteam sa spun ca e ceva intre mine si Adam cand scoala a inceput deabea de 3 zile si tot de atunci ne cunosteam ,dar pot sa spun ca ma gandeam la el ....si asta ma facea sa ma doara pentru ca stiam ca prietena mea o sa sufere daca chiar o sa fie ceva intre noi .

~ dimineata~

Ma trezesc somnoroasa rau langa prietena mea cea mai buna . Ma uit la telefon ,3 apeluri de la mama si tata iar 2 de la Adam ....de ce m-a sunat Adam?
O sun pe mama care m-a anuntat ca mai sta inca 5 zile plecata iar tata mai are de operat 2 oameni dar o sa vina impreuna acasa . Plec la bucatarie , fara sa imi trezesc prietena si il sun pe Adam .

- Alo !
- Alo , ce voce de somnoroasa ai love !
- Asa e , doar ce m-am trezit si am observat ca m-ai sunat . Ce s-a intamplat ?
- Voiam sa te intreb daca vrei sa vii la mine in seara asta sa ne uitam la un film ? ,rade pervers in telefon .
- Hmm , vin ca ai mei nu sunt acasa si nu am chef sa stau singura .
- Ok bby , iti dau adresa la scoala .
- Bye !
- Ceau!

Ma duc sa o trezesc pe Cristina si apoi plecam la scoala . Am intrat in clasa iar pe banca am gasit un biletel pe care era scris o adresa iar in josul paginii "Adam " .

[ Cristina pov ]

Cand am vazut biletelul cu adresa lui Adam am simtit nevoia sa urlu si sa trantesc tot ce era in drumul meu . Cum putea sa se duca la el acasa si mie sa nu imi spuna....asa prietena aveam .

- Ana ? Imi explici ce e cu biletelul ala ?

-Pai ? Pai? Ma duc diseara la un film la Adam si nu am vrut sa iti spun ca imi era frica ca o sa te superi pe mine , spun eu pe nerasuflate.

- Serios? Credeai ca o ma supar pe tine ? Niciodata nu as face-o , mai ales din cauza unui baiat .

- Te rog frumos sa ma ierti , nu stiu ce a fost in capul meu de ti-am ascuns chestia asta....

- Te iert , dar sa stii ca e ultima data cand o fac .

-Te iubesc enorm Crisssuletzzz 💋💋💋💋💋 !

- Si eu proasta meeeea !

Iubire Periculoasa +18 Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum