Capitolul XI

5.5K 89 0
                                    

Astazi e ziua cea mare , Adam vine acasa dupa 3 luni in care a stat la distanta de mine si de casa lui , deabea astept sa il vad si sa imi declar iubirea fata de el ,cu toate ca stiu ca deja e informat in legatura cu asta .
E ora 14:00 si eu il astept nerăbdătoare in aeroport , simt ca imi bate inima tare rau si nu pot sa respir , imi e asa dor de el , ma simt ca prima oara cand ne-am vazut .

~aparitia lui Adam~

-Adammm!
-Iubitoooo!
-Ce dor mi-a fost de tine , spun eu plangand!
-Nu mai plange Ana , acum sunt langa tine si promit sa nu mai plec niciodata fara ca tu sa vii cu mine !
-Adam simteam ca imi bubuie inima exact ca atunci cand m-ai cerut de sotie , orice moment fara tine e dureros !

Toata lumea din aeroport se uita la noi si aplauda haotic . Eram mandra de relatia pe care o aveam alaturi de Adam . Il iubeam cu adevarat si nici un barbat nu ii putea lua locul in viata mea ( da stiu ca ma contrazic singura , dar o fac ca sa il uit pe Harry) .

-Adaaam hai acasa sa imi povestesti cum a fost !
-Gata iubirea mea ,vin acum !

Am ajuns acasa si ne-am imbracat comod , am despachetat totul inafara de geanta destinata mie deoarece Adam voia sa fie surpriza inainte de culcare ,apoi am facut ceva de mancare si ne-am asezat in living la televizor pentru a auzi toata povestea cu Franta .
Stateam cu capul pe pieptul lui iar Adam se juca in parul meu ca atunci cand ne-am cunoscut , totul imi parea asa recent , nu pare ca au trecut 2 ani de atunci.

-Iubire te rog sa imi povestesti cum a fost acolo!
-Pai cum sa fie iubita? A fost rau fara tine ,asta mi-a fost cel mai greu de suportat , in rest totul a fost foarte ok , lumea era sociabila , salariile erau foarte mari , dorul de ai mei era suportabil , dar doar lipsa ta imi dadea mari batai de cap .
-Cum de ai luat decizia asta ?
-Ana ,nici eu nu stiu cum am luat decizia asta , dar stiu de ce am luat-o!
-Imi poti spune si mie de ce ai luat-o?
-Am decis sa plec in Franta pentru a face mai multi bani , pentru a ne deschide afacerea noastra , pentru a o duce bine si pentru a fi fericiti .
-Adam ,eu eram fericita si cu banii pe care ii aveam , nu trebuia sa pleci , consider ca nu totul se rezuma la bani.
-Stiu papusica mea , dar crede-ma ca acum o sa ne fie si mai bine ,o sa ai propria firma unde o sa lucrezi dupa bunul plac , nu o sa fii sluga nimanui .

Am continuat sa povestim pana la ora 12 noaptea cand deja ne luase somnul pe amandoi , dar inainte de asta , am vrut sa vad ce cadou mi-a adus Adam .

-Iubitule pot sa deschid cadoul?
-Da iubita !

Am deschis geanta si in ea se aflau foarte multe haine : rochite ,pantaloni ,tricouri , lenjerie intima , fustite ....toate erau pentru mine , am mai gasit si foarte multe lucruri de machiaj si ingrijire care pentru mine reprezinta cea mai mare slabiciune . Intr-un colt al gentii se afla un pachetel micut pe care scria " Sper sa le folosim cat de curand si sa ne bucuram de acea minune" , nu imi imaginam ce poate sa fie in acel pachet ,iar cand l-am deschis am gasit biberoane , suzete , hainute de bebe si multe altele .

Dupa ce am terminat de deschis cadoul am sarit in bratele lui Adam si i-am multumit din tot sufletul pentru acest cadou minunat .
-Iubitule si eu sper ca aceasta minune sa se intample cat de curand , vreau sa vad rodul iubirii noastre.
-Ana , iti promit ca o sa fac tot posibilul sa reusesc sa aduc aceasta minune .
-Te iubesc Adam!
-Si eu Ana ! Acum hai la somnic !

Ne-am asezat in pat , nici macar nu am mai facut dus ,tot ce conta era ca statea langa mine si ma tinea in brate . Azi a fost cea mai emotionanta zi pe care am trait-o vreodata .

Iubire Periculoasa +18 Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum