Capitolul X

6.1K 97 4
                                    

~ dupa 2 luni de la ziua Anei ~

[Ana pov]

Adam se comporta din ce in ce mai ciudat cu mine , lipsea noptile de acasa , nu venea la scoala , umbla foarte mult cu Ray si Harry , imi era frica sa nu se strice relatia si sa nu pateasca ceva rau .
Cred ca Adam si-a reluat vechile obiceiurii de a merge la curse de motociclete , de a se droga si de a bea non-stop cu prietenii . Ma gandesc daca cumva am gresit in relatia asta de s-a reintors la prietenii lui , vreau sa cred ca nu e adevarat ,dar da imi e frica .

E dimineata , fac baie pentru a ma relaxa si pentru a nu ma mai gandi la gandurile de mai sus . Deodata aud usa ca se deschide si ma ridic sa vad daca e Adam , era Harry care ma privea . Am smuls un prosop din cui si m-am acoperit .

-Ce cauti in baia mea?

-Am venit sa imi fac nevoile , spune Harry in timp ce inca se uita la mine .

-Nu te mai uita la mine ca jur ca iti scot ochii.

-Ok , dar arati foarte bine si chiar nu am cum sa nu te privesc.

Harry se apropia de mine incet , incet iar cand a incercat sa puna mana pe piciorul meu i-am dat un pumn in fata iar el a cazut cu capul de gresie , am iesit din baie , m-am imbracat si am asteptat sa se trezeasca Harry si sa discutam despre Adam . Stiu ca pare ciudat ca nu am fugit cum ar fi facut restul , dar chiar nu imi pasa de reactia pe care putea sa o aiba Harry .

~dupa 2 ~

-Hei , ce am patit? ,intreba Harry .
-Hmmm , pai nu stiu ,probabil lovitura a fost cam grava de nu iti mai aduci aminte .
- Te rog explica-mi ce s-a intamplat de m-am trezit in baia ta lesinat .
-Pai ai venit sa iti faci "nevoile" in timp ce eu imi faceam dus , ai inceput sa ma privesti ciudat si te-ai apropiat de mine excesiv si atunci ti-am dat un pumn .#luptatoare 😂😂
-Aaaa ,acum imi amintesc ......eu am lesinat din cauza ca prostul ala de Adam vrea sa vada daca faci fata unor situatii de genul .
-Ceeeee?
-Ce ai auzit papusa ! Adam m-a obligat sa te pun la incercare .
-Hai sa trecem peste ! Adam ce dracu face si de ce nu mai trece prin nenorocita asta de casa?
-Pai cum sa iti zic eu? .....Adam a plecat in Franta sa stranga niste bani pentru a deschide o afacere cand o sa se intoarca . Stiu ca poate iti e greu sa auzi asta ,dar tu nici macar acum nu ai fi aflat unde e daca nu imi incalcam promisiunea.
- Spune-i ca e cel mai mare bou posibil pentru ca m-a lasat singura acasa si pentru ca ma testeaza cu cel mai bun prieten al sau .

Dupa ce am terminat discutia cu Harry , el a plecat iar eu m-am asezat in pat si am inceput sa plang obsesiv. Nici azi nu m-am dus la scoala din cauza lui , nu pot sa cred ca a plecat in Franta fara sa imi zica , sau macar sa ma sune sa imi zica ca e bine si ca ii lipsesc . Stiam eu ca nu trebuia sa imi aleg un baiat de bani gata si rau .

Bzzzzzz

-Ce faci iubire?
-Serios Adam ? Il trimiti pe Harry sa ma testezi ,pleci in Franta de capul tau si acum imi dai mesaj cu "ce faci iubire? " ?
-Da bby care e problema?
-Nu ma lua la misto ca eu nu am chef de gluma .
-Offf lasa iubita ca peste 2 saptamani ma intorc acasa cu bani si ne facem propria afacere si o sa avem o viata asa cum ne-am dorit .
-De ce ai facut asta ? De ce m-ai lasat singura dupa asa putin timp de la nunta?
-Ti-am zis mai sus esti chioara ? Sau ai chiorat de la lipsa de sex bby?
-Esti un nesimtit ,dar chiar vreau sa stii ca ii duc lipsa madularului tau tare si lung .
-Bby ma exciti si nu sunt acolo langa tine sa putem face ce stim noi mai bine . Iubire daca vrei sa te simti bine poti sa il suni pe Harry sa te satisfaca , ca nu ma supar ,iti inteleg nevoile .
-Ai innebunit ? Cum sa fac sex cu un alt barbat ? Mai bine imi scot vibratorul si imi produc placere cu el .
-Iubire eu trebuie sa te las ca am de munca ! Daca chiar ai nevoie suna-l pe Harry la orice ora vrei ,te pup si te iubesc sotia mea si chiar daca o faci cu Harry esti tot a mea si tot eu stiu sa te satisfac cel mai bine . Vezi ca il trimit obligat ,fortat sa te satisfaca in seara asta .
-Nu face asta iubire , nu vreau !
-Am zis obligat ,fortat !
-Ok.....te iubesc enorm si vreau sa vii acasa mai repede! 

~cioc ,cioc~

Harry a ajuns in fata casei mele . Imi e frica ,nu vreau sa fac asta cu el , il vreau pe Adam , pe iubirea mea .

-Intra Harry !

[Harry pov]

Ana era imbracata intr-o rochie alba ,transparenta si nu purta lenjerie deloc . Am venit cu gandul doar sa ii port companie ,dar ea m-a excitat din prima .

-Hey Ana !
-Hey Harry ! ,spune ea stanjenita.
-Ce faci?
-Bine , hai sa mergem la mine in camera si acolo o sa vorbim mai multe.
M-a luat de mana si m-a tarat pana la ea in camera . Pe scari , rochia i se ridica si lasa sa se vada acel fund perfect pe care mi-l doream cu adevarat de ceva vreme sa il ating si sa il musc .

[Ana pov]

Am ajuns la mine in camera si deja am observat ca Harry avea pantalonii putin umflati , rochia mea avea efect bun asupra lui. Stiu ca mai devreme am zis ca nu vreau sa o fac cu altcineva ,dar din momentul in care l-am vazut pe Harry prima data mi-am dat seama ca vreau sa il tavalesc putin . E un tip musculos,cu ochii verzi si parul cret , e mai inalt decat Adam si are o voce foarte profunda .
Ne-am asezat pe pat fara sa spunem nici un cuvant , m-am urcat pe el si l-am sarut , limba lui si a mea dansau cel mai spectaculos dans pe care l-am avut . Saruta atat de bine si faptul ca ii simteam madularul sub feminitatea mea ma facea sa ma ud si sa il vreau si mai tare . Am vrut sa cobor sa il sug dar a zis ca deja ar merge prea departe cu asta asa ca el a coborat la feminitatea mea si a inceput sa se joace cu limba si cu degetele , ii gemeam numele pe cand lui Adam nu i-am mai gemut numele de mult timp . Harry ma facea sa ma simt in extaz , voiam sa intre o data in mine nu mai puteam .
-Harry trage-mi-o cum stii tu mai bine ! Vreau sa te simt in mine!
-Ahhh iubiree!
Nu am realizat pe moment apelativul lui Harry dar dupa mi-am dat seama ca suna chiar foarte bine cand o spune el .
Harry a intrat in mine si a inceput sa se miste repede iar madularul lui ocupa toata feminitatea mea si ma facea sa ma simt atat de bine incat dupa primele miscari m-am terminat.Nu am simtit niciodata eliberarea asta ca acum cu Harry , pot spune ca il iubesc .

[Harry pov]

Doamne era cea mai perfecta femeie ,avea niste sani ca doua piersici , pasarica ei era dulce ca vanilia si mirosea foarte frumos . Pielea ei catifelata ma facea sa tresar , iar momentul in care mi-a urlat numele si si-a dat drumul a fost unic pentru mine si ma bucur enorm ca am reusit sa o fac sa fie in seara asta a mea . O iubesc in secret pe Ana , stiu ca daca aude Adam asta ma transeaza si ma arunca la caini , dar nu pot sa ascund sentimentele astea prea mult timp.

Iubire Periculoasa +18 Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum