Capitolul V

9.6K 120 11
                                    

[ Ana pov]

M-am trezit langa cel mai frumos baiat din liceu ,Adam mai exact . Ma tinea strans in brate iar eu il priveam cum doarme . Avea o fata de ingeras , cateva suvite brunete ii invadasera fruntea , pielea lui ciocolatie era asa fina ,iar parfumul sau mirosea asa bine .

- Adam , trezeste-te ! O sa intarziem la scoala daca mai dormi mult .

Adam ma strage si mai tare si ma saruta dulce .

-Buna dimineata si tie iubire !

- Hai Adam , nu avem timp de "iubire" , o sa intarziem la liceu !

- Ana , nu vrei tu sa nu mergem azi la liceu ,iar pe seara sa te duc in parcul de distractii ?

- Ba daaaa , spun entuziasmata cand aud acele cuvinte .

Adam s-a dat jos din pat , era doar intr-o pereche de boxeri negrii . S-a dus sa isi faca un dus ,dar au trecut deja 30 de minute .

-Adaaaam ce dracu faci atata in dus?

- Ho Ana ca mai am putin .

- Am nevoie la toaleta . Daca nu iesi o sa intru peste tine si nu glumesc .

- Hai sa o vedem si pe asta .

Imi pun mana la ochi si deschid usa rapid . Am auzit cum Adam se ridica din apa si coboara din cada . Eram panicata deja . El vine si imi ia mana de la ochi .

[ Adam pov ]

Era imbracata cu o pereche de pantaloni scurti si o bustiera , era asa sexy , cand am vazut-o in baie nu m-am putut abtine si am decis sa ma duc la ea. Ii iau mana de la ochi dar ea tot ii tinea imchisi .

-Iubire deschide ochii ca nu te mananc .

-Nu ii deschid ca esti dezbracat.

-Asa si ? Aseara cum am fost? Nu tot dezbracat?

Cand a auzit aceste cuvinte si-a deschis ochii si m-a privit din cap pana in picioare . S-a oprit cu privirea pe madularul meu care l-a vederea sa s-a intarit .

-Ce e iubire?

- Nnn...imic , era rosie ca racul .

Mi-am lipit buzele de ale ei iar ea opunea rezistenta . Am muscat-o usor de buza ceea ce mi-a permis sa imi introduc limba in gura ei . Acum ea nu mai opunea rezistenta iar limba mea si a ei dansau ....totul era asa frumos pana cand aud pe cineva ca tipa .

-Adaaaaam ! , vocea imi era foarte cunoscuta, era mama .

- Da mamaaa vin imediat !

-Mama ta e acasa ? , intreba Ana speriata .

-Da , nu iti face griji , e o femeie foarte de treaba .

O iau pe Ana de mana si cobor in bucatarie . Acolo mama pregatea masa .

- Buna ziua , spune Ana .

-Bunaaa ! Maria , mama lui Adam .

- Ana , incantata de cunostiinta .

-Adam cine este aceasta domnisoara minunata?

- Mama ea este iubita si colega mea Ana .

-Iubita ? , il intreb eu uimita pe Adam.

-Da iubire , exact cum ai auzit . Mama vezi ca eu si Ana nu o sa mergem azi la liceu , vreau sa o duc in parcul de distractii .

-Bine copii hai la masa atunci .

Mama a facut paste cu carne si suc de rosii. Ana a mancat tot din farfurie , eram mandru de ea . Era asa frumoasa si chiar voiam sa fie iubita mea , voiam sa o am toata viata, dar stiam ca daca o sa fie cu mine o sa duca o viata periculoasa. Da nu v-am spus nimic despre mine pana acum ,dar ma ocup cu ,curse ilegale de motociclete , vand droguri si am prieteni dubiosi. Imi e frica sa nu o ranesc . De cand am cunoscut-o pe Ana am renuntat la mersul la cursele de motociclete .

- Hai sus Ana .

-Imediat Adam .

Ana a intrat sa faca dus , spre surprinderea mea in 10 minute a iesit din baie . Era invelita intr-un prosop ce ii descoperea pulpa dreapta .
Nu m-am putut abtine si m-am ridicat din pat , am impins-o de usa de la baie , am sarutat-o in timp ce cu o mana ma plimbam pe coapsa ei ducandu-ma spre feminitatea sa .

-Adam trebuie sa mergem .

-Ana de ce strici momentul? Aseara ti-a placut si ti-am zis ca nu o sa iti fac nimic pana nu esti pregatita,vreau doar sa me distram putin .

-Diseara promit ca o sa ne distram , dar acum hai in parcul de distractii .

[ Ana pov ]

Chiar daca imi doream sa ma distrez iar cu Adam , doream sa ajung si in parcul de distractii . I-am promis ca diseara ne vom distra pe cinste . Am de gand sa il chem la mine si sa ii arat acolo distractie .

Am ajuns in parcul de distractii pe la ora 18:00 , Adam s-a oprit la primul stand cu vata pe bat si a luat doua . Am mancat vata pe bat iar apoi ne-am dat in carusel , in masinute tamponate si in roata . Eu si Adam tipam ca doi copii fricosi , fara sa ne pese de ce zice lumea .

-Iubire?

- Da ,Adam !

-Vrei sa fii iubita mea de acum si pentru totdeauna ?

-Daaaa !

M-a luat strans in brate si mi-am lasat capul pe pieptul sau bine lucrat . Eram a lui , eram iubita lui Adam , eram tot ce imi puteam dori , dar in momentul ala mi-a venit in minte reactia Cristinei .....imi era frica de ce o sa zica , dar acum nimic nu mai conta , eram a lui .

-Iubire?

-Da Adam .

-Te iubesc inca din prima clipa in care te-am vazut , ochii tai si inocenta ta m-au facut sa ma indragostesc de tine . Esti o fata superba , putin timida , ochii tai ma fac sa ma pierd in ei iar buzele alea pline ma fac sa turbez .

-Adam esti cel mai perfect baiat pe care l-am vazut , te iubesc mai mult decat ma iubesti tu . Vreau o viata langa tine .

Apoi ma saruta lung si apasat in timp ce limbile noastre se unduiau . Am plecat din parcul de distractii pe jos pana acasa ,ne tineam de mana si eu una ma simteam minunat .
Adam a vrut sa mergem tot la el acasa asa ca am respectat asta . Ma asteptam la o noapte salbatica , la o noapte cu dragoste , dar tot ce am primit a fost imbratisarea lui si sarutul acela dulce care imi ramane intiparit in minte .

-Noapte buna iubirea mea !

-Noapte buna puiule ! ,si il sarut cast pe buze .

Am adormit imbratisati fara a ne mai gandi la ce o sa spuna cei din jur , erai noi , luna si noaptea.

Iubire Periculoasa +18 Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum