Capitolul XVII

4.2K 75 6
                                    

~ dupa 5 luni de cand s-au intors acasa ~

[Ana pov]

Au fost cele mai grele ,dar si cele mai frumoase 9 luni din viata mea . Cele 9 luni in care mi-am purtat copilul in pantece .
Stau pe canapea si ma gandesc ca din moment in moment trebuie sa imi vina timpul sa nasc . Imi e frica , dar deabea astept sa imi tin copilul la piept , cred ca e cel mai frumos sentiment din lume .

- Iubitule ?
- Da iubita !
- Astazi mergem la mall sa cumparam si noi niste hainute pentru asta mic ?
- Daca tu te simti bine si esti sigura ca poti sa mergi ,normal .
- Da sunt sigura , ma duc sa ma schimb !

Am urcat in camera si mi-am luat o rochita rosie si am coborat . Aratam asa :

Am incuiat usa si am plecat la mall , Adam a condus foarte linistit , cu toate ca ii place viteza enorm de mult cand e cu mine conduce cat se poate de linistit

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Am incuiat usa si am plecat la mall , Adam a condus foarte linistit , cu toate ca ii place viteza enorm de mult cand e cu mine conduce cat se poate de linistit . Am ajuns la mall si am luat la mana toate magazinele pentru bebeluși , am gasit: suzete , biberoane , hainute , palariute , pantofiori , totul era special . E asa frumos sa faci cumparaturi pentru copilul tau pe care deabea astepti sa il tii in brate .
Am simtit o durere puternica in zona abdomenului .

-Adam ma doare rau !
- Iubita ce ai ? Ce te doare ?
- Mi s-a rupt apa , du-ma repede la spital .

Adam a platit ceea ce am cumparat , m-a luat pe sus , m-a pus pe bancheta din spate si a pornit in cea mai mare viteza spre spital .

- Buna ziua ! Avem o gravida careia i s-a rupt apa .
- Bagati-o in sala nr 4 , spune un doctor de pe hol .

Am simtit o durere groaznica , Adam a stat si a privit pe geam cat eu l-am nascut pe baietelul nostru care a primit nota 10 . Dupa atatea ore de chin l-am luat in brate , am simtit cea mai mare usurare din viata mea , am simtit ca el e motivul pentru care eu si Adam trebuie sa traim . Era asa frumos , semana leit cu tatal lui .

~nu cred ca vi l-am aratat pe Adam pana acum ~

- Domnul Adam , puteti intra sa va vedeti minunatia de copil

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

- Domnul Adam , puteti intra sa va vedeti minunatia de copil .

L-am văzut pe Adam cu lacrimi in ochi era atat de fericit ca a devenit tatic . A trebuit sa decidem un nume pentru copil iar Adam a ales cel mai frumos nume pe care il putea alege cineva : Dominic .

~ dupa 3 zile de stat in spital~

Astazi e ziua cea mare , ma externeaza . Sper sa ajung acasa si sa dorm foarte mult pentru ca ma simt atat de extenuata , sa fii mama e asa greu .
A venit Adam sa ne ia de la spital , pe mine si pe Dominic , apoi am trecut pe la magazin sa cumpar niste cereale si niste lapte ca aveam pofta . Dupa 1 ora am ajuns si noi in fata casei , am coborât din masina si cand sa deschid usa in fata mea sare Criss , cea mai buna prietena a mea .

- Criss ce faci?, spun eu cu lacrimi in ochi de fericire.
- Am venit sa te vad pe tine ,pe Adam si pe rodul iubirii voastre .
- Credeam ca ai uitat de mine .
- Cum as putea face asta vreodata . Acum treci in casa nu mai sta in fata usii ca raceste copilul .

Am intrat in casa , Adam a adus bagajele de la masina , a bagat rufele la spalat si ne-a pregatit ceva de mancare. Dominic era un mare mancacios , toata ziua voia sa suga la san , daca nu ii dadeam incepea si urla cat il tineau plamanii ....inca un punct la care seamana leit cu tatal lui .

- Criss ce ai mai facut ?
- Pai ce sa fac , am vizitat toata Europa , e atat de frumoasa , fiecare tara are cate ceva aparte ,iar din fiecare tara ti-am adus cate ceva , sper sa iti placa fiecare cadou.
- Criss faptul ca ai venit sa ma vezi  si faptul ca ai lasat in urma tot ceea ce s-a intamplat la inceputul relatiei mele cu Adam e cel mai frumos cadou pentru mine , imi era asa dor de tine .
-Si mie imi era dor de tine , de voi iar acum a aparut si maimuța asta mica. Doamne cat de frumos e .

Am stat de vorba cu Criss toata noaptea ,dupa ce l-am alaptat pe Dominic , i-am dat un sărut lung lui Adam si i-am trimis pe amandoi in camera lor sa doarma impreuna pentru ca eu aveam nevoie de o baie calda si o noapte cu Criss. A fost atat de bine ,m-am relaxat enorm , mi-am luat gandul de la toate greutatile si responsabilitatile pe care o sa le am de acum inainte .
Pe la 4 dimineata a inceput Dominic sa planga , l-am schimbat , l-am alaptat si apoi a adormit ca un ingeras . Eu si Criss obosisem de la atata barfa si am adormit si noi pe canapea in sufragerie .

Dimineata ne-am trezit cu un miros puternic de clatite si cu urlet de copil infometat . M-am ridicat de pe canapea ,l-am sărutat pe Adam care facea clatite cu banane si ciocolata , apoi am urcat scarile in fuga si am schimbat copilul , i-am dat sa manance si dupa am intrat in dus , timp in care Criss avea grija de Dominic , il tinea in brate si se plimba cu el prin camera .

- Adaaaam ,tip eu din dus !
-Da iubitoooo !
-Vino putin ,am nevoie de ajutorul tau.

[Adam pov ]

Intru pe usa si o vad pe Ana plina de spuma din cap pana in picioare , care in momentul in care am intrat pe usa a inceput sa isi muste buzele si sa isi frece sanii.
M-am apropiat de ea si am sărutat-o senzual si profund muscand din buzele alea pline in timp de o strangeam de fese. Mi-am dat hainele jos si am intrat cu ea in dus .

Am impins-o cu mainile de perete si am început sa ii dau palme peste fund , suna asa bine ,mi-a lipsit atat de mult acest sunet . Am intrat usor in ea apoi am inceput sa fac miscari de du-te vino incete si apoi din ce in ce mai repezi . Gemea atat de frumos incat ma facea sa înnebunesc , i-am bagat un deget in gura , apoi am penetrat-o anal , a urlat iar apoi a inceput sa geama de placere in timp ce imi sugea degetul ...., apa curgea pe noi , mirosul gelului de dus ne imbia narile , gemetele ei imi faceau madularul sa fie beton , iar feminitatea ei era asa perfecta . Dupa vreo 2 ore de sex am iesit amandoi din dus si ne-am dus sa vedem ce face Dominic.

[Criss pov ]

Am lasat amorezatii sa isi faca de cap in dus iar eu l-am îmbrăcat pe Dominic asa

 Si am coborat cu el in bucatarie pentru a termina clatitele pe care Adam a inceput sa le faca

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Si am coborat cu el in bucatarie pentru a termina clatitele pe care Adam a inceput sa le faca . Cand au iesit din dus au venit direct la bucătărie , au luat clatite si au mancat si apoi au spus sa iesim la plimbare prin parc cu Dominic , deoarece vremea este prea frumoasa ca sa nu profiti de ea .

Iubire Periculoasa +18 Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum