Capitolul XIV

4.4K 80 9
                                    

[Andreea pov ]

Dupa 3 ore de condus si ascultat plansetele Anei , am ajuns in fata casei prietenei mele Maria . Am dat bagajele jos din masina si am ciocanit la usa . Maria ne-a deschis usa si cu un zambet larg pe fata a sărit in bratele mele .

- Andreea , de cand nu te-am mai vazut ! Te-ai schimbat enorm .
- Tu esti la fel de frumoasa ca ultima data cand te-am vazut . Maria , ea este Ana !
- Buna Ana , incantata de cunoștiință , nu stiu daca Andreea ti-a povestit cate ceva despre mine , dar daca nu a facut-o inseamna ca avem ce face in seara asta .

Am intrat in casa , Ana inca nu vorbea , schita cate un zambet fals din politete cand Maria ii spunea cate ceva .

[Ana pov ]

Nu imi puteam scoate din minte imaginea cu Adam beat , intins pe canapea si nici vorbele urate pe care le-a spus .
Maria era atat de drăguță cu mine si eu nici macar nu am salutat-o , sper doar sa ma pot revansa zilele astea .

- Maria , imi poti arata unde este baia si unde o sa dorm in seara asta ? Vreau sa fac un dus si dorm putin , nu ma simt prea bine .
- Bineînțeles , urmeaza-ma !

Am intrat in dus , am dat drumul la apa fierbinte care imi mangaia pielea si care ma facea sa ma gandesc la baile lungi cu Adam . Totul imi aducea aminte de el , nu stiu cum a putut sa se schimbe atat de mult . Dupa 2 ore am iesit din dus si m-am schimbat in pijamale si m-am bagat in pat , am reusit sa adorm.

[Andreea pov]

Era ora 22:00 , m-am dus sa o trezesc pe Ana pentru ca Maria a comandat pizza . Aceasta s-a trezit foarte speriata , s-a schimbat si a venit in sufragerie . Am pus un film si am mancat pizza impreuna .
Maria a inceput sa ii povesteasca Anei viata ei .

[Maria pov]

Am inceput sa ii povestesc Anei viata mea . Am inceput sa ii spun despre relatiile mele , despre faptul ca am intrat intr-o gasca de traficanti de droguri , aceasta a inceput sa ramana cu gura cascata .

- Ana , tu de ce esti asa tacuta ?
- Ma gandesc non-stop la Adam , ma gandesc ce sa fac in legatura cu el .
- Pai ce s-a intamplat intre voi ?
- Adam e un baiat minunat , dar azi de dimineata a venit beat si a inceput sa ma înjure , sa imi spuna ca sunt o curva si ca nu mai vrea sa fie cu mine .
- Vreau sa iti spun un lucru , era beat nu trebuie sa pui la suflet ce spune , chiar daca te doare . Stiu ca iti e greu , dar daca te suna si te cheamă inapoi acasa , du-te si vorbeste cu el , iarta-l , daca chiar tine la tine o sa te caute .

[Ana pov]

Cand a terminat de spus Maria fraza s-a auzit telefonul meu sunand din bucatarie . Pe ecran aparea imaginea lui Adam .
- Buna !
-Buna iubire ! Vreau sa vorbim .
- Ce vrei sa vorbim ? Nu vreau sa aud de tine .
- Vreau sa ma ierti . Nu stiu ce a fost in mintea mea , imi pare rau ca am scos cuvintele alea pe gura , esti tot ce iubesc .....vreau sa ma ierti , vino acasa , am nevoie de tine .
-Tot ce ai spus acum pentru mine nu inseamna nimic , daca tu ai ajuns sa ma faci curva dupa tot ce am facut pentru tine , dupa ce totul s-a intamplat din cauza ta , tu ma faci curva . Imi e sila de tine .
- Iubire asculta-ma , spune-mi unde esti ca vin sa te iau sa vorbim , ca imi e dor de tine , vreau sa iti explic totul , vreau sa vorbesc cu tine fata in fata ca sa te fac sa înțelegi ca am gresit , nu am vrut sa scot cuvintele alea pe gura .
- Nu mersi , acum sunt prea suparata pe tine ca sa te pot ierta , ne auzim in alta zi , pa !
- Pa iubire , suna-ma cand esti pregatita sa ma asculti .

Am inceput sa plang si am fugit in camera mea , am incuiat usa si am luat perna in brate urland .......

Iubire Periculoasa +18 Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum