Capitolul XV

4.2K 69 0
                                    

[Ana pov ]

E dimineata, razele soarelui m-au trezit brusc , ma intind imi iau telefonul si imi verific Instagram-ul . Dupa jumatate de ora imi fac curaj sa ma ridic din pat ; primul lucru pe care l-am facut a fost sa trag draperia sa se faca intuneric . Apoi mi-am cautat haine si am intrat in baie sa fac dus , am pus o melodie care sa ma liniștească si am stat in cada pana s-a racit apa .
M-am imbracat si am coborat in bucătărie , acolo Maria pregătea micul dejun si vorbea cu cineva . Era o voce de baiat si imi parea foarte familiară .

[Adam pov]

Nu m-am putut abtine si am cautat-o cu ajutorul GPS-ului pana am aflat unde e . Am ajuns azi de dimineata cu cel mai mare buchet de flori pentru a imi cere scuze in fata ei pentru tot ceea ce am facut.
Cand am vazut-o coborand scarile ,mi s-a oprit respiratia si inima a inceput sa imi bata tare tare .

-Ce cauta el aiciiiiii? , tipa ea nervoasă la Maria .
-Nu stiu , a venit azi de dimineata sa vorbeasca cu tine , eu nu bag .
-Nu am ce vorbi cu el , spune-i sa plece .

-Iubire , nu o sa plec pana nu o sa lamurim povestea . Te rog mult sa ma asculti .

[Ana pov ]

Dupa acea replica s-a asezat in genunchi , Maria i-a pus in brate un buchet imens de trandafiri si a inceput sa imi spuna :

-Iubita mea , te rog din inima sa ma ierti pentru toate cuvintele spuse la betie , pentru tot ce am facut gresit , pentru toate faptele urate pe care le-am facut . Te iubesc prea mult ca sa renunt la tine . Ma ierti?

Cand am auzit tot ce a spus am simtit un val de emotii si lacrimile mi-au pornit siroaie pe fata .

-Chiar daca mi-ai gresit atat de rau si te-ai comportat cu mine intr-un mod josnic , te iert , e ultima oara cand fac acest lucru , dar vreau sa înțelegi ca fac asta pentru ca nu vreau ca baietelul meu sa traiasca fara tata .

- Ceeee? , se aud in cor Adam , Maria si Andreea.
-Da , ce ati auzit , sunt insarcinata in 4 luni iar doctorul mi-a spus ca e un baietel sanatos .

[Adam pov]

Cand am auzit ca Ana e însărcinată am fost cel mai fericit om de pe pamant deoarece am simtit ca am pentru ce sa traiesc, ca mi-am gasit un scop in viata .
Am luat-o pe sus si am urcat in dormitor . Acolo am lungit-o pe pat i-am ridicat tricoul si am inceput sa ii sărut burtica in timp ce lacrimile imi curgeau siroaie .
Ana s-a ridicat , mi-a sters lacrimile si a inceput sa ma sarute pasional , sa ma muste de buze ca si cum ar fi vrut sa ma devoreze .
Am inceput sa o musc de gat , de ureche , sa o sarut pasional iar apoi am lungit-o pe pat si i-am dat tricoul jos . Sanii aia perfecti au iesit la iveala , ca un bebelus am inceput sa ii sug sfarcurile , sa o musc de sani ca si cum nu as mai fi simtit-o de 10 ani langa mine . I-am băgat mana in pantaloni , era uda rau , am inceput sa imi misc usor degetele in timp ce o sarutam , Ana a renuntat la sărut si a inceput sa geama .
S-a ridicat din pat si m-a pus si pe mine sa ma ridic , s-a pus in fata mea , mi-a deschis pantalonii , mi-a dat chiloții jos si a inceput sa imi linga madularul ca pe o acadea . Mi-a facut cel mai bun oral din lume , era singura femeie care stia cum sa mi-o suga bine , avea un talent aparte .
Am luat-o in brate , am sarutat-o si am trantit-o pe pat , nu m-a interesat de nimic , am rupt pantalonii de pe ea si am intrat brutal cum stiu ca ii place ei. Am inceput sa fac miscari inainte si inapoi in timp ce ea urla de placere , era o fata fragila asa ca am sucit-o si am pus-o in pozitie de capra si am inceput sa ma misc foarte repede pana si-a dat drumu . Imi doream de foarte mult timp o partida de sex ca asta , era perfecta , fata perfecta , pozitia perfecta ,plus faptul ca si-a dat drumu. Am continuat sa ma misc usor in ea in timp ce o tineam de sani , pana la urma mi-am dat si eu drumu si ne-am trantit amandoi in pat si am adormit ca noi bebelusi . 

Iubire Periculoasa +18 Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum