Capitolul XX

3.2K 68 15
                                    

~ 3 luni de la întoarcerea lui Adam la cursele de motocicleta ~

Adam vine acasa zilnic la ora 4 dimineata . Dupa ce pleaca de la munca se duce direct la cursele de motociclete , unde bea , se drogheaza si conduce cu mare viteza . Trece pe acasa si nu mai sta cu mine , cu Dominic . Dominic creste si sta fara el , vine acasa in fiecare dimineata si ma bate .
In viata mea nu am stat in pat privind pe tavan si așteptând cu frica venirea lui acasa . Am mainile pline de vanatai , coastele ma dor , ochii imi sunt umflati de plans , dar stiu ca totul e din cauza mea , din cauza ca i-am adus aminte de vechile obiceiuri .

[Criss pov]

In fiecare seara o aud pe Ana plangand , dimineata ii pregatesc dejunul si i-l duc in pat pentru ca ea nu poate sa coboare scarile . Cand il alapteaza pe Dominic plânge de durere deoarece o atinge in locurile vinete . Imi e dor de momentele in care ii auzeam cum gemeau de placere si nu suport momentele cand o aud pe Ana gemand de durere , e o fata atat de buna si nu se astepta ca Adam sa se întoarcă la curse dupa o singura noapte de distractie .
Dominic petrece din ce in ce mai mult timp cu mine , eu il plimb , eu ii fac baie , ma comport ca si mama lui , e puiul meu mic . Cu toate ca il iubesc foarte mult pe Dominic , cateodata imi e greu sa am grija de el .
Adam s-a intors la vechile lui obiceiuri , la vechii lui prieteni , sper doar sa nu il aduca in casa asta pe Harry pentru ca o sa ma simt urmarita si aici .

- Ana vezi ca eu ies sa il plimb pe Dominic , ma intorc intr-o ora .
- Ai grija de copil Criss .

L-am pus pe Dominic in carucior si am iesit cu el pe usa . Era ora 20:00 , afara era racoare , cerul se intuneca , luna a aparut pe cer , iar lumea disparea usor usor de pe strazi . Am luat-o usor la pas cu Dominic spre parc , am luat un loc pe banca si mi-am aprins o tigara, afara se intunecase de tot .
Dupa ce am terminat tigara , l-am luat pe Dominic in brate si am inceput sa ii cand , de fiecare data cand ma apuc sa ii cant ii apare un zambet pe fata iar manutele lui mici se misca in sus si in jos . Era ora 21:30 si am decis sa o iau usor spre casa , pe strada cu casa noastra am auzit niste pasi apasati in spatele meu . Am inceput sa suflu greu , sa maresc pasul pentru ca imi era frica sa nu fie cineva care ar putea sa ne faca rau .

- Hei domnisoara stai !
Am luat-o la fuga cu carutul dupa mine.

- Domnisoara nu mai fugi ! Te rog mult vreau sa vorbesc cu tine .
M-am oprit in loc si am tras aer in piept.

- Buna seara !
- Buna seara domnisoara ! Unde va grăbiți asa ?
- Ma grabesc sa duc copilul acasa ca trebuie schimbat .
- Este al dumneavoastra ? Doamne ce frumusete de copil , sa va traiasca .
- Nu este al meu , este al prietenei mele cele mai bune , dar in seara asta am avut eu grija de el.
- Eu sunt Valeriu !
- Eu sunt Criss , incantata de cunostiinta !
- Si eu la fel ! Hai sa mergem spre casa ca s-a lasat frig si sa nu ii fie frig celui mic .
- Multumesc frumos ca sa ma conduci .
- Pentru putin .

Tot drumul am vorbit cu Valeriu , am ajuns in dreptul casei si trebuia sa ii spun pa. Chiar ma atragea acest tip misterios , era chipes si istet .

- Eu aici trebuie sa ma despart de tine .
- Imi pare foarte bine ca te-am cunoscut Criss , imi poti da si mie numarul tau de telefon ?
- Desigur Valeriu .

Dupa ce i-am dat numarul de telefon , l-am pupat pe obraz si am intrat in casa cu Dominic .

- Ana am sosit !
- Cobor si eu imediat .
- Ok , ma duc sa il schimb pe Dominic si vreau sa vorbim despre ceva .
- Bine !

L-am schimbat pe Dominic si l-am pus in patut ca sa adoarma . Dupa ce a adormit a coborat si Ana si s-a asezat pe canapea langa mine .

- Ana in seara asta m-am intalnit cu un necunoscut pe strada , il cheama Valeriu , are 28 de ani , e chipes si foarte istet.
- Ma bucur enorm pentru tine Criss , i-ai dat numarul de telefon , l-ai pupat ?
- Da i-am dat numarul de telefon si l-am pupat pe obraz si a spus ca o sa ne vedem zilele astea .
- Aoloooo ce ma bucur pentru tine , sper sa iasa ceva frumos din intalnirea asta cu un necunoscut .

Usa s-a deschis si s-a trântit foarte repede . Adam a intrat pe usa cu un buchet de flori .

[Ana pov]

Cand l-am vazut pe Adam cum a intrat pe usa cu buchetul acela de flori am ramas masca , cu toate ca avea buchetul ala in mana mirosul de alcool se simtea de la 3 km.

- Ana iubirea mea eterna , te rog mult sa ma ierti pentru toate bataile acordate , pentru toate certurile pe care le-am facut , pentru tot . Esti iubirea mea si mama copilului mei , esti tot ceea ce iubesc si nu vreau sa te pierd pentru ca sunt eu un bou .
- Adam a cata oara e cand vii acasa in halul asta ? Spui ca ma iubesti , dar de 3 luni umbli beat , drogat , ma bati , nu mai ai timp de Dominic, de mine , de tine . Imi e sila sa te privesc in ochi .

I-am dat o palma peste fata sa simta si el furia unei femei . Nu mai sunt slaba in fata lui , nu ma mai las lovita si batjocorită cum vrea el . De azi inainte Adam o sa joace dupa cum cant eu .

Iubire Periculoasa +18 Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum