Capitolul XXI

4.8K 113 84
                                    

Am plecat la mine in camera ,am incuiat usa si am inceput sa plang . Mi-am adus aminte de toate palmele date in astea 3 luni , de toti pumnii luati , iar eu am fost in stare sa ii dau decat o palma . Nici macar sa il înjur nu am putut , daca nu il iubeam prea mult si daca nu era tatal lui Dominic il lasa de acum 3 luni , dar ma simt prea atasata de el . E barbatul care mi-a sucit mintile , bărbatul care m-a facut femeie , barbatul care stia cum sa ma faca fericita .
Niciodata nu cred ca am spus cat de romantic era Adam .....mereu ieseam in parc , primavara , mai ales seara cand parfumul florilor invada aerul ....acesta imi rupea cate o floricica de pe drum si se aseza in genunchi si imi saruta mana de fiecare data . Adam de atunci , acum nu se mai regaseste , nu il mai recunosc . Am nevoie de o îmbrățișare , sa ma cuprinda cu bratele lui puternice , sa imi puna capul pe pieptul lui si sa imi spuna ca totul va fi bine si ca nu ma va lasa niciodata . Dar cand imi aduc aminte tot ce spunea , imi dau lacrimile deoarece imi dau seama cat de frumos mintea , cat de mult putea sa ma pacaleasca cu zâmbetul ala minunat de pe fata .
Am adormit plangand , totul era neclar in mintea si inima mea .

[Criss pov]

Ma bucur enorm ca Adam a venit si si-a cerut scuze chiar daca era beat ....a avut curajul sa isi ceara scuze , dar pentru mine bucuria se regăsește in faptul ca Ana nu i-a iertat iar cuvintele din prima.
Stateam pe canapea si ma gandeam ca nu imi doresc un bărbat ca Adam acasa .

~bzz~

Am primit un mesaj , oare de la cine e ?

* Hei Criss , sunt eu Valeriu!
* Heu Valeriu , ce faci?

* Ce sa fac ma gandeam la tine , ma gandeam cum ai reusit sa ma faci sa ma indragostesc atat de repede de tine . Chiar daca ne cunoastem de cateva ore ,mi-ai atras atenția prin gesturile fine pe care le faci , prin modul in care iti treci mana prin parul tau bogat si ondulat , prin modul cum ma priveai si prin faptul ca te-ai înspăimântat ca un copil atunci cand ai vazut ca strig dupa tine , lucrul asta imi arata inocenta ta . Tu ce faci?

* Eu sunt surprinsa de cuvintele pe care ai putut sa le spui dupa cateva zeci de minute de stat fata in fata . Si tu m-ai atras pe mine ,ai un aer foarte elegant , emani seriozitate , romantism si ai si un aer foarte misterios. Mi se pare foarte dubios ca ai stat sa imi analizezi gesturile , dar ma bucur de complimente.
*Nu este nimic ciudat in a admira gesturile unei femei frumoase . Imi pare rau daca te-am facut sa crezi ca sunt ciudat. Maine la 10 vin sa te iau la o cafea.
* Normal , noapte buna Valeriu , te pup !
*Noapte buna Criss , te sărut !

E dimineata , m-am trezit plina de viata , iar cu zâmbetul pe buze . Ma ridic din pat si ma duc sa fac dus , apoi imi aranjez parul si ma îmbrac .
Sunt asa fericita ca o sa trec peste Harry si peste relatia toxica pe care am avut-o .

~trrrrr~

Se aude soneria asa ca ma incalt si ies la usa . Valeriu ma astepta cu un buchet mare de trandafiri in fata usii , cand l-am vazut am sarit pe el si l-am sarutat .

- Buna dimineata frumoaso!
- Buna dimineata scumpule !
- Hai sa mergem .

Am luat-o la pas spre un local unde sa ne putem bea cafeua . Ajunsi acolo, Valeriu mi-a deschis usa , mi-a tras scaunul , se comporta ca un adevarat gentleman .

- De cand esti singura ?
- De aproape 1 an jumate . Tu ?
- Eu de 3 ani .  Fosta mea iubita a murit si de atunci nu m-am mai simtit atras de nimeni pana la tine .
- Imi pare rau sa aud asta .
- Mda , ce e in trecut ramane in trecut .
- Si ce ai de gand sa faci pe viitor ?
- Am de gand sa imi deschis propria mea firma , sa imi intemeiez o familie si sa fie totul frumos .
- Ce frumos suna !

Am stat vreo 4 ore de vorba si apoi am plecat spre casa . Cand am ajuns in fata casei am ramas uimita .

- Criss vreau sa te intreb daca vrei sa fi iubita mea ?

- Da ,vreau !

L-am sarutat si l-am invitat la cina . Apoi am intrat in casa sa ii dau vestea Anei . Totul era asa linistit , casa parea goala , am verificat la fiecare etaj si chiar era goala .


Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: May 24, 2019 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Iubire Periculoasa +18 Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum