Capitolul XVI

3.9K 66 1
                                    

[Adam pov]

Dupa vreo 3 ore de somn langa iubirea vietii mele m-am trezit brusc cand am simtit ca nu mai e langa mine . Ma duc la baie nu era acolo , ma duc in bucatarie nu era nimeni , eram singur in toata casa . Am luat telefonul si am sunat-o , sa raspunda pace .....m-am decis sa o sun pe Andreea , ea mi-a raspuns .

- Alo , ce faci Andreea ?
-Alo , uite la piscina cu fetele .
-Si mie de ce nu mi-ai zis ca imi furi iubita si pleci la piscina cu ea ?
- Pentru ca nu am vrut sa te trezesc , erai prea scump .
- Hai acasa ,lasa vrajeala ca a mea nu are voie sa stea in soare prea mult .

[Ana pov]

De cand i-am spus lui Adam ca sunt însărcinată se poarta cu mine ca si cum nu as avea maini , picioare . Ma simt inutila in casa aia , Maria si Andreea fac totul , Adam aduce banii si eu stau degeaba la TV toata ziua .
A da am uitat sa va spun ca ne-am mutat toti la Maria pentru ca asta a fost dorinta ei .
Imi lipseste casa mea , dar aici ma simt bine , ma simt libera ( cu toate ca nu sunt ) , imi lipseste mama , tata ,dar pot oricand sa ii vizitez si ei sa ma viziteze .

[Andreea pov]

Chiar daca o iubesc enorm pe Ana , eu si Maria ne-am saturat sa fim servitoarele ei din cauza lui Adam , ea nu are pic de vina , Adam e prea grijuliu cu ea ,dar pe noi ne omoara . O sa discut in seara asta cu el pe tema asta .

- Adam , putem vorbi intre 4 ochi ?
-Desigur Andreea .
- Vreau sa iti spun ca eu si Maria ne-am saturat de tine si de toate comenzile pe care ni le dai. Am inteles ca ai grija de Ana , ca e insarcinata , dar noi nu trebuie sa fim tratate ca niste servitoare . Maria m-a rugat sa iti faci bagajele si pleci cu Ana din casa ei , chiar daca tot ea v-a rugat sa va mutati aici.
- Ok , am sa va respect decizia si am sa ma mut din casa voastra.

[Adam pov]

- Anaaaaaa , ne mutam ! Ma duc sa fac bagajele si in seara asta plecam acasa .
- De ceee ?
- Pentru ca asta isi doresc Andreea si Maria , s-au saturat de tine si de mine .
- Bine ,oricum imi era dor de casa mea , de patul nostru , de parintii mei , de tot .

Am facut bagajele si am plecat cu masina spre casa noastra , pe drum Ana a sunat-o pe mama ei sa ii spuna sa ne astepte cu masa facuta si sa ne ajute la despachetat.

Am ajuns acasa , acolo mama si tatal Anei, ne asteptau la masa , cu mancarea pregatita . Cand au  vazut-o pe Ana au luat-o pe sus si au pupat-o pana au albit-o . Ma simteam in plus, chiar daca stiam ca tin la fel de mult si la mine , pana au ajuns sa ma pupe si pe mine la fel de mult.
Acestia nu stiut ca Ana e însărcinată iar cand le-a dat vestea  au sărit in sus de bucurie .

Iubire Periculoasa +18 Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum