Capitolul XIX

3.4K 68 0
                                    

M-am trezit in urletele lui Dominic , visam asa frumos , totul era perfect , de ce a trebuit el sa se trezeasca ?
Ma ridic din pat , ma frec la ochi si il iau in brate , trebuia sa il schimb ......urasc momentul cand trebuie sa il schimb . Il schimb pe Dominic apoi il alaptez , aud un ciocanit in usa .

- Da , intra !
- Buna dimineata iubita mea !
- Buna dimineata Criss , dar pentru mine nu e asa buna , as mai fi dormit 10 ani .
- Astazi trebuie sa mergi cu mine sa imi iau lucrurile .
- Da , asa e . Mergem pe jos pana la tine si apoi il sun pe Adam sa vina sa ne ia cu masina ca presupun ca ai multe lucruri de carat.
- Nu chiar , dar da ,o sa avem nevoie de ajutorul lui . Hai la matusica Criss !

Criss mi-l ia din brate pe Dominic ai reuseste sa il adoarma , era asa pricepută la asta . Am lasat copilul sus in camera cu Adam si am plecat spre casa lui Criss sa adunăm lucrurile . Am umplut 4 geamantane cu lucrurile esentiale iar alte 3 cu lucruri " de valoare sentimentala" , l-am sunat pe Adam sa vina sa ne ia , a trebuit sa faca doua drumuri cu masina pentru a reusi sa care tot ce avea Criss .

[Criss pov]

Azi incep o viata noua alaturi de prietena mea cea mai buna Ana , sotul ei Adam si copilul lor Dominic , totul o sa fie asa ciudat la început , mai ales ca ei sunt o familie mai nonconformistă , nu au niste reguli dupa care sa se bazeze , totul e un haos total .
Am ajuns acasa si am inceput sa despachetez , dupa vreo 4 ore de aranjat sifonierul si camera am auzit-o pe Ana care ma striga de jos din bucatarie . Ajunsa in bucatarie o vad pe Ana cu un șorț pe ea , gatind ceva .

- Du-te si fa dus Criss , intr-o ora  sa fi gata de masa , suna-l si pe Adam sa plece de la lucru mai devreme azi .
-Imediat !

[Ana pov]

Azi vreau sa le gatesc ceva ce nu am mai mancat de cand eram mica , mama mea imi pregatea mazare cu pui , iar cand eram prea mica sa mananc singura imi pasa mazarea ca pe piure si imi dadea sa mananc . Asa am de gand sa fac si eu cu Dominic ,dar daca e mofturos ca ta-su la mancare ii dau cap in cap .
Astazi Adam scapa normal de la munca la ora 7, dar eu chiar tin morțiș sa vina acasa la 6 pentru ca o sa aiba o surpriza . Da , Adam s-a angajat la o multinaționala unde tine evidenta , e un job bine platit ,dar e si un job plictisitor.

~ora 18:00~

Era ora cinei iar Criss a coborat cu Dominic pe scari iar Adam a intrat pe usa , totul in acelasi timp . Am stat am mancat in liniste , Dominic nu a facut nazuri si nici Adam . Sper ca le-a placut foarte mult ; m-am ridicat de la masa am pus farfuriile in chiuveta si am adus si desertul . Am luat de la cofetarie un tort cu fructe , minunat .
Dupa cina Adam se grabea sa plece la loc la munca , nu putea sa stea mai mult , dar l-am rugat sa stea 5 minute :

- Adam in seara asta vreau sa iti fac cea mai mare surpriză din viata ta .
- Adica iubito? Faptul ca ai dat nastere acestei minunatii ma face mandru .
- Vreau ca la ora 11 sa fi acasa  ,nu te mai schimbi , nu nimic doar sa plecam .

Adam a plecat grabit spre munca , eu si Criss am ramas sa facem curat iar dupa Dominic a venit o vecina cu care se joaca si care are grija de el cand noi avem treaba .

- Ana ce surpriza ai pentru Adam ?
- Eu am vorbit cu oamenii care se organizau de cursele motociclete , pentru ca vreau sa ii mai amintesc de clipele lui bune de glorie  inainte de a fi tata .
- Ce frumooos , o sa se bucure enorm .

Am facut curat in casa , am pregatit ceva de mancare si apoi ne-am dus sa facem cate un dus si sa ne imbracam . Am fost sa il iau pe Dominic sa il schimb si sa il alaptez , pentru ca la 11 mergem la cursa de motociclete si il las tot la vecina mea .

[Adam pov]

Deabea astept sa vad ce surpriza vrea Ana sa imi faca , sunt foarte curios si nu stiu de ce , niciodata nu am mai fost asa pana acum. Imi e dor de clipele cand nu eram tatic si faceam tot ce imi trecea prin cap , dar absolut tot , de cand sunt tata trebuie sa muncesc , trebuie sa ma fut cu Ana in liniste sa nu trezesc copilul , m-am saturat de viata asta , vreau o luna departe de copil , vreau o luna in care sa fiu decat eu cu Ana si sa o facem ca la inceput .
E ora 10:30 , strang tot de pe birou si plec spre casa ca la 11 plecam eu , Ana si Criss sa vedem supriza .

~ora 11~

Am ajuns acasa , Ana si Criss ma asteptau in prag . Ana ma leaga la ochi cu o esarfa neagra la ochi si ma urca in masina .

- Iubito unde mergem?
- Daca iti spun nu o sa mai fie surpriza.
- Hai ma iubito , stii ca nu imi plac surprizele .
- Nu ma intereseaza , stai acolo si taci .

Ana a oprit masina , era asa liniste nu stiu unde eram . Ma scoate din masina si cand imi da esarfa de la ochi aud numai zgomote de motoare . Deschid ochii si imi vad toti prietenii , fostul motor pregatit de cursa si locul in care imi petreceam 90% din timp .

- Iubito iti multumesc enorm pentru aceasta surpriza.
- Nu ma asteptam sa iti placa atat de mult .
- Cum sa nu imi placa ? E cel mai frumos cadou dupa relatia noastra si copilul nostru .

[Ana pov]

Adam m-a sărutat si s-a urcat pe motor , si-a pus casca si a inceput sa tureze motorul la maxim . Toti prietenii lui au inceput sa tureze si ei si au luat-o din loc , eram atat de nostalgică. Totul imi aducea aminte de relatia mea si a lui Adam la inceputuri.

Iubire Periculoasa +18 Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum