•hoofdstuk 14•

89 9 9
                                    

*pov harm*

Ik word wakker door heel veel geschreeuw. Ik stap mijn bed uit en loop naar beneden. 'Guys, what's going on?' Roep Ik. 'Maartje gaat bevallen like right now. Wij gaan nu naar t ziekenhuis, kan jij wat kleding voor Maartje en de baby's meenemen?' Ik knik en ren naar boven. Ik pak een koffer en doe er wat kleding in van Maartje, gelukkig stond de tas met baby spullen al klaar. Terwijl ik de trap af loop met de koffer en tas in mijn hand stuur ik een berichtje naar Joost.

Joostieee🤪🤟🏼

Hey Joost

Jer, Maartje en Jer zijn onderweg naar het ziekenhuis, Maartje begon opeens met de bevalling. Ik ga er nu heen, ik houd je op de hoogte.

Ik val bijna van de trap maar het lukt me net om mezelf op te vangen k leg de spullen in de auto en doe de deur van het huis op slot. Ik start de auto en rijd snel weg, ik let niet op de snelheid, want ja er is toch niemand. Als ik dichterbij het ziekenhuis kom zie ik in de verte en ongeluk. 'Fuck!' Roep ik door de auto heen. Ik sla een afslag eerder af, het is wel omrijden maar waarschijnlijk kan ik niet langs de 2 auto's die tegen elkaar zijn gereden. Als ik aan kom bij het ziekenhuis loop ik meteen naar de balie. 'Hallo ik zoek Maartje Bouhof, als het goed is is ze hier om te bevallen van een drieling.' De vrouw knikt naar me en kijkt terug naar haar computer. 'Ze hadden gebeld maar er is niemand aan gekomen.' Op dat moment hoor ik iemand mijn naam roepen. 'Juul?! Wat is er gebeurd?' Ze slaat haar armen om me heen en ik voel langzaam mijn shirt nat worden. Als Juul na een minuut weer iets rustiger is geworden vertelt ze dat ze een ongeluk hebben gehad. 'OMG, hoe gaat het met jou? Waar zijn Jer en Maartje? Zijn ze Okay? Hoe gaat het met de baby's?' Nog meer vragen schieten door mijn hoofd. 'Ik ben Okay, ik moest alleen straks even een controle maar ik wilde eerst naar jou, Jer en Maartje liggen allebei in een coma, ze gaan straks een keizersneden bij Maartje doen en als het goed is word ze daarna weer wakker en voor zo ver ze konden zien ging het goed met de baby's.'de tranen rollen over Juuls wangen terwijl ze me alles verteld. Zelf voel ik ook de tranen in mijn ogen prikken, maar ik houd ze niet tegen. Ik heb net gehoord dat mijn beste vriend en 2 beste vriendinnen, waarvan 1 hoogzwanger is van een drieling, een auto ongeluk hebben gehad, ik vind dat ik best mag huilen. 'Jer en Maartje liggen samen op een kamer, misschien mogen we even naar binnen.' Zegt Juul bijna onverstaanbaar door haar schorre stem van het huilen, ik knik. Als we lopen valt me op dat er allemaal bloed zit op de joggingsbroek van Juul. 'Wat is dat?' Vraag ik terwijl ik naar de bloedvlek wijs die langzaam groter word. Juul kijkt een beetje verbaasd en doet haar broek een beetje omhoog, op haar been zit een hele grote wond diepe wond. 'Ik had het niet eens gevoeld, waarschijnlijk door de adrenaline.' Zegt ze, haar gezicht trekt een beetje wit weg en ze valt bijna om, ik vang haar gelukkig optijd op. 'We laten er wel even een dokter naar kijken.' Ze knikt.

Juul is bij de dokter, de wond op haar been word gehecht en verder willen ze nog wat testjes doen. Omdat ik zit te wachten besluit ik Joost maar te bellen als ik mijn telefoon open zie ik dat Joost en link me al meerdere keren hebben gebeld.

{telefoon gesprek| H:Harm L:link J :Joost. Wrs snapte je dat al maar idc misschien niet🤷🏼‍♀️}
J: hallo, met Joost
H:hey Joost.
J: Harm?
H:ja
J:je telefoon staat op anoniem.
H:Ohw, is link bij je?
J:Uhmm....wacht even....LINK!!
L: yodieyo, ik ben er ook.
H: staat hij op luidspreker?
J:jap
H:Okay
J: huil je nou, gaat alles wel goed?
H:.....
L:zijn de baby's Okay?
H:Jer, Maartje en Juul hebben een ongeluk gehad op de weg naar het ziekenhuis.
J: OMG! Zijn ze Okay?
H: Jer ligt in een coma en Juul is nu bij de dokter, ze had een wond op haar been die moesten ze hechten en ze wilde nog wat testjes doen.
J: en Maartje?
H:Maartje is ook in een coma, ze gaan straks een keizersnee doen.
L: weten ze al of alles goed komt?
H: ik heb nog helemaal geen dokter of iets gesproken, ik weet verder dus niks.
H:Juul komt er aan.

{Ju:Juul }

H: hey, Juul hoe gaat het.?
Ju: 4 hechtingen in mijn been en een lichte hersenschudding.
L:wat was er met je been gebeurd?
Ju: het raam van de auto brak en kwam in mijn been.
L: Ohw shit.
H: heb je verder nog nieuws?
Ju: Jup, Maartje is in de operatie.
J: weten ze al hoe het met de baby's gaat?
Ju: zover ze snel konden zien ging het goed, maar het kan altijd nog anders zijn als ze geboren zijn.
H: jongens kunnen jullie zo snel mogelijk een vlucht terug boeken?
J: we gaan het proberen.

Zo praten we door, totdat er een dokter komt: 'familie en vrienden van Maartje Bouhof?' 'Ja hebben jullie nieuws?' 'We zijn klaar met de operatie, we verwachten dat Maartje over een paar minuten wakker word, de Baby's worden nu verzorgt. 'Dankuwel, kunnen we naar haar toe?' 'Ja dat mag wel, ze ligt nu op kamer 318, vanavond mag ze waarschijnlijk Jeremy Friezer op de kamer, ik had begrepen dat dat haar vriend is.' We knikken en bedanken hem opnieuw. Ik herinner me dat Joost en link nog steeds aan het bellen zijn.

{telefoon gesprek verder}
H: hebben jullie alles gehoord?
J; ja, gaan jullie maar naar haar toe wij gaan proberen onze tickets om te boeken.
Ju: Okay, we bellen jullie later wel weer.
L:Okay, tot dan.

We lopen naar de 3de verdieping.

15....16......17......18

|A/N. Hellow nieuw hoofdstukiieeeee eindelijk. Sorry dat het een heel slecht hoofdstuk is maar ik heb de ene helft geschreven toen ik eigelijk wilde slapen en de rest tijdens geschiedenis lessen zo Yeah.

Okay ik heb net ff besloten dat we qotc( question of the chapter/ vraag van t hoofdstuk(genakt van qotd(question of the day/ vraag van de dag)))
___________________
#QOTC
Wat is de rede dat je dit boek leest?
___________________
Als we 5K(nu 4.7K) lezer op geshipt hebben en 2K(nu 1.6K) op dit boek gaan we een Q&A ofz iets doen als je andere ideeen hebt zet in de reacties en zeg tegen iedereen dat ze ons boekieee moeten lezen want ja, Okay jk jk hoeft niet(eigelijk wel maar shhijjt heb je niet van mij🤫🤫

Xx Juul🙈

A new start| BOOK 2Where stories live. Discover now