PARTİ

416 33 2
                                    

Of ya voteleri boş ver !! Ben yazmak istiyorum ve bazılarınız yüzünden moralimi bozamam zaten ameliyat oldum ve iyi hissetmiyorum ben sadece emeğe saygı duymanızı istemiştim neyse inşallah beğenirsiniz ve VOTELERSİNİZ!!

-------------------------

Sonunda Jessie'yi bulduğumda elindeki viski bardağıyla çoktan kafayı bulduğunu anladım. Hızlı adımlarla yanına gittim. Beni görünce şapşalca gülümsedi. ''Kaçak kız gelmiş.''

Başımı iki yana salladım. ''Ne kadar içtin?''

Jessie elindeki boş viski bardağına bakıp dudaklarını büzdü. ''Bilmiyorum. Başım dönene kadar içtim işte.''

Sırtımı içki sephasına dayayarak kalabalıkta göz gezdirdim. Müzik sesi sanki daha çok açılmıştı ve kulaklarımı kanatacak seviyeye gelmişti. ''Neden bu kadar içtin ki?''

Yan gözle Jessie'ye baktığımda bardağının dolu olduğunu gördüm. ''Jason Diana ile birlikteydi. Beni gördüğü halde o sürtüğü öpmeye devam etti. ''

Gözlerimi devirip iç çektim. Jason hiçbir zaman Jessie'ye yüz vermemişti ki. Hatta doğru dürüst konuştukları bile yoktu. Jessie kendi kendine tahminler yürüterek sonuç çıkarıyordu. 

Kalabalık arasından Diana'nın kızıl saçlarını hemen seçebilmiştim. Evet, Jason ile birlikteydi ve ahtapot gibi kollarını Jason'a sarmıştı. 

Jessie'nin sinirle nefes alış verişlerini duyunca başımı ona çevirdim. Kızgın boğalar gibi her an Diana'nın üzerine atlayacak gibi duruyordu.

Hızla sıkıca tuttuğu viski bardağını alıp içki şişelerinin yanına koydum. Jessie şaşkın şaşkın bana bakıyordu. Hızlı davrandığımdan dolayı afallamış ve sendelemişti. 

Kolundan tutup dans eden kalabalığa çektim onu. Bana anlamayan gözlerle baktığını görünce müzik sesinden beni rahat duyabilsin diye ona yaklaştım. ''Şov vakti.''

Jessie'nin yüzünü kaplayan gülümsemesini görünce elimde olmadan sırıttım. Hareketli müziğin ritmine uyarak kalçalarını sallamaya başlamıştı. Jessie söylediğine göre yedi yaşından beri dans kursuna gidiyordu. Dans etmeyi her şeyden çok sevdiğini biliyorum.

Ritim hızlandıkça Jessie'nin hareketleri de aynı doğrultuda hızlanıyordu. Sarhoştu ve bunun verdiği cesaretle fazlaca ileri gidiyordu.

Geri çekilip onu izlemeye başladım. Kalçalarını ustalıkla sallayıp saçlarını savuruyordu. Bir süre sonra kalabalık Jessie'yi fark etti. Jessie'nin etrafında daire oluşturdular. Bir yandan Jessie'yi tezahürat ediyorlar diğer yandan ise kıskançlık dolu bakışlarını yolluyorlardı.

Jessie kalabalığın sesleriyle daha çok kendine güveni gelince masalardan birine çıkıp dans etmeye devam etti. Gözüm direk olarak Jason'a kaydı. Hayran bakışlarla Jessie'yi süzüyordu. Diana ise dikkatini çekmek için elinden geleni yapsa da fayda etmiyordu. Sonunda pes eden Diana hızla Jason'ın kucağından kalkarak çıkışa doğru ilerledi. Jessie'ye kötü bakışlarından birini fırlatınca gözleri beni buldu. Ona zafer sırıtışımla bakıyordum. Bana en yapmacık gülümsemelerinden birini yollayıp evden çıktı.

Tekrar Jessie'ye baktığımda iyice kendinden geçtiğini fark ettim. Elindeki içkiyi nereden aldığını bilmiyorum ama tezahüratlarla birlikte içkiyi bir dikişte bitirdi.

Başımı iki yana salladım. Bu gecenin sonu iyi bitmeyecekti. Ona arkamı dönerek bahçeye çıktım. Burası içeriden daha sessizdi. Havuzun kenarına oturarak ayağımdaki topukluları çıkardım. Ayaklarımı havuzun içine koyduğumda rahatladığım hissettim. Bu hisler gözlerimi kapatıp çevremi dinledim.

KANLI GÜL (DB 2)Where stories live. Discover now