Prăbușire în zbor.

6 3 0
                                    

Să fii mereu în contradicție cu tine însăți, e ca și cum ai trage cu pistolul într-o oglindă, și normal că glonțul îți străpunge tot ție pieptul. Dar oare pistolul este cea mai periculoasă armă  care poate fi folosită într-o astfel de luptă? Sau vinovăția, amintirile întunecate și ura puternică pentru cine ești, întrece orice limită?
De cele mai multe ori ne împiedicăm în propriul scut, ce ar fi trebuit să ne apere, sabia înveninată a vinovăției străpungându-ne pieptul, ne oprește respirația.
Dar trebuie să avem grijă ca în asftel de momente, o persoană sinceră să ne fie alături. Poate nu va reuși să ne ridice din prăbușirea noastră plină de grație, nu se va împotmoli alături de noi, dar va fi acolo pentru a se asigura că suntem bine. Fiecare dintre noi suntem lângă o persoană în feluri diferite. Feluri pe care uneori le putem controla, alteori nu. Dar orice am face, trebuie să o facem cu sinceritate, fără treatru și dramatism. Iar acele persoane ne vor simți sinceritatea sau falsitatea,  oricâte mii de măști am avea.

Gândurile unui Suflet Anonim.Where stories live. Discover now